Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Ty jo, koupit si svý Amfibie tak, že na ně budu čekat na konci výrobní linky přímo v závodu, až mi sjedou do dlaně, no to by byl sen. A taky bychom mohli dostat množstevní slevu  :lol2:  A jako bonus bychom se pokusili, jak už morbo řekl, všemy dostupnými prostředky dostat to vysvětlení toho, co že to má znamenat s tou změnou u pouzdra 710 :)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Tak ty sou! Gratulace! 

P.S. ruská pošta s tím balíkem asi musela hrát americkej fotbal, že dorazily nefunkční...brrr!

Odesláno

Hicks : velká krása, takový jsem tady ještě neviděl. Gratuluji

Pěkná kombinace, broušené pouzdro je moc povedené. A koukám, že řemen má klasickou poznávací rýhu amfibistů.

Tak ty sou! Gratulace! 

P.S. ruská pošta s tím balíkem asi musela hrát americkej fotbal, že dorazily nefunkční...brrr!

Díky, moc se mně líbí. Travex: rýhu udělalo nošení 710tek, tyhle SE mají mezi pouzdrem a stěžejkou výrazně širší mezeru.

Odesláno

Soudruzi, můžete bouchnout Rossijskoe Igristoe, váš oblíbený sprosťák 5etter je zase na chvíli venku z lochu!!!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Kdybych byl zase někdy exkomunikován a chtěli jste mi napsat pár slov útěchy, nebo potřebovali něco dořešit, můžete využít emailovou adresu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

, kterou jsem za tímto účelem zřídil.

Gratuluji všem, kterým už přišly jejich amfibie. Ty moje jsou zatím neznámo kde. Konstantin ze sovietmarketu mi v pátek slíbil zaslat číslo zásilky, jakmile se ho dozví, ale zatím tak neučinil. Pokorně čekám.

Tak zdar jak *samica vepřa*

Odesláno

Soudruzi, můžete bouchnout Rossijskoe Igristoe, váš oblíbený sprosťák 5etter je zase na chvíli venku z lochu!!!

IMG_20171115_112850_HDR-02.png

Kdybych byl zase někdy exkomunikován a chtěli jste mi napsat pár slov útěchy, nebo potřebovali něco dořešit, můžete využít emailovou adresu email.PNG, kterou jsem za tímto účelem zřídil.

Gratuluji všem, kterým už přišly jejich amfibie. Ty moje jsou zatím neznámo kde. Konstantin ze sovietmarketu mi v pátek slíbil zaslat číslo zásilky, jakmile se ho dozví, ale zatím tak neučinil. Pokorně čekám.

Tak zdar jak *samica vepřa*

Vítej zpět. Ale k věci. Možná to tu už proběhlo, ten tah je od Favinova? Mám podobný, v kombinaci broušených a leštěných ploch objednaný
Odesláno (upraveno)

Evidentně k 090 dávali různé varianty, protože ta moje hrůza, kterou jsem zkrátil, nasadil a hned sundal je úplně jiný typ.

Hadra je hadra, to je marný.

Upraveno uživatelem travex
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Harwey, tak to je těžká paráda teda! To už je zase jiná liga Amfibií! Ten silikon, nobo guma k tomu, to vypadá hodně dobře! A má pro mě všechny potřebné atributy: logo závodu a Amfibia v rodné řeči hodinek- za mě teda super!

Odesláno

Guma je na omak hladka, super kvalita.

Hodi sa k nim to ano, ale na nosenie to moc nie je. Po celej dlzke je to 22mm a jak je v strede hruba, no hadam aj 5 mm, tak je mierne neohybna, resp. je na hrubsie ruky. Na moju tenku ruku ju ani nezapnem, a urobit dalsiu dierku do toho naramku by bol asi smrtelny hriech!:) Je to cele skor imidzofka;)a putka su obrovske.

Odesláno

Rýha amfibistů! To je na týdenní ban... 

Hicks, to vypadá nějak letně písčitě, to bude ten nefunkční kousek. Nicméně krása a s tímhle typem lunet se amfibie posouvají minimálně o 1200 km západněji. Ale soudruzi, je to dobře???

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...