Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pouze noční klid.

tak to jim musíš sehnat jiný cifr s červeným polem 22 - 06... :clap:

Odesláno

Sesypal sem to včera na hromadu a vyfotil, takže aktuální stav. Občas přemýšlím, že to všecko prodám a prožeru to v drahým pečivu z Alberta, pak mě to zas přejde. Sám sem zvědavej, jak to všecko dopadne.

tie modre su velmi pekne ;)

Odesláno

Ta vase zatisi tady... ach jo, nemuzu se na to divat a neprispet. :)

amphi-obe.jpg

Mimochodem, kdyz se Amphibie nasmazi naplno vykonnou baterkou a potom se to cvakne na dlouhou expozici... clovek by neveril jak to sviti :lol2:

amphi-lumi01.jpg

Odesláno

Kluci, jak vy to delate...? Paradni fota! Uz se tesim na ty svoje. Meranom poslal tracking number minulej tyden, ale ruska posta mlci jak za valky [emoji2]

Odesláno

Kluci, jak vy to delate...? Paradni fota! Uz se tesim na ty svoje. Meranom poslal tracking number minulej tyden, ale ruska posta mlci jak za valky [emoji2]

Nepropadej panice, v březnu dorazí...

Odesláno (upraveno)

amphi-obe.jpg

Krásný. Odkud máš či černou lunetu? Rád bych aby Amphibie trochu oživil,kdyz už jsem se rozhodl je neprodat. Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

V pohode, Dokusane. Rad pomuzu, klidne se ptej.

Dneska mi prisel balicek s 18mm meshem. Tak jsem vytahl staricke 420007. Mel jsem je puvodne na NATO strapu:

amphi710and420.jpg

a po pul hodine prace (musel jsem odstipat jednu radu, a ten mesh byl z nejake hodne kvalitni oceli... stipacky mely co delat, a ja teda taky; navic se mi podarilo mirne ohnout par tech ocek z osy, tak jsem se celkem natrapil s narovnanim a s tim, abych to potom zase pridelal ke spone) to vypada takhle.

amphi420mesh.jpg

Fakt uz mi asi hrabe. 

Odesláno (upraveno)

No jo, to jsi si měl vzít menší štípačky a ne tyhle elektrikářské kleštičky na nehty.. :D :D

Edit: Ale moc jim to sluší!!

Upraveno uživatelem Jiří_99

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...