Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak půl na půl a toto je zrovna foťákem, i když vypadá jako mobilem. Všude samej odlesk, tak jsem to musel lehce napravit filtrem.

Aha, to budou nové ručky jak jsi psal. Je to povedený číselník, ačkoliv nic s datumem bych už nechtěl, kdo s tím má furt točit.

Odesláno

vostoky hír, nožík hír, kukr hír

Ideální špionážní výbava. Už tam chybí jenom ručně načrtnutej plánek traktorky se záznamem časů, kdy chodí ostraha, ale chápu, že jako věc strategického významu to nemůžeš dávat na internet.

Odesláno

mě by prosimtebe zajímalo, když vlastně skoro výhradně používáš to nato/zulu s těmi širokými oky, jak ti ten založený konec drží za okem.

mám dva hezký kvalitní zulu s tímhle hardvérem, ale při otočení oka směrem nahoru se ten konec dycky vysmekne, ať ho zahnu dovnitř nebo ven. to mě fakt sere a proto je nenosím. dík.

Odesláno (upraveno)

Přesně vím, co máš na mysli a odpovědí jsou dvanácti palcové nato nebo zulu z natostrapco.

Jsou kvalitní, pevné a tím, že jsou delší, tak je konec dostatečně dlouhý, aby se dal pevně prostrčit, jak potřebuješ. Drží to fest, ať už je zahnutý dolů nebo nahoru.

Upraveno uživatelem travex
Odesláno

Ja mám Zulu strap nato ze strapshop.cz, ten zelený, a nic moc teda, hrozně se špiní, v těch dírkách se to třepí. Jinak už taky čekám až docestuji 120. Snad už tento týden.

Odesláno

Jak mas velky zapesti, travexi? Ja mam obvod zapesti cca 17.5cm, nato kupuju klasicky, ne XL, a nikdy se mi to nevyzmeklo, kdy ten volnej konec prostrcim zpet. A to mi pri bezne delce nato moc na tom volnem konci nezbyva... tak 2 cm od spony. Mam v supleti sbirku delsich nato, ale u tech mi vzdycky vadi ten volnej cancour... takze nasazuju ty "kratsi", resp. bezna delka (275 - 280mm).

Odesláno

Obvod 18,5cm a právě žádný volný cancour se neděje, protože se provlíkne zpět a drží, protože je z kvalitního nylonu. Ne jak ty srágory z ebay.

Navíc se to dá nasadit i přes neopren, který sice nemám a ani se nepotápím. Nicméně jsem i na tuto alternativu připraven  :snorkle:

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Pche - to sou furt nejaky reminky, rucicky, korunky... Ale to, k cemu maji hodinky slouzit nikdo neresi. Nuze k veci, panove: myslim, ze zabeh Amfibek je definitivne ukoncen. Zprvu +15 sec/24hod, nyni pozoruji jiz zhruba mesic nemennou a zcela fascinujici hodnotu +2 sec/ 24 hod. Amfibie se mi nejak zamlouvaj stale vic.

Odesláno

Ja jsem si tu nedavno stezoval na rezervu chodu. Tak jsem si to ted poradne otestoval. Natah je sice opravdu tezsi, ale rezerva temer na sekundu 37h, takze vesmes cajk. Navic se zastavily s ukazkovym rozlozenim rafik:

1d02cb4b7842f20966c3d10531734bce.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...