Návštěvník LONGINES Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Nemám a s hodinkama rozhodně o futra ani o nic jinýho neflákám- chjoo, mě je tak líto všech těch hodinek...!
travex Odesláno 16. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Tady se dají sehnat náhradní body.
mikymik Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Mně jich také bylo líto, holt stane se. A to jsem večer za sportem navíc odcházel s tím, že sklíčko je prasklé. Antiperle nejsou špatný nápad, takový poslední bod kalorické záchrany či diferenciální ukazatel délky pobytu pod hladinou. Nicméně si po tomto dětském "projektu" zkusím vytvořit konečně funkční náhradu.
Roman-ZA Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 to som este nezral, aby doporuceny list isiel na colnicu ...
Návštěvník LONGINES Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Oni Ti zadrželi Vostoky? Jinak moc pěkná ta náčelníkova fotka!
Roman-ZA Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 jo, v Rusku, ale uz ju nastastie opustili mam za to, ze mi dal niekto echo :D
kudrnac Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Vikendovy cundr na Sumave, trochu jsem vyvetral potapece :-)
kudrnac Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Jo, posledniho medveda u nas ulovili asi pred 150 lety. Ale loni nebo predloni jsme narazili na stopy rysa a pry se k nam obcas zatoulaji z Nemecka vlci... Ale po nekolika dnech putovani bez myti muze clovek narazit na uplne jinyho vlka :-D
Roman-ZA Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 k vam sa od nas zatulal jeden na Moravu ak by bol zaujem, tak kludne mozeme doviezt
malbur Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 dá třetím tahem mat. Aha... Slonková už je na cestě...
travex Odesláno 19. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Tys tu tajenku vyluštil z jedné indicie, jak v pevnosti Boyard.
Roman-ZA Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 za chvilu budem mat aj ja radio roomy
Návštěvník LONGINES Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 Tak teď už víme, co máš na cestě Budu teď trochu OT, ale sou to strašně elegantní a pohodlný hodinky, přesnost výtečná, prakticky netřeba štelovat. Taky by ste si je měli koupit, teda pokud je ještě někdy vůbec budou mít
dako Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2018 travex: ty radio roomy jsou fakt skvělé, ale mám jinou otázku pro zdejší osazenstvo, trápí mě u svých amfibií rezerva nátahu. Občas se stane, že se mi zastaví. Nejhorší je, že se zastaví na ruce, pak dalším pohybem se rozjedou, a tím se zpozdí třeba o 10 - 30min, což může být někdy průser, když nepřijdu někam na čas Natahuju je i ručně, ale připadá mi, že to na rezervu nemá vliv. Sleduju to už tak 3/4 roku, za tu dobu se mi to stalo tak asi 5x. Je v nich kalibr 2416B (s datumovkou) a nosím je fakt denně.
Xenomorfus Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2018 Jestli nahodou nemas malou hemzivost rukou. Uz se to tady na foru parkrat resilo. Cesta do kanclu, sezeni za stolem, prochazka s rukama v kapsach apod, nenatahne zadne hodinky do plna.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se