morbo Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Voe 5etter co je to s tebou, bro? Sem cekal ze nas za ty zvejky utres jak folii ze skla a ty si misto toho des strykovat novy palcaky ... mi reknete ze to je normalni ...
travex Odesláno 21. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 On je naměkko z toho adventu.
5etter Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Nemůžu na vás bejt furt vostrej. Aspoň o svátcích vám dám chvilku klid. P. S.: Nemáš teda nějakej tip?
morbo Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Sorry kamarade, ja chodim zasadne na Pazouta (ruky v kapsach), takze v tomdle nepomuzu ...
5etter Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Jedna adventní. Morbo, nezlob se na mě, prosím, že jsem byl línej je přezout na shark mesh. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 21. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Ti plavou jedním směrem, jak nějaké blbé makrely.
5etter Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Jsou to tajní agenti, kteří se vmísí do davu a v tu nejméně očekávanou chvíli zaútočí. Kvůli maskování jsem jim i přistřihl hřbetní ploutve.
5etter Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2018 Dneska se u nás krapet oteplilo, tak jsem vylezl bez rukavic, abyste zase neměli nějaký žvejky. Ale jak vás znám, tak si stejně určitě něco najdete. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2018 na 22. jsem čekal mnoho dní, nechtělo se mi přetáčet (za tu práci mi to nestojí), takže dnes konečně přišly na řadu. jinak tedy - PĚKNÉ SVÁTKY PŘEJI, MUŽICI. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2018 Abych nezapoměl, všecko nejlepší do nového roku, vy démoni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2018 Takové standardní přání, řekl bych.
travex Odesláno 22. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2018 Morbova růžice se zdá být docela pěkná, možná je čas začít pěstovat vlastní ananas.
5etter Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2018 Přeju vám jiskřivé Vánoce, vy volové! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2018 Abych nezapoměl, všecko nejlepší do nového roku, vy démoni.a ty mas aky kalendar?
morbo Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2018 Klasickej cokoladovej. No a pancto uz je prazdnej od pulky prosinca, tak sem to odpalil ...
travex Odesláno 23. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2018 Přeju vám jiskřivé Vánoce, vy volové! To balí jako lunární modul, tak hladké přistání.
morbo Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2018 No má to na sobě nápis GROSS, tak jesi to třeba není z nějakého dárku ...
travex Odesláno 23. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2018 Gross, jakože veletucet, jakože sto čtyřicet čtyři. Nakupovat větší balení se vždy vyplatí, to 5etter ví.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se