Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No jo, to jsem použil dobrý přirovnání že jo:-D díky za osvětu a pobavení:-) Já o tý korunce už mnohokrát čet, že je divná, ale nedoved jsem si představit, že takhle (a samozřejmě jsem si nepročet vše), tak teď už to dovedu:-)

Takže ted´už ti jen chybí pod čarou v profilu nápis Amfibia.

Odesláno

Bych malem zapomnel... vlastne jsem vyuzil vypadek chronomagu a dal jsem si pro sebe prehled pouzder Amphibie, ktere ma momentalne Meranom skladem. Je to vcetne jeho limitek (SE). Tak treba se to nekomu bude hodit :)

vostok-case-sizes-2017.png

Odesláno

pratele tak se taky hlasim do klubu, a musim rict ze jsem z nich za tu chvilku naprosto unesenej

Gratulace, dobře jsi si vybral, tohle pouzdro je fajn.

Odesláno

toto 090 byla jasna volba asi diky nemu jsem do amfibiji sel, ale ted pomalicku pokukuju po 420

420 mám, vypadají klasicky dobře, ale je fakt, že na mou ruku už jsou tak tak...průměr pouzdra je spíš pro menšího člověka, tak nevím jak ty, ale tohle bych zvážil

Odesláno

no prave ze 90 jsou na me celkem velky, mam zapesti 17cm  :-(  ale bal sem se to bude horsi a neni to tak hrozny, je to celkem v pohode nositelny, a ty 420 si myslim ze by mi byli akorad, ale jeste uvidim ty 90 jsou proste luxusni a uz se tesim az si je trochu ponosim

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Pripojuji se take ke gratulantum- sou krasny a at perfektne slouzi! Nicmene (a abych si i klasicky zde zazlobil :) ) skutecny Amfibie zacinaji az s pouzdrem 420 ;) Videl sem je osobne na chlapovi o 2 hlavy vyssim nez ja ( ja mam cca 174cm) a sly k nemu naprosto perfektne. Ono je to taky kilometralni rozdil - jedni maji o 2 mm na dylku i sirku vic a druhy maji o cely 2 mm na dylku a sirku min  :lol2: 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...