gargamel Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2021 Když mě už to přijde tak ňák jedno kucí... Dřív bych to i řešil, ale dneska už ne e. Je potřeba se na to dívat tak, že v Číně vyrábí dnes fakt kde kdo a kde co, platí to i o hodinkách, a nejenom těch ruských... V tomhle případě, stejně jako ty mý 1967, sice asi až na strojek je všechno ostatní z Číny, ale je to na objednávku Vostoku a ty hodinky jsou prostě ruský a ne čínský. Spíš, co by mi na nich vadilo je ta latinka. Jasně, i vývozní hodinky z dob sojuzu na sobě měli latinku, ale v dnešní době mi to nějak vadí, ani nevím proč... Když teda ruský hodinky, tak teda ale se vším všudy, tedy s azbukou.
unived Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2021 Mne osobne nevadí až tak pôvod púzdra, ako kopírovany design s fejkovymi imbusmi či čo to tam je. Minerál mi tiež príde ako blbosť na dajvroch. Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
gargamel Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2021 Tak to už je potom věc názoru, osobně nevím, jaké Seika myslíš, ale fejkový šrouby sou fakt trapárna. Pamatuju si, že sem je měl na jedněch Orientech a byla to fakt ostuda. Přitom jinak tak supr a normální a příjemný hodinky, ale ty "šrouby" to bohužel zabíjely...
unived Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Odesláno 1. září 2021 Neviem tie seika teraz nájsť, ale tuším to bola nejaká sportura alebo obyč kinetic... Narazil som na ne kedysi náhodou zrovna keď som uvažoval že ich kúpim Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
gargamel Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Odesláno 1. září 2021 Jojo, jasný, já zase hledal ty Orienty s těma falešnejma šroubama a taky nenašel. Je pravda, že když se mi zdá, že to, co sem si vyhlídnul se nápadně podobá něčemu jinému od někoho jiného, hned mě to taky odradí, byť se mi to do tý doby líbilo sebevíc.
E36 Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Odesláno 1. září 2021 Dík, jsou to SE 020B38, mám je už pár let..Hlavně ty indexy v kombinaci se sklíčkem si umí neskutečně hrát se světlem, jen se to prakticky nedá vyfotit
Roman-ZA Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Odesláno 1. září 2021 (upraveno) ja cakam na tieto Vostok Amphibia SE 150B26 Green Edition - YouTube Upraveno 1. září 2021 uživatelem Roman-ZA
E36 Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Odesláno 1. září 2021 vypadají dobře, tak pak nahoď foto, kdysi jsem o nich uvažoval v oranžové. Jen se divím, že nemají signovanou korunku, když jsou to SE. já čekám od meranoma tah na 170, protože co nemá tah skoro nenosím a přijde mi to škoda, tak snad jsme se v komunikaci pochopili a dojdou správný koncový články, někdy je to trochu o nervy
Roman-ZA Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Odesláno 1. září 2021 kym to pride, tak by som rad nieco taketo: ale by som vymenil za rucicky s cervenou sekundovkou: snad budu ochotni a mi to tam vymenia este rozmyslal tam nahodit tuto lunetu:
unived Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Odesláno 1. září 2021 vypadají dobře, tak pak nahoď foto, kdysi jsem o nich uvažoval v oranžové. Jen se divím, že nemají signovanou korunku, když jsou to SE. já čekám od meranoma tah na 170, protože co nemá tah skoro nenosím a přijde mi to škoda, tak snad jsme se v komunikaci pochopili a dojdou správný koncový články, někdy je to trochu o nervy Pokiaľ čakáš ohýbané koncové články na 170tku, obávam sa že budeš sklamaný... Na 170 a novú 150 sú len tie univerzálne plné články, ohýbané sú len na starú 150 a aj tie sú riadne čapatéSent from my XQ-AS52 using Tapatalk
unived Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Odesláno 1. září 2021 ja cakam na tieto Máš info že sa majú vrátiť do predaja? Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
Roman-ZA Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Odesláno 1. září 2021 to nemam, ale cakam medzi tym si to vyplnim nakupom inych
E36 Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Odesláno 1. září 2021 kym to pride, tak by som rad nieco taketo: ale by som vymenil za rucicky s cervenou sekundovkou: snad budu ochotni a mi to tam vymenia este rozmyslal tam nahodit tuto lunetu: Dobrá volba, stejnej cifr jsem měl s datem na prvních amfibijích a přesně tahle nodate verze se mi válí v šuplíku, měl jsem v záměru podobný projekt do 420 pouzdra, ale sešlo z toho. Luneta dobrá, co tam hodit nějaký ručky od favinova se supeluminovou nebo od Poláků z one second closer?
E36 Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Odesláno 1. září 2021 Pokiaľ čakáš ohýbané koncové články na 170tku, obávam sa že budeš sklamaný... Na 170 a novú 150 sú len tie univerzálne plné články, ohýbané sú len na starú 150 a aj tie sú riadne čapatéSent from my XQ-AS52 using TapatalkČekám no, něco jako na obrázku. Jsou to starý 170 s vrtáním pro stěžejky u špičky nožek, konzultoval jsem to s meranomem včetně fotek a řekl mi, že budou sedět právě ze 150, teoreticky by to měly být skoro stejná pouzdra. Tak se nechám překvapit, na řemenech prostě vypadají blbě právě skrz to umístění děr pro stěžejky
Roman-ZA Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Odesláno 1. září 2021 (upraveno) před 8 minutami, E36 napsal: před 2 hodinami, Roman-ZA napsal: kym to pride, tak by som rad nieco taketo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ale by som vymenil za rucicky s cervenou sekundovkou: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. snad budu ochotni a mi to tam vymenia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. este rozmyslal tam nahodit tuto lunetu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dobrá volba, stejnej cifr jsem měl s datem na prvních amfibijích a přesně tahle nodate verze se mi válí v šuplíku, měl jsem v záměru podobný projekt do 420 pouzdra, ale sešlo z toho. Luneta dobrá, co tam hodit nějaký ručky od favinova se supeluminovou nebo od Poláků z one second closer? HANDS — VOSTOK | BOCTOK – Page 2 – One Second Closer (one-second-closer.com) - tie cervene by neboli zle, len neviem, kto by mi to vymenil a spravil tlakovku na 20ATM. tu su od Favinova - WATCHES-PARTS: NEW SET OF ARROWS HANDS *SILVER* for VOSTOK AMPHIBIA 200m #Z93 | eBay - WATCHES-PARTS: customized BLUE superlumia PADDLE HANDS for 24XX Vostok Amphibia | eBay - WATCHES-PARTS: **FOR 22XX Vostok calibers** Superlumia PADDLE HANDS MANY MODELS | eBay Upraveno 1. září 2021 uživatelem Roman-ZA
E36 Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Odesláno 1. září 2021 Tak tlakovka asi není u vostoků skrz konstrukci třeba, stačí jen dobře dotáhnout. Ba naopak z továrny často chodí nedotažené. Vostoky dají v poho i 80 atm dle testů pro šikovného hodináře ty ručky na počkání řekl bych, pokud nemáš nářadí
malbur Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 před 20 hodinami, Roman-ZA napsal: to nemam, ale cakam medzi tym si to vyplnim nakupom inych No to nevím, jestli se dočkáš. Nedávno byl na Meranomu celkem výprodej různých SE ciferníků s malýma vadama a tenhle se tam neobjevil a teď se zase objevilo info o trochu upravených Neptunech, které ale nebudou produkovány jako SE Meranomu. Trošku to vypadá, že Dmitry upouští od produkce SEček a soustředí se na vlastní značku Buyalov. Ale třeba si jen dával pauzu přes léto
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se