Ricchie Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 AndyAaron: Ahoj, projížděl jsem si tohle vlákno a konkrétně tvoje Vostoky mě moc zaujaly. Můžu se zeptat, co je to přesně za model? Taky se mi líbí ta luneta, to je původní nebo nějaká úprava?Promiň za dotaz, jsem ještě začátečník.
dako Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 Ricchie: to na těch posledních fotkách má Andy 420. Pokud máš na mysli tu lunetu zlatavé barvy, tak ta se da sehnat v meranomu nebo na ebayi, ale tuším, že tu někdo před časem psal, že i stačí tu original lunetu vybrousit, je to totiž pochromovaná mosaz. Pokud se někomu líbí "přírodní" mosaz, tak proč ne.
little_w Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 Jestli se ti libi bronz, tak tyhle after-market lunety jsou taky zajimave... tedy k vetsim pouzdrum, rekl bych:
Ricchie Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 (upraveno) little_w: Kurnik, slinu mám až na triku Ještě dotaz - koukal jsem teď na stránky Meranomu - ty 420 + lunety jsou ve stavu pre-order. Nemáte někdo zkušenost, jak dlouho to ve skutečnosti trvá, než dorazí? Upraveno 23. května 2017 uživatelem Ricchie
dako Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 No, ty lunety s tema imbusama, to je maso. To bych nesnesl, ty imbusy musi zachytávat vše, nevyhrneš ani rukáv, no nevim, nicméně, to je dle vkusu každého soudruha. Ricchie: Já jsem taky se zaměřil na 420, ale pak jsem nakonec objednal 120, a ty jsou fakt super, viz výše fotky. Veskutečnosti jsou pěknější, na těch fotkach od meranomu to tak nevyniká. Od objednání počítej tak měsíc, než dorazí, celnice by to neměla zadržet.Jinak jim můžeš napsat, ale já se třeba nedočkal odpovědi. Psal jsem jim ale anglicky, tak třeba zkusit ruštinu, bukvy třeba ještě přečtu, ale psát, to už bych nezvládl, je už to hodně let .Pozdrav v Palkovicích .
Ricchie Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 dako: S těmi 120 jsi mi nasadil brouka do hlavy, kurnik. Pokukuji po té modré variantě... ještě uvidím.Rusky bych už psaní nedal :-) V Palkách pozdravím - zařvu to do rozhlasu :-)
morbo Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 Jestli se ti libi bronz, tak tyhle after-market lunety jsou taky zajimave... tedy k vetsim pouzdrum, rekl bych: Tohle by chtělo ještě dotáhnout - diver luneta bez funkcionality na počítání kořalek v hospodě, to je u mě faux pas. Sorry jako.
dako Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 Ricchie: Jdi do něj, jsou stejně velké jako ty 420, když tě omrzí cifr, tak si necháš poslat jiný a vyměníš, to samé lunetu. Přesnost: když je nosím na ruce při běžné činnosti mám +9s/den, když leží na stole cca +20s/den, zkoušel jsem je natahoval jen v den co mi přišly a od té doby jedou furd, bez dalšího ručního nátahu. Silikonový tah, který u nich byl vyhovuje, lepší než nějaký NATO strap. ps: do rozhlasu nemusíš, stačí stréca L. Fucimana a Opělu, který mi 1/2roku vyráběl dveře a teď je už 3měs. opravuje
travex Odesláno 23. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2017 Tohle by chtělo ještě dotáhnout - diver luneta bez funkcionality na počítání kořalek v hospodě, to je u mě faux pas. Sorry jako. Přesně tak, to navrhnul nějaký asketa.
Návštěvník LONGINES Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 Tak od dnešního dopoledne sem majitelem Dokušanových funglovek. Dokušanovi chci tímto ze srdce veřejně poděkovat za naprosto profi jednání na nejvyšší úrovni! Manželka se mi směje jak zářím radostí Co povědět: prostě jedním slovem paráda! Tady nená cenu cokoli dodávat. Snad jen, že to je asi mnou naposled uveřejněná fotka - na tohle prostě nemám buňky Ta 24h ručka je něco, bez čeho si hodinky už asi nedokážu ani představit. Tomu, kdo o nich snad jen trochu uvažuje radím ať jde do nich. Tady není co ztratit, jen získat! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ultrawatch Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 Tak od dnešního dopoledne sem majitelem Dokušanových funglovek. Dokušanovi chci tímto ze srdce veřejně poděkovat za naprosto profi jednání na nejvyšší úrovni! Manželka se mi směje jak zářím radostí Co povědět: prostě jedním slovem paráda! Tady nená cenu cokoli dodávat. Snad jen, že to je asi mnou naposled uveřejněná fotka - na tohle prostě nemám buňky Ta 24h ručka je něco, bez čeho si hodinky už asi nedokážu ani představit. Tomu, kdo o nich snad jen trochu uvažuje radím ať jde do nich. Tady není co ztratit, jen získat! Longines překvapils, já myslel, že jsi jen na 420:), ale vítám tě tedy, Dokusanovi asi nesedly, já jsem na tom stejně jako ty. Právě jsem vyzvednul ze schránky nový strap z číny, tak už je namontován:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 Ahoj, jsem rád, že se líbí. Já je pustil dal, protože by se mi nedostaly na ruku. Musel jsem provést určitou redukci a rozhodl jsem se pro tyto, jelikož byly úplně nové a ve fóliích, tak mi bylo líto, aby ležely v šuplíku.
Mirino Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 Určitě jsem ještě správně chronomagorsky nevyzrál, takže se zeptám přímo. Co je tak úžasného na 24-hodinové ručičce?
Dokusan Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 Určitě jsem ještě správně chronomagorsky nevyzrál, takže se zeptám přímo. Co je tak úžasného na 24-hodinové ručičce?Asi nic, je je to prostě zajímavá komplikace.
ultrawatch Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 Asi nic, je je to prostě zajímavá komplikace.Vlastně skoro všechny Amfibky jsou docela jednoduché a tyhle SE nabízejí 24h ručku a externí sekundovku s reliefním cifrem.
Návštěvník LONGINES Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 Ultrawatch: Myslím, že sem překvapil i sám sebe A pak hlavně, že sem psal, že se po Tobě nechci opičit No jo no, naskytla se příležitost, které hold nešlo odolat Ten strap je hezký, sluší jim. Já zatím nechám vše origo, myslím, že je to tak nejvhodnější ( tedy pro mě) ale pravdou je, že bych si i nějakou tmavší hnědou kůži dokázal taky představit. To se uvidí. Každopádně původní mesh náramek mi teda rozhodně nepřijde nekvalitní. A nedepiluje. Počkat, to nemůžu vlastně poctivě posoudit, když mě oškubaly 420tky s původním tahem Mirino: 24h ručka ukazuje, jestli je dopoledne, nebo odpoledne. Takže když se koukneme k ultravatchovi, letmým pohledem by se mohlo zdát, že je něco po půl štvrté, ovšem při detailnějším kuku zjistíme, že je 33 minut po půl šestnácté a 22,5 vteřiny. Navíc, pootočením lunety docílíme GMT funkce (nobo jak se tomu správně nadává ), prostě rozdíl časových zón No lidi, fakt mám teda radost! Jen je mi líto rudé hvězdy, už se asi na ruku moc nestanou... Nebo si je nechám, až půjdu někam do vybrané společnosti- ty pohoršený pohledy mě prostě bavit nepřestanou
AndyAaron Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 AndyAaron: Ahoj, projížděl jsem si tohle vlákno a konkrétně tvoje Vostoky mě moc zaujaly. Můžu se zeptat, co je to přesně za model? Taky se mi líbí ta luneta, to je původní nebo nějaká úprava?Promiň za dotaz, jsem ještě začátečník.Uz to tu bylo zodpovezeno, ale pouzdro je 420 a mosazna luneta objednana take primo z Meranomu. Meli stav preorder, ale shipping byl hned spolu s hodinkama.Doba doruceni se tezko odhaduje, mi to do US jelo skoro dva mesice.Jinak jsem jim psal taky anglicky a odpovedi se dockal obratem, tak nevim...
ultrawatch Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 A ještě k 24H ručičce. Ta má své opodstatnění pro lidi, kteří žijí hodně na severu. Např. Petrohrad (Sankt Petěrburg) je ruské město zajímavé svými" bílými nocmi", kdy zhruba od května se stávají noci světlejšími až posléze je k nerozlišení jestli je den, nebo noc. Není to jen na parádu, ale funkční záležitost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se