unived Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Odesláno 6. září 2021 Vravel som že by im sekla tá hladká luneta, ale bez insertu je to tiež fasa... Ešte ten shark mesh nahoďSent from my XQ-AS52 using Tapatalk
Roman-ZA Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Odesláno 6. září 2021 před 1 hodinou, filltos napsal: Nechybí tam vložka lunety? spravny postreh, chyba mam dve lunety ... striedam, aby nezovsedneli
Roman-ZA Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Odesláno 6. září 2021 (upraveno) Před hodinou, unived napsal: Vravel som že by im sekla tá hladká luneta, ale bez insertu je to tiež fasa... Ešte ten shark mesh nahoď Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk bude sa to striedat luneta je vlastna vyroba Upraveno 6. září 2021 uživatelem Roman-ZA
malbur Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Odesláno 8. září 2021 bude sa to striedat luneta je vlastna vyroba Neuvažoval si o možnosti tam dát nějakou vložku? Na ebay se dá sehnat spoustu vložek do lunet jiných značek, třeba by tam nějaká sedla :-)
unived Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Odesláno 8. září 2021 Ukáž tie mosadzné Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
Roman-ZA Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Odesláno 8. září 2021 před 8 hodinami, malbur napsal: V 6. 9. 2021 v 19:41, Roman-ZA napsal: bude sa to striedat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. luneta je vlastna vyroba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Neuvažoval si o možnosti tam dát nějakou vložku? Na ebay se dá sehnat spoustu vložek do lunet jiných značek, třeba by tam nějaká sedla ja mam lunetu aj s vlozkou. tuto necham tak, ako je
malbur Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Odesláno 8. září 2021 před 8 hodinami, unived napsal: Ukáž tie mosadzné Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk Jestli myslíš to, co jsem dával na WUS, tak je to popravdě takový asi rok rozdělaný pokus. To pouzdro původně vůbec není dělané na lunetu. https://www.etsy.com/listing/266888729/rare-vintage-military-mens-watch-called?show_sold_out_detail=1&ref=nla_listing_details Vyndal jsem ten vroubkovaný kroužek, vykoupal v kyselině a zkusil pár variant. Lunetou se dá otáčet a celkem drží ale není to ani zatím ono. Trošku jsem ztratil motivaci, kdy jsem si nechal vyfouknout ciferník, co jsem tam chtěl dát a už není skladem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
unived Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Odesláno 9. září 2021 Popičiózne sú! Dlho uvažujem nad nejakým kyselinovým projektom, ale nerozhybal som sa. To staré púzdro fakt žeriem, škoda že ho prestali robiť. Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
Barbossa Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Odesláno 9. září 2021 před 3 hodinami, unived napsal: Popičiózne sú! Dlho uvažujem nad nejakým kyselinovým projektom, ale nerozhybal som sa. To staré púzdro fakt žeriem, škoda že ho prestali robiť. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk Ahoy , ta strojovna , není to náhodou BMW Funduro F650??? Měl sem také alé v červené farbě....
Roman-ZA Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Odesláno 9. září 2021 chlapi, co vy na to? (16) Vostok Watches : If you guys are into the historic side of Vostok (my personal favorite NVCH-30) check out this project on WUS from Oldfox-one of the most knowledable historians on the brand | Facebook pristalo mi na FB, od chlapika, ktory to ma zrejme pod palcom. cena 300 USD.
unived Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Odesláno 9. září 2021 Ahoy , ta strojovna , není to náhodou BMW Funduro F650??? Měl sem také alé v červené farbě....Kawa er6f a.k.a. babská ninja 650... Kamoške to stálo roky v garáži tak mi ju dala na prepláchnutie - s mojimi 180cm a 110kg vyzerám síce ako slon na kolobežke, ale ako žiletka do mestskej zápchy je to bomba, vopcha sa do každej štrbiny medzi autami a keď jej človek dá riadne napiť, vie aj celkom potahat za ruky. Akurát po hodine jazdy som zbitý jak čokel... Btw, to fundurko som zhodou okolností včera pozeral na bazosi, vyzerá to tiež na kopec zábavy do nej by som sa aj natlačil s mojimi proporciami.. Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
unived Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Odesláno 9. září 2021 este rozmery Netreba váhať, prudko nositeľné... Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
unived Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Odesláno 9. září 2021 akurat sa s chasnikom bavim. Držím palec! Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
unived Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Odesláno 9. září 2021 Na relojes especiales sa rodí piate SE... Keby sa niekto chcel zapojiť - https://relojes-especiales.com/threads/lista-interesados-rese-v-hilo-cerrado-no-escribir.537282/page-9Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
Barbossa Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Odesláno 9. září 2021 před 33 minutami, unived napsal: Kawa er6f a.k.a. babská ninja 650... Kamoške to stálo roky v garáži tak mi ju dala na prepláchnutie - s mojimi 180cm a 110kg vyzerám síce ako slon na kolobežke, ale ako žiletka do mestskej zápchy je to bomba, vopcha sa do každej štrbiny medzi autami a keď jej človek dá riadne napiť, vie aj celkom potahat za ruky. Akurát po hodine jazdy som zbitý jak čokel... Btw, to fundurko som zhodou okolností včera pozeral na bazosi, vyzerá to tiež na kopec zábavy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. do nej by som sa aj natlačil s mojimi proporciami.. Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk JJ Endurko je to fasa a zábavy kopa , s mými 189 cm a 112 kg též vklidečku
E36 Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Odesláno 10. září 2021 před 16 hodinami, Roman-ZA napsal: akurat sa s chasnikom bavim. Tak dej kdyžtak vědět, cos zjistil. Docela mě to zaujalo, škoda, že to není ruční nátah jako u předlohy, mohlo být nižší pouzdro..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se