Frostie Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 hezký rádiovky. Dodržuješ rádiový klid?
Frostie Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Pouze noční klid.tak to jim musíš sehnat jiný cifr s červeným polem 22 - 06...
Roman-ZA Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 a uz zase provokuje s tymi radiovkami
Roman-ZA Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Sesypal sem to včera na hromadu a vyfotil, takže aktuální stav. Občas přemýšlím, že to všecko prodám a prožeru to v drahým pečivu z Alberta, pak mě to zas přejde. Sám sem zvědavej, jak to všecko dopadne.tie modre su velmi pekne
little_w Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Ta vase zatisi tady... ach jo, nemuzu se na to divat a neprispet. Mimochodem, kdyz se Amphibie nasmazi naplno vykonnou baterkou a potom se to cvakne na dlouhou expozici... clovek by neveril jak to sviti
morbo Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Má pravdu little_w; když se setmí, dějou se věci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Kluci, jak vy to delate...? Paradni fota! Uz se tesim na ty svoje. Meranom poslal tracking number minulej tyden, ale ruska posta mlci jak za valky [emoji2]
Frostie Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Kluci, jak vy to delate...? Paradni fota! Uz se tesim na ty svoje. Meranom poslal tracking number minulej tyden, ale ruska posta mlci jak za valky [emoji2]Nepropadej panice, v březnu dorazí...
travex Odesláno 4. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Morbo ví, že základem je dobré nasvícení.
morbo Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Říkali nám to na kurzu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 4. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Nojo, památný nultý ročník. Dnes zase "f plný palbě".
Dokusan Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 (upraveno) Krásný. Odkud máš či černou lunetu? Rád bych aby Amphibie trochu oživil,kdyz už jsem se rozhodl je neprodat. Upraveno 4. března 2017 uživatelem Dokusan
little_w Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 (upraveno) Diky. Luneta: uz jsem to tady mockrat psal. Luneta je nekde z ebaye (myslim, ze boris_gvb), a vlozka do lunety je od Jakea. Je to Black Mariner. Upraveno 4. března 2017 uživatelem little_w
Dokusan Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Ok. Díky za opakovanou informaci. Byl to jen spontánní dotaz. Jdu studovat.
little_w Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 V pohode, Dokusane. Rad pomuzu, klidne se ptej. Dneska mi prisel balicek s 18mm meshem. Tak jsem vytahl staricke 420007. Mel jsem je puvodne na NATO strapu: a po pul hodine prace (musel jsem odstipat jednu radu, a ten mesh byl z nejake hodne kvalitni oceli... stipacky mely co delat, a ja teda taky; navic se mi podarilo mirne ohnout par tech ocek z osy, tak jsem se celkem natrapil s narovnanim a s tim, abych to potom zase pridelal ke spone) to vypada takhle. Fakt uz mi asi hrabe.
Jiří_99 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 (upraveno) No jo, to jsi si měl vzít menší štípačky a ne tyhle elektrikářské kleštičky na nehty.. :D Edit: Ale moc jim to sluší!! Upraveno 4. března 2017 uživatelem Jiří_99
Svatoslav Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Já mesh řežu pilkou na železo ve svěráku. Očka která nepotřebuji tak upnu a v prostředku oček uříznu jde to dobře a bez deformování ostatních oček.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se