Suke Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Dnes dorazily mé první (120tky) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. PS: po nasvícení
Návštěvník LONGINES Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Už i 5etter přezul 090tky?! Hádám, že už sem asi jedinej, kdo ještě nepřezul (i ty gumy ) Jinak 5etter, mám Astru, kombíka,háčkovou v dieselu, a pomalu začínám pokukovat po nějakým dalším přibližovadle. Sice spokojenost veliká, ale kilometrů už má docela nalítáno. Zvažuju buď zase Astru, nebo právě Focuse. Nový Focusy se mi líbí pravda moc. Jak seš s ním spokojenej?
5etter Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 (upraveno) Je to druhá generace, rok 2007, 1.6 benzín 74kW, mám ho dva roky, najel jsem 30tkm a su s ním spokojenej moc. Je to spolehlivý, s převahou krátkých tras mi to žere průměrně 7,6 litrů. A je to spíš na klidnou jízdu než na nějaký velký předjíždění.Takže jsem ti moc nepomohl, protože to je vrstevník tvojí astry H, která byla taky v užším výběru společně se zafirou. Upraveno 11. dubna 2018 uživatelem 5etter
Suke Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Poměrně velká radost z nových 120812. Trochu mě ale mrzí, že pod sklíčkem je nalepený kousek nečistoty. Na slunci to jde pěkně vidět. Posílat zpět se asi nevyplatí, není to zase tak hrozné, ale u nových to zamrzí. Měl někdo již stejný problém?
shaggy Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Dnes dorazily mé první (120tky) final.jpg PS: po nasvíceníPjekny zaber. Ale nechyba tam lumi bod na 6ke? Sent via IPoAC
shaggy Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Nový Focusy se mi líbí pravda moc.Ktory novy Focus? Ten co ukazali vcera? Dufam, ze nazivo bude vyzerat lepsie ako na fotkach. To uz aj ceed je krajsi. A to vravim ako fanúšik fordov a majitel jednej starej mk2... Sent via IPoAC
Suke Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Ano, není tam :-). Škoda drobné nečistotky pod sklem, ale šetřit je nebudu, nejsou do vitríny :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Vytáhni korunku, vysyp strojek, vytáhni tričko z kalhot a prstem přes tričko vylešti zevnitř sklíčko, vlož strojek, zašroubuj korunku a je to.Místo trička lze použít také kapesník.
lub Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 kluci, měl bych pár otázek k těm 020SE. jako jsou teda moc povedený. jak cifr, tak tvar pouzdra. a navíc chci něco s 20mm mezi nohama. jak je to s ostrostí toho pouzdra? dá se to nebo je nutnost natostrap? chtěl bych k nim ten meš právě. lumi vypadá dobře - je lepší než standard? ručky i indexy?měl jsem vyhlídnutý černý, ještě minulej týden je měli, teď mají zase jen bílý, ale ty by taky šly. k bílým bych rád dokoupil stříbrnou lunetu, ale nevim, jestli pude sundat jako ta klasická neklikací..no asi do nich pudu. jenom musim prodat nějaký seika..mám ňákou depku a chytá mě zas amfibiotická..
lub Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 pudou, pudou, neboj.. asi spolu se želvama a možná i kinetiky. o vejkundu snad spáchám inzeráty.. jesi o ty snk stojíš tak se snaž ať je nepropásneš
Návštěvník LONGINES Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 shaggy, tak toho před tím úplně nejnovějším Toho nejnovějšího sem ještě neviděl. Já tu Astru koupil zhruba před 2 rokama jako ojetinu, z Německa od nějakýho doktora, nadrandil sem s ní něco přes 150 tis. km, paradoxně zase převážně po Německu a naprostá spokojenost. Jedu za 4.2, když do 110, tak za 3.6l nafty na sto. Ale klient mě svezl svým dvoulitrovým turbodieselem, Focusem, a to je úplně jinde. Astra je pracant, jinak je to ale studenej Němčour každým coulem, co sice spolehlivě plní příkazy, ale nic víc. To u Forda je ještě něco mnohem víc. Moc se mi ty auta líběj, tak sbírám rozumy. Pravda ale je, že nový Astry sou už teď taky daleko jinde, než ten traktor, co mám Suke, já už mám kolikátý Vostočky a vždycky sem si říkal, že vlastně ani u jedněch nemám pod sklíčkem ani smítko, že za tohle patří Vostoku všechna čest. To mě teda mrzí, že to tam máš. Ono, teoreticky se to dá krásně snadno vyčistit, ale chápu, že se do toho člověku kolikrát samotnýmu nechce.
Suke Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 (upraveno) Vytáhni korunku, vysyp strojek, vytáhni tričko z kalhot a prstem přes tričko vylešti zevnitř sklíčko, vlož strojek, zašroubuj korunku a je to.Místo trička lze použít také kapesník.Pro někoho jednoduchá operace, pro někoho ne :-).Problém budu mít s otevřením dýnka, nemám žádný otvírak, korunka se dá vydělat lehce, díval jsem na youtube, takže by to snad šlo :-) Je to fakt taková blbá nečistota, co nejde skoro vidět, ale na slunci je to jiná no :-) Díky za tip, jak seženu otvírák, tak se do toho pustím Upraveno 11. dubna 2018 uživatelem Suke
5etter Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Suke: Na dýnko je ideální posuvné měřidlo zvané šupléra. Jestli si na to netroufáš, udělá ti to každej hodinář za pár kaček. Akorát při každým otevření hrozí riziko, že jedno smítko odstraníš a další dvě tam dodáš. lub: Inzerát nepiš, dej vědět za kolik a pošli je, adresu máš v SZ, já tvoje číslo účtu taky
Návštěvník LONGINES Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 (upraveno) Lub, 020tky, bílý a klikací má Dokusan, tak třeba bude sdílný Ale chválil si je tu a vypadaj opravdu moc hezky. Já chtěl zase 090tky Se v černé a už taky nejsou... Jo a ty 020tky má už Dmitrij myslím na skladě "jenom" v tý neklikací verzi, i když mě je zrovna tohle buřt, dokonce bych radši ty neklikací Upraveno 11. dubna 2018 uživatelem LONGINES
shaggy Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Tie biele klikacie mam aj ja.Nozky su hoodne ostre, nakrajas s tym aj pravu oravsku slaninu.Ale aj na meshi aj na gume je to v pohode a nikde ma to nereze a netlaci.Lumi je myslim klasicka ako na inych. Svieti slabo ale zato kratko... Sent via IPoAC
mkshort Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Navazuji na svůj první příspěvek v této sekci. Mé Amfíbky měly nějak divně prohnuté sklíčko.Po delších úvahách, co s tím, jsem zvolil cestu vybroušení. Díky všem, co mi nabízeli nové sklíčko. Nakonec tahle zvolená varianta byla nejsnazší. A snad se to nakonec docela povedlo. Vybroušení... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...vyleštění... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...hotovo. A výsledek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mikymik Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Tak to by nedal ani Tom Cruise v MI XV. Gratulace!
ultrawatch Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2018 Jen už se bez následků nepotopis do 200metru,jestli nebyli lepší to vyměnit?:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se