little_w Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Odesláno 7. května 2017 Tak jo... taky jsem na odpoledne prezul.
travex Odesláno 7. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2017 Pěkná sada, které Amfíbie jsi opravoval?
little_w Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Odesláno 7. května 2017 :lol2: chvilku jsem to nechapal, protoze fakt jedny jdou zitra na opravu :lol2:
travex Odesláno 8. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2017 vostoky hír, nožík hír, kukr hír
little_w Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Odesláno 8. května 2017 Hezka sada, travexi, a pekna fotka. Fotis mobilem nebo fotakem? Ja si dnes alespon vyfotil zasilku z patku, nez jsem ji odeslal na drobne upravy
travex Odesláno 8. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2017 Tak půl na půl a toto je zrovna foťákem, i když vypadá jako mobilem. Všude samej odlesk, tak jsem to musel lehce napravit filtrem. Aha, to budou nové ručky jak jsi psal. Je to povedený číselník, ačkoliv nic s datumem bych už nechtěl, kdo s tím má furt točit.
Jenikec Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Odesláno 8. května 2017 Dnes na vylete. Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
5etter Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Odesláno 9. května 2017 vostoky hír, nožík hír, kukr hír Ideální špionážní výbava. Už tam chybí jenom ručně načrtnutej plánek traktorky se záznamem časů, kdy chodí ostraha, ale chápu, že jako věc strategického významu to nemůžeš dávat na internet.
travex Odesláno 9. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2017 Jo, k dokonalosti mi tam ještě chybí falešný knír.
lub Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Odesláno 9. května 2017 mě by prosimtebe zajímalo, když vlastně skoro výhradně používáš to nato/zulu s těmi širokými oky, jak ti ten založený konec drží za okem.mám dva hezký kvalitní zulu s tímhle hardvérem, ale při otočení oka směrem nahoru se ten konec dycky vysmekne, ať ho zahnu dovnitř nebo ven. to mě fakt sere a proto je nenosím. dík.
travex Odesláno 9. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2017 (upraveno) Přesně vím, co máš na mysli a odpovědí jsou dvanácti palcové nato nebo zulu z natostrapco. Jsou kvalitní, pevné a tím, že jsou delší, tak je konec dostatečně dlouhý, aby se dal pevně prostrčit, jak potřebuješ. Drží to fest, ať už je zahnutý dolů nebo nahoru. Upraveno 9. května 2017 uživatelem travex
lub Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Odesláno 9. května 2017 takže tady není šance že by se vysmekl? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. asi to chce hodně tuhej hadr a správnou délku zahnutí konce. dík za tip.
travex Odesláno 9. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2017 Ne, tady to fakt drží. Opravdu to chce jen delší a pevný řemen, jsem na to pes a nějaký vyskakovací konec bych nepřežil
dako Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Odesláno 9. května 2017 Ja mám Zulu strap nato ze strapshop.cz, ten zelený, a nic moc teda, hrozně se špiní, v těch dírkách se to třepí. Jinak už taky čekám až docestuji 120. Snad už tento týden.
little_w Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Odesláno 9. května 2017 Jak mas velky zapesti, travexi? Ja mam obvod zapesti cca 17.5cm, nato kupuju klasicky, ne XL, a nikdy se mi to nevyzmeklo, kdy ten volnej konec prostrcim zpet. A to mi pri bezne delce nato moc na tom volnem konci nezbyva... tak 2 cm od spony. Mam v supleti sbirku delsich nato, ale u tech mi vzdycky vadi ten volnej cancour... takze nasazuju ty "kratsi", resp. bezna delka (275 - 280mm).
travex Odesláno 9. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2017 Obvod 18,5cm a právě žádný volný cancour se neděje, protože se provlíkne zpět a drží, protože je z kvalitního nylonu. Ne jak ty srágory z ebay. Navíc se to dá nasadit i přes neopren, který sice nemám a ani se nepotápím. Nicméně jsem i na tuto alternativu připraven
Návštěvník LONGINES Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Odesláno 9. května 2017 Pche - to sou furt nejaky reminky, rucicky, korunky... Ale to, k cemu maji hodinky slouzit nikdo neresi. Nuze k veci, panove: myslim, ze zabeh Amfibek je definitivne ukoncen. Zprvu +15 sec/24hod, nyni pozoruji jiz zhruba mesic nemennou a zcela fascinujici hodnotu +2 sec/ 24 hod. Amfibie se mi nejak zamlouvaj stale vic.
AndyAaron Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Odesláno 10. května 2017 Ja jsem si tu nedavno stezoval na rezervu chodu. Tak jsem si to ted poradne otestoval. Natah je sice opravdu tezsi, ale rezerva temer na sekundu 37h, takze vesmes cajk. Navic se zastavily s ukazkovym rozlozenim rafik:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se