Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Moooc pěkný! Juu, teda ale to je ale solidní rygol. A nedá si na sklíčko tu sjůpr Émerickou fólii a nedá :P

Odesláno

Pánové, nedá mi to a musím se s vámi podělit o něco pikantního, zejména ve světle nedávné diskuse o dámských amfibiích: Zatímco náčelník se odbývá levným ruským low endem, paní travexová hrdě nosí na zápěstí luxusní časostroj renomované švýcarské značky!

Ale vždyť je to nakonec pěkné, sám se ošidit, abych mohl dopřát blízkým.

V době, kdy se člověk s největším počtem příspěvků ve vlákně Vostok, jmenuje LONGINES, už mě nemůže nic překvapit :)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

... paní travexová hrdě nosí na zápěstí luxusní časostroj renomované švýcarské značky!

To je jenom přechodná fáze před Amfibiemi, taky sem to tak podobně měl, většina z nás tady to tak nějak měla.. :)

Odesláno

Od rána mám nějaký divný den, všechno nejde tak, jak by mělo. Hlavně to začalo hned ráno, když můj dvouletý syn si půjčil ze stolu moje oblíbené skládačky 710, aby je v další sekundě adjustoval o dlažbu v kuchyni, čímž je chtíc nechtíc zastavil. Asi je chtel jen seřídit, nedávno jsem mu říkal, že se o pár vteřin (dobře desítek vteřin) denně opožďujou, ale on přece ještě neumí číst a na foru ještě snad svůj účet nemá... Takže jsem musel ze šuplíku vytáhnout jiné 710 s potapičem, na které nejsem už tak zvyklej a tím to začalo... Hlavně bych si měl objednat jiné, co kdyby se podíval na zoubek i potapěči, a než pořeším opravu skládaček, tak bych si snad musel vzít na ruku i nějaké primky :-)

Odesláno

Taky sem dnes něco pořídil, i když tak rafinivané ručičkové aranžmá jako mistr tam nemám teda.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Kožka po pár kontaktech s vodou chytá krásný vintage look.

Kůže do vody???  :eek: To několikanásobně přesahuje nejpřísnější kritéria Frostie-testu  :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...