5etter Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 Jo jinak, lube, děkuju za to, žes mi kdysi prodal ty zelený pětky. Na Seiko srazu byl o ně druhý největší zájem hned po amfibiích 090, které několik lidí detailně zkoumalo a dokonce se vyskytlo pár jedinců, kteří značku vůbec neznali a toto naše naše vlákno na fóru ani nezaznamenali. Neuvěřitelné! Jsem rád, že jsem mohl šířit osvětu.
lub Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 jo dík za tip, já už vzal tenhle http://www.ebay.com/itm/StrapsCo-Red-Thick-Antique-Vintage-Leather-Watch-Band-Strap-Mens-Pre-V-Buckle-/152131922114?var=&hash=item691550cd24 - už měli jen červený, tak jsem na něj zvědavej. ohledně srazu - už jsem tam šel, dokonce amfibie na ruce a seika v batohu, ale nakonec jsem to vzdal, byl jsem tak utahanej, že jsem ani neměl náladu a jel rovnou domů.. kua ale mrzí mě to. snad za rok.. na svý zelený pětky jsem se taky těšil, chtěl jsem vidět toho loupežníka co je teď nosí
dako Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 Když už jste postli nějaké ty odkazy na řeminky, tak jsem si právě objednal tady tyhle: http://www.ebay.com/itm/282080025728http://www.ebay.com/itm/282080025728 tak jsem zvědav mám to k Primkám, když už zlikvidovali VD Saturn Prahahttp://rejstrik.penize.cz/00505854-saturn-hodinarske-druzstvo-v-praze-v-likvidaci
plazalien Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 ja na primky do vitrinky kupuju totohttp://www.ebay.com.au/itm/182069558079je to sice takovej plastovej sajzdrek ale za 17,-kc no nekup to [emoji12]
Mikefux Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 Na koncerty a hlavně ty venkovní už jedině s nato strapem Ale kromě škrábanečku na skle a ťuklé korunky to odnesl akorát průhled. Takže na to, že na ně někdo šlápl a projel se na nich po betoně dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 Ty vago- chudinky Tohle mi úplně trhá srdce . No a na druhou stranu, když prošly čím popisuješ, si stojí teda obdivuhodně dobře! To teda muselo bejt..! Brrr..!
plazalien Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 praskla ti stezejka? ze ti spadly nebos je jenom nechal nekde povalovat, zepredu to koukam prezily bez uhony
travex Odesláno 1. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2017 Myslím, že k tomu došlo nějak takto.
Mikefux Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 Stěžejka nevydržela nápor v kotli a vyskočila. po koncertě jsem je normálně vytáhl z kapsy a stěžejku jsem nacvakl zpět. Proto jsem mluvil o tom nato strapu. V podstatě tam jen vrátím původní dýnko a přeleštím sklíčko. Časem možná vyměním korunku.
plazalien Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 tak to by nezachranila ani varsavska smlouva [emoji2]
Mirino Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 Tak přesně kvůli tomuto jsem si koupil na turistiku a jiný rybolovný autdúr perlon. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
plazalien Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 nejezdi ty hodinky na tom perlonu, co sem zkousel nato tak me na nem hodinky jezdily sem a tam a z toho jsem silel
petr_cha Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 (upraveno) Jak ti jezdily na Nato? ... Ted to zrovna zkousim (akorat na jinych hodinkach) a kdyz ho spravne provleces, tak to prave nema jak z principu jezdit... :-) Upraveno 1. června 2017 uživatelem petr_cha
zhrado Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 taký modrý alebo červený perlon by sa mi páčil
travex Odesláno 1. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2017 nejezdi ty hodinky na tom perlonu, co sem zkousel nato tak me na nem hodinky jezdily sem a tam a z toho jsem silel To byly nějaké mrdky z ebay za 1 dolar.
plazalien Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 kdyz je to nato tenci mam nejakych 1.2mm tak na nem ty hodinky cestujou samozrejme jenom od sponky ke sponce ale pekelne me to vytaci, a kdyz dam zulu to ma 1.5mm to uz je v pohode a na nem sedi jako prdel na hrncu [emoji6] ale zase to zulu je takovy tuhy, nepohodlny, macaty, takze nad natem uz jsem zlomil hul tak uvazuju nad perlonem nebo dvoudilnym natem to je jako normalni remen akorad ze silonu
little_w Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 Na perlonu to nejezdi. Ta struktura tomu celkem brani, myslim tim ta propletena vlakna.
plazalien Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 levnej byl tusim ze nejakych 250,- ale od frydla a tam sem bral i to zulu
plazalien Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 me se na tom perlonu libi ze si udelam dirku kde potrebuju, nevim jestli je to nejaka moje obsedantni uchylka ale skoro u vsech hodinek me je jedna dirka volna, hodinky se protaci na ruce a ta druha dirka uz me zase skrti ?!?!
Mirino Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 Mně teda nijak zvlášť nejezdí. Musím zatáhnout, zatřást nestačí. A to je ten perlon čerstvě navlečený, takže ještě není "uleželý" v jedné poloze. Je teda fakt, že jsem přehodil ty tlustější stěžejky od Meranoma, takže ta mezera mezi stěžejkou a pouzdrem je těsnější.Kupoval jsem na https://www.cheapestnatostraps.com/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se