Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Hmmm...! Tak ty teda sou! Vypadají teda parádně a řádově mnohem vejš, než kolik stojí ve skutečnosti! Myslím, že tyhle pochválí i náčelník, veliká gratulace!

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Bych teda neřek obluda ani omylem, krásný sou! A originální.

Odesláno (upraveno)

Fórum má omezení na velikost fotky, nevím přesně kolik, ale nejspíš jsi vkládal nějaké plátno. Stačí zmenšit rozlišení a je to.

Jinak turbíny jsem pozoroval, když byly představeny na papíře a pak šly první kusy do prodeje. Po první várce se docela zaprášilo, pak už byly celkem dostupné.

Každopádně ze všech variant jsou tvoje ty nejlepší!

Upraveno uživatelem travex
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Tak pod to bych se podepsal! Vzal si ty nerezový, bez toho PVD preservativu, co se stejně po chvilce poškrábe\odloupe\odťukne a pak takový hodinky nikdo už nechce a často končí v šupleti nebo v prodeji. Neržavějku jednoduše něčím opucuješ a sou jak nový, když se k nim člověk chová částečně v mezích alespoň základního gentlemanského slušného chování :) Navíc vypadaj jak zbroj a to jim moc sluší ;)

Návštěvník LONGINES
Odesláno
:) tak s tím asi neporadím, mám dojem, že se pvd loupe snad už před očima, takže dokonce i já musím uznat, že v tomhle případě je ta fólie totálně out. Líbivá fičura, co člověka akorát brzo zklame. To už radši pěkně povrchově opracovanou ocel, když už. Ale každý podle svýho gusta, samozřejmě :)
Odesláno

Já mám s PVD Seika, Vostok Europe  Casio, Luč a žádný problém. Je to vrstva, která proniká až do původního materiálu a je možná kvalitnější než původní materiál, ne jako pochromování nebo niklování. Jen mé zkušenosti. Jak říká LONGINE, každý podle svého gusta. 

Odesláno

Když už sem jakože dáváte fotky hodinek tak sem taky s dovolením něco přihodím. Omluvte prosím sníženou kvalitu, ale byla už tma jak ve Slavkově.

Mohl bych se zeptat, odkud je tento pásek? Ten bych hrozne nutně potřeboval..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...