Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Amfibie ve svym přirozeným prostředí.

Hele, morbo, urcite jsi to tady uz psal nebo jsem se ja uz urcite ptal, ale klidne se ztrapnim znovu. To jsou 100662, ze? Daval sis je dohromady sam nebo jsi je takhle uz sehnal? Stovkovy pouzdro a cifernik 662 nikde nemuzu sehnat. Asi napisu do Meranomu, jestli to nevymeni primo oni. Nechce se mi kupovat cifernik zvlast, co pak budu delat s tim starym? Navic mi to tady v Anglii nikdo nevymeni. Tem mistnim menicum baterek neni radno verit.

Odesláno

Tady je fsecko navopak. Ale ja jsem je prevezl. Jsem levak, takze pro me je "naopak" vlastne navrat k normalu. Ha! :lol2:

A nahradnich dilu se nebojim, jen mi je nebude mit kdo poskladat. Bych dopadl jak Hradni strela.

536-Hradni-strela-miniature.jpg

Odesláno

Na cvika z Pravděpodobnosti a statistiky, kde je polovina studentů z matičky Rusi, jsou jedinou správnou volbou Amfibie.

c385948b34cd11e01e80de93ead627e9.jpg

Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk

Odesláno

Objednané 14.12.2016, doručené 10.1.2017

17.1. jsem je poslal na reklamaci.

28.2. odeslány zpět, zatím čekám, už tejden leží v Moskvě a nervozita roste.

Mezitím jsem si koupil troje další hodinky. Tak jsem si na ně odvykl, že až mi přijdou, dost možná hned půjdou do prodejního vlákna. To je magořina...  :mummy:

Napínavý příběh je u konce, včera je pošťačka donesla. Takže reklamace v Meranomu mě stála poštovné do Ruska a víc než dva měsíce bez hodinek. Možná by to netrvalo tak dlouho, kdyby na ně Dmitrij nezapomněl. Nebo mi to aspoň tak přišlo, protože když jsem se mu podruhé připomněl, tak mi odpověděl, že už jsou na cestě a druhý den je poslal :)

Nicméně pouzdro bylo vyměněno, takže všechno cajk.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Vlnky mezi vlnkama

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Ruské hodinky u ruského kola

Od kolotočů se mě snažil vyhodit nějakej ruskej vyhazovač, než zjistil, že moje pěst smrdí hřbitovem.

Na závěr jedna klasická travexovka. Místo zamýšleného jezera je přes půl fotky betonovej stůl, ale sorry jako, na pilování kompozice nebyl čas. Ta světlá tečka vpravo je totiž přítelkyně, která rozhodně nechtěla čekat, až se mi podaří dokonale vystihnout ducha amfibií.

Odesláno

...Ta světlá tečka vpravo je totiž přítelkyně, která rozhodně nechtěla čekat, až se mi podaří dokonale vystihnout ducha amfibií.

Významně odcházela a když jsi ji poté doběhl a zeptal se, jestli se něco stalo, tak ti řekla: "ne, nic". :)

Odesláno

Pěkné :) Začínam se tu sekat čím dal víc Amphibie jsou jen otázkou času :D

Být tebou, nedělám to,jinak jsi ztracen a doma budeš mít nejmíň dva kousky.:)
Odesláno

Ja to mel dneska takhle:

amfi-hand.jpg

A jak se tu nekdo ptal na plasticitu tech indexu, tak jsem se pokusil to vyfotit. Snad to trochu pomuze.

amfi-detail.jpg

No to mi moc neštymuje s duchem Amfibií, spíš bych to viděl takhle

Odesláno

jizni amerika verzus rusko, to mi prijde jako dobra kombinace [emoji106] , na tu plasticitu jsem se ptal ja a sou fakt paradni, ted me ceka nakup jednorucek od luchu a pak do nich pujdu 420 plus ten tvuj modrej cifr to je vrazedna kombinace [emoji4]

Odesláno

přátelé, tu machorku jsem jednou zkusil v Severomorsku, ale to ovšem není možno ani pro silného kuřáka....

Odesláno

Když jsme u toho kuřiva, tak jsem teď nedávno měl možnost na vlastní oči spatřit ten klenot tabákového průmyslu, co hulil vlk.

Škoda, že jsem neměl zrovna Amfibie, abych udělal zátiší s bělomorkou. 

CMkazHe.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...