Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle je oblast, na které by v Čistopoli mohli zapracovat. Že tam, kde člověk čeká lumi, je jen obyč barva a chce-li člověk, aby svítilo to, co má, musí nakoupit tuningové ciferníky např. od Favinova.

Abych jen neplkal:

post-33141-0-26020200-1548782690_thumb.png

post-33141-0-38520700-1548782709_thumb.png

post-33141-0-48729800-1548782728_thumb.png

Odesláno (upraveno)

Možná, že když sebou škrábneš ještě jednou, tak se to zase srovná ....

ed.: a nebo tam naskočí dalších 30s, ale takovou adjustaci bych ti teda nepřál.

Upraveno uživatelem morbo
Odesláno

Každopádně sou jenom 2 možnosti. Buď to byla blbá náhoda, pak je to cajk, a nebo to byla karma za to, že sis dělal prdel z 5ettera, že nosí boxerské rukavice, protože s nima bys to v pohodě odpružil.

Ovšem to pak ani nechcu domejšlet, co čeká na mě ...

Odesláno

Tak zkouška jiný lunety.

Strojek má závaží samonátahu bez "B", ale zatím jsem všude viděl se znakem. Je to běžné? Přemýšlel jsem i o proskleným dýnku, ale bez znaku by to nebylo hezký.

2923ac11a100b3d6fa9d22d48bacf47c.jpg

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Ježíš - kolik jim je let? To vypadá, jako kdyby zažily minimálně poslední funkční období Nikity Sergejeviče Chruščova a první Leonida Brežněva.

Odesláno

Tak zkouška jiný lunety.

Strojek má závaží samonátahu bez "B", ale zatím jsem všude viděl se znakem. Je to běžné? Přemýšlel jsem i o proskleným dýnku, ale bez znaku by to nebylo hezký.

2923ac11a100b3d6fa9d22d48bacf47c.jpg

Odkud jsi, mam nejake zavazi navic po nepovedenych pokusech.

Neodesláno z iPhone pomocí Tapatalk

Odesláno

Tak abych jen nepsal o blbostech :) Stavim si nove Vostoky, doufam, ze Meranom dily na mem wishlistu naskladni brzo.7fc6a1499c08d38f491e5c852f103dc5.jpg

Neodesláno z iPhone pomocí Tapatalk

Odesláno

Tohle je oblast, na které by v Čistopoli mohli zapracovat. Že tam, kde člověk čeká lumi, je jen obyč barva a chce-li člověk, aby svítilo to, co má, musí nakoupit tuningové ciferníky např. od Favinova.

Abych jen neplkal:

attachicon.gifIMG_20190129_154452-01.png

attachicon.gifIMG_20190129_153747_HDR-01.png

attachicon.gifIMG_20190129_155053-01.png

zajímavé, ale ptám se k těm značkám na modýlkách, to jsou nějaké konkrétní z rodiny a to sis dolepil?

Odesláno

Ne, to už tam bylo, takhle jsem je koupil. To červený auto bylo z limitované edice - první vůz ředitele firmy Foxtoys, byl podepsanej na krabičce (kvůli tomu jsem to teda nekupoval, chtěl jsem jen nula jedničku a na aukru byla za dobrou cenu). Takže to asi bude jeho značka.

Odesláno (upraveno)

Hele, elogo, ty jsi takovej znalec sovětské historie, ty bys to mohl vědět. Na začátku minulé stránky se Dizzy ptal, jak je to s přechodem strojků Vostok ze 17 na 31 kamenů. Pak se to nějak zamluvilo, i mým přičiněním, tak se ptám znovu, abych z toho neměl výčitky, že jsem kolegův dotaz zametl pod stůl.

Upraveno uživatelem 5etter
Odesláno

:photo: to mě tedy přeceňuješ, s těma jewels, tohle přesně netuším, ale odhaduju, že to byl kvalitativní přechod - hodinky "high soviet level" s větším počtem jewels pro nejvyšší soudruhy, diplomaty a a velení KGB, armády atd, a také pro export na západ za valuty. Jo holt v komunistickém molochu v CCCP bylo všechno možné i nemožné Stejně jako dnes u Sitting Chinga. 

Mně jen zajímalo espézetkový alotrium na těch autech, AZ 25-10 jby případně v Praze byla z konce 70.let, teoreticky to je možné, že to někdo měl a jezdil. Ale teď koukám znovu pořádně - spíše v DDR, to není správná česká značka, ta by musela mít jiný font a mírně odlišnou podobu. Myslel jsem původně na Prahu, druhý auto má - UH, což by ukazovalo na Uherský Hradiště, ale v DDR by to mohlo být klidně Rostock /A/ a Leipzig /U/.

Že by tohle bylo z výroby? Možné to je, ale pak to jsou jen náhodná numera, nic přesného, to se výrobců hraček vyskytuje skoro na 100%.

Ještě k tomuto dovětku - nemyslím, že bych byl odborník na "východ", spíše si dost pamatuju a občas i něco vím.

**

:cheers: 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...