Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A hele, Holkham Hall. Tam jsem byl před pár týdny. Někdo tam opravdu bydlí (já ne), kupodivu. A těch daňků tam mají fakt dost. Hezká procházka k moři, místní panstvo to má skoro na dohled.

5a9539a792fd8fd48574faada1574bd0.jpg5bb5334d931974d2d76d5f6d77703c69.jpg27b46680063d40bd9ad713e6a6f2b31f.jpg

Odesláno

Tak jesi se to za těch pár let nezměnilo tak postup je myslím jasnej: zatčení, tvrdý výslech, vynucené přiznání, natočení falešnýho dokumentu, krátká pauza, blahořečení. Doufám, že sem něco nevynechal, ať nejsem za troubu.

Odesláno

Asi jo no, ale zas je treba si uvedomit, ze tadle datumovka ma mit charakter varovani, takze idealni barevna kombinace je vlastne asi cerna-zluta nebo tak neco...

Nepochopil som ako to myslis s tym charakterom varovania a ani neviem ci chcem, lebo zoberem ten povodny venec a pomalujem ho cierno-zlto... alebo oranzovo aby ladil  :wacko:  :D

Odesláno (upraveno)

Pche, zbytocny prepych !  :D staci si kupit nieco taketo

bernard-favre-watch-crown-winder.jpg

Edit: 

...ale s vytiahnutou korunkou  :jawdrop: Upraveno uživatelem ujo
Odesláno

Vzhledem k tomu, jake jsem mel hodinky, jsem ted uplne rozpolceny. Co si ale vybavuji, tak cele centrum, kteremu se vyhybam jako cert krizi, je napul v rustine.

P.S. Beranek by proti mne byl vcera neco jako tasmansky cert.

Odesláno (upraveno)

Soudruzi, je čas skoncovat s alkoholem. :photo: To je ten Kozel ve Varech vedle Masaryka co mu rusáci říkají Lenin a fotí se sním ne?

Přeji PF19 do této sekce.

post-18915-0-33920300-1545389984.jpg

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno (upraveno)

Já vím, že jsou hrozný, ale už je mám skoro 20 let a lepší jsem nesehnal. Kdybyste věděli o kvalitních kožených rukavicích, ve kterých je cit a není zima a zároveň nestojí víc než amfibie, tak klidně SZ.

Amundsen edition

post-33141-0-26348300-1545413405_thumb.png

Upraveno uživatelem 5etter

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...