AndyAaron Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 Tak hlavne bacha na chmataky, co jdou po hodinkach
krutor Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 Mam dotaz, nekupoval taky nekdo manzelce ty damske vostoky? Kdyztak prosim sz.
morbo Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 Ja sem chtel, ale poslala me s tim do prdele, tak sorry ze nepomuzu.
shaggy Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 Problem vidim v tom, ze su to vsetko manualy. Keby mali nejake automaty, tak by som zobral zene. Ale s rucnym natahovanim by ma asi poslala do rici...https://meranom.com/en/amphibian-classic/051/
krutor Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 To mas pravdu s tim pohonem jsem to trochu nedomyslel :-D Ale me to natahovani u primek treba bavi tak uvidim. :-D
ultrawatch Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 Ty dámské jsem tu postoval já,jsou od mé paní.Jestli chceš cokoliv vědět, napiš mi.
ultrawatch Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 (upraveno) Problem vidim v tom, ze su to vsetko manualy. Keby mali nejake automaty, tak by som zobral zene. Ale s rucnym natahovanim by ma asi poslala do rici...https://meranom.com/en/amphibian-classic/051/Na dotazy krutorovi jsem odpověděl, tak ještě tady přidám poznámku. Pořád se mluví, že by vás vaše baby hnaly, když to nejsou automaty, že? Ta moje ma cca 10ks hodinek a střídá je každý den podle hader, botů, kabelek atd.Tyhle manuály snad ani nikdy neměla 2 dny po sobě, tak proč řešit automaty? Stejně si je musíš alespoň trošku natáhnout, když je dáváš na ruku a na ten jeden den vydrží v pohodě. Praktická rezerva nátahu vychází na víc než 40 hodin. Takže vřele doporučuji koupit jako dárek atd. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. dubna 2018 uživatelem ultrawatch
travex Odesláno 26. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Ja sem chtel, ale poslala me s tim do prdele, tak sorry ze nepomuzu. Nesmíš být takovej podpantofl.
morbo Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Však sem to taky nenechal jen tak a jako symbol protestu a rebelie sem nechal přes noc na záchodě zvednutý prkýnko.
travex Odesláno 26. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Včera jsme se s manželkou pohádali, ale stejně jsem měl poslední slovo já. Jo? A co jsi jí řekl? Tak si to teda kup!
roza Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2018 Když Vostok,tak na Bajkal s jakutským nožem.Při kování jsem radši časy sundal, v levý sice držim jenom klešt? a ne že bych odolnosti strojku nevěřil,ale.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 Včera bylo v práci veselo... Před chvílí jsem se probudil a zjistil jsem, že smítko, které bylo nalepené zevnitř na skle, už je pryč. Asi jsme ho s Natašou setřásli. Tak je to vyřešený! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 Morbovky do každé rodiny. Já sem prodlouženej víkend strávil mezi vinohrady, ale i přes náročnej program sem si na vás vzpomněl, vy opičáci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Zdravím všechny Dostal sem opět "nakázáno" objednat si něco pěknýho, ruskýho. Řek sem si, že rád provedu a rozhodl sem se jít do vyšších sfér Vostoku, strašně se mi líbí Komandýrská řada K39, ale i Amfibijní nejvyšší, Turbína. V zásadě je mi jedno, jestli Komandýry, nebo Turbíny, každý maj svý, ale... normálně mě odrazuje šroubovací korunka švýcarského typu Nechápu to, když sem poprvý uviděl Amfibijní korunku naživo, tak sem k ní měl strašnou nedůvěru, a teď, teď je to přesně naopak. Teď mám dojem, že ta nekvrdlající se šroubovací korunka evropského typu nemá nejmenší šanci sloužit tak excelentně, jako ta ruská. Chtěl bych se proto zeptat: nemáte někdo doma Vostoky týhle řady a jak je to s tou korunkou? Než nějaký objednám, chtěl bych posbírat rozumy
5etter Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 Lonži, bohužel ti neporadím. Zkušenost s těmahle hodinkama žádnou nemám a asi ani mít nebudu, protože se mi nelíbí a neplánuju je někdy dát na ruku. Ale když jsem k nim hledal nějaké informace, vypadlo na mě tohle. Je to fotka soudružky Věry Fjodorovny Bělovy, kterak dávno po skončení pracovní doby v přítmí konstrukční kanceláře Čistopolského časového závodu zkoumá výkresy potapěčskýh hodinek renomovaných švýcarských výrobců, aby následně zjistila, že jejich konstrukční řešení je pro požadavky sovětského Ministerstva obrany zcela nevyhovující a bude nutno vydat se vlastní cestou, na jejímž konci, jak už dnes všichni víme, stálo geniální řešení vodotěsných hodinek Amfibija. Byla to docela kočka, co říkáte?Dovolil jsem si na její fotku položit svůj poslední přírůstek do mé skromné sbírky amfibií, který jsem před chvílí detailně představil ve svém chlubicím vlákně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 4. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2018 Podle mě čte zprávu od Michaila Fedoroviče Novikova, kde ji barvitě popisuje výhody viklající korunky.
Hans Gruber Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 Čekám až mi Turbína dorazí poštou, můžu ti je pak ukázat naživo, taky jsem na ně zvědavý. Zdravím všechny Dostal sem opět "nakázáno" objednat si něco pěknýho, ruskýho. Řek sem si, že rád provedu a rozhodl sem se jít do vyšších sfér Vostoku, strašně se mi líbí Komandýrská řada K39, ale i Amfibijní nejvyšší, Turbína. V zásadě je mi jedno, jestli Komandýry, nebo Turbíny, každý maj svý, ale... normálně mě odrazuje šroubovací korunka švýcarského typu Nechápu to, když sem poprvý uviděl Amfibijní korunku naživo, tak sem k ní měl strašnou nedůvěru, a teď, teď je to přesně naopak. Teď mám dojem, že ta nekvrdlající se šroubovací korunka evropského typu nemá nejmenší šanci sloužit tak excelentně, jako ta ruská. Chtěl bych se proto zeptat: nemáte někdo doma Vostoky týhle řady a jak je to s tou korunkou? Než nějaký objednám, chtěl bych posbírat rozumy
Návštěvník LONGINES Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 5etter, dost dobrý! Já to taky neplanoval, ale odříkaného chleba největší krajíc Hansi, díky, já už ale ráno objednal, sic Komandýry. Začalo mi to připadat, že už by je nějak minimálně na hezky dlouho už nemuseli mit, pokud vůbec. A jakou Turbínu si objednal? Schválně jo, jestli máme stejnej vkus: 230700?
Hans Gruber Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 Přesně tuhle turbínu , ale bylo to spíš tím, že byla poslední skladem, tak mi to ulehčilo výběr.
Návštěvník LONGINES Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 Já si to myslel- podle mě je totiž nejhezčí (z Turbín). Tak to teda gratulace veliká!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se