Kubsik Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Odesláno 24. června 2018 Ok, dík. Vím, že jsem někde zachytil i tu vyšší hodnotu (kolem 40h )
shaggy Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Mne vyšla naposledy 37.5h. Sent via IPoAC
Návštěvník LONGINES Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Hmmm...! Tak ty teda sou! Vypadají teda parádně a řádově mnohem vejš, než kolik stojí ve skutečnosti! Myslím, že tyhle pochválí i náčelník, veliká gratulace!
Hans Gruber Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Já jsem si nafotil nějak? ,,lepší" fotky, ale nejdou mi pro velikost vložit. Naživo super, na fotce obluda...
Návštěvník LONGINES Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Bych teda neřek obluda ani omylem, krásný sou! A originální.
travex Odesláno 25. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2018 (upraveno) Fórum má omezení na velikost fotky, nevím přesně kolik, ale nejspíš jsi vkládal nějaké plátno. Stačí zmenšit rozlišení a je to. Jinak turbíny jsem pozoroval, když byly představeny na papíře a pak šly první kusy do prodeje. Po první várce se docela zaprášilo, pak už byly celkem dostupné. Každopádně ze všech variant jsou tvoje ty nejlepší! Upraveno 25. června 2018 uživatelem travex
Návštěvník LONGINES Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Tak pod to bych se podepsal! Vzal si ty nerezový, bez toho PVD preservativu, co se stejně po chvilce poškrábe\odloupe\odťukne a pak takový hodinky nikdo už nechce a často končí v šupleti nebo v prodeji. Neržavějku jednoduše něčím opucuješ a sou jak nový, když se k nim člověk chová částečně v mezích alespoň základního gentlemanského slušného chování Navíc vypadaj jak zbroj a to jim moc sluší
morbo Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Mne naopak v posledni dobe prave ty PVD povrchy pripadaji jakoze spravne army-cool, akorat je potreba to pak asi zabalit do nejake folie nebo obalu, ale to uz poresim kdyztak s Londzim...
Návštěvník LONGINES Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 tak s tím asi neporadím, mám dojem, že se pvd loupe snad už před očima, takže dokonce i já musím uznat, že v tomhle případě je ta fólie totálně out. Líbivá fičura, co člověka akorát brzo zklame. To už radši pěkně povrchově opracovanou ocel, když už. Ale každý podle svýho gusta, samozřejmě
Svatoslav Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Odesláno 26. června 2018 Já mám s PVD Seika, Vostok Europe Casio, Luč a žádný problém. Je to vrstva, která proniká až do původního materiálu a je možná kvalitnější než původní materiál, ne jako pochromování nebo niklování. Jen mé zkušenosti. Jak říká LONGINE, každý podle svého gusta.
morbo Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Odesláno 26. června 2018 Mit pracky jak travex a 5etteruv vycvik tak beru tyhlehttps://meranom.com/en/amfibia/scuba/vostok-watch-amphibia-scuba-2416-076800.html
Svatoslav Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Odesláno 26. června 2018 Ty jsou prďácký, teda žádná klasika a moc velké taky nejsou. Kdyby došlo k oloupání, jak říká LONGINES stále by byly in. V tom nerezu se mi tak nelíbí.
ultrawatch Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Odesláno 26. června 2018 Už jsem dlouho nic nepřidal a tyhle Vostoky vzal po dlouhé době na ruku,tak je načase a všechny Amfibisty zdravím.
click2proceed Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Odesláno 26. června 2018 Když už sem jakože dáváte fotky hodinek tak sem taky s dovolením něco přihodím. Omluvte prosím sníženou kvalitu, ale byla už tma jak ve Slavkově.Mohl bych se zeptat, odkud je tento pásek? Ten bych hrozne nutně potřeboval..
morbo Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Odesláno 26. června 2018 Koupil jsem ho v obchodě s hodinkama ale jinak by to měl bejt s největší pravděpodobností tento: https://www.reminky-na-hodinky.cz/zbozi/silikonovy-reminek-na-hodinky-condor-196190-220500/
travex Odesláno 27. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Nojo klasika, 5etter zase u piva.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se