plazalien Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 hlavně na ně moc netlač, víš přeci že Rusko je země kde již včera snědli to co měli sníst až zítra ale já je mám rád kluky ušatý ruský
little_w Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Amfibie ve svym přirozeným prostředí. Hele, morbo, urcite jsi to tady uz psal nebo jsem se ja uz urcite ptal, ale klidne se ztrapnim znovu. To jsou 100662, ze? Daval sis je dohromady sam nebo jsi je takhle uz sehnal? Stovkovy pouzdro a cifernik 662 nikde nemuzu sehnat. Asi napisu do Meranomu, jestli to nevymeni primo oni. Nechce se mi kupovat cifernik zvlast, co pak budu delat s tim starym? Navic mi to tady v Anglii nikdo nevymeni. Tem mistnim menicum baterek neni radno verit.
morbo Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 @ little_W: JJ, je to kombinace 100+662; cifr jsem objednával zvlášť a nechal prohodit. V Anglii je to vlastně jak, tam se nosí datumovka vlevo, ne? PS: Náhradních dílů se neboj, to se bude dycky hodit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Tady je fsecko navopak. Ale ja jsem je prevezl. Jsem levak, takze pro me je "naopak" vlastne navrat k normalu. Ha! A nahradnich dilu se nebojim, jen mi je nebude mit kdo poskladat. Bych dopadl jak Hradni strela.
Mikefux Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Na cvika z Pravděpodobnosti a statistiky, kde je polovina studentů z matičky Rusi, jsou jedinou správnou volbou Amfibie. Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Dokusan Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Pěkné, s červenou lunetou jsem je ještě neviděl.
plazalien Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 dneska jsem tem mojim mazlum dal novyho gumaka
5etter Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Objednané 14.12.2016, doručené 10.1.201717.1. jsem je poslal na reklamaci.28.2. odeslány zpět, zatím čekám, už tejden leží v Moskvě a nervozita roste.Mezitím jsem si koupil troje další hodinky. Tak jsem si na ně odvykl, že až mi přijdou, dost možná hned půjdou do prodejního vlákna. To je magořina... Napínavý příběh je u konce, včera je pošťačka donesla. Takže reklamace v Meranomu mě stála poštovné do Ruska a víc než dva měsíce bez hodinek. Možná by to netrvalo tak dlouho, kdyby na ně Dmitrij nezapomněl. Nebo mi to aspoň tak přišlo, protože když jsem se mu podruhé připomněl, tak mi odpověděl, že už jsou na cestě a druhý den je poslal Nicméně pouzdro bylo vyměněno, takže všechno cajk. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vlnky mezi vlnkama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ruské hodinky u ruského kola Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Od kolotočů se mě snažil vyhodit nějakej ruskej vyhazovač, než zjistil, že moje pěst smrdí hřbitovem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na závěr jedna klasická travexovka. Místo zamýšleného jezera je přes půl fotky betonovej stůl, ale sorry jako, na pilování kompozice nebyl čas. Ta světlá tečka vpravo je totiž přítelkyně, která rozhodně nechtěla čekat, až se mi podaří dokonale vystihnout ducha amfibií. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 23. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2017 ...Ta světlá tečka vpravo je totiž přítelkyně, která rozhodně nechtěla čekat, až se mi podaří dokonale vystihnout ducha amfibií. Významně odcházela a když jsi ji poté doběhl a zeptal se, jestli se něco stalo, tak ti řekla: "ne, nic".
Roman-ZA Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 paradne su, paradne je ten cifernik aj bez datumu?
little_w Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Ja to mel dneska takhle: A jak se tu nekdo ptal na plasticitu tech indexu, tak jsem se pokusil to vyfotit. Snad to trochu pomuze.
number.beast Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Pěkné Začínam se tu sekat čím dal víc Amphibie jsou jen otázkou času
ultrawatch Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Pěkné Začínam se tu sekat čím dal víc Amphibie jsou jen otázkou času Být tebou, nedělám to,jinak jsi ztracen a doma budeš mít nejmíň dva kousky.
ultrawatch Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Ja to mel dneska takhle: A jak se tu nekdo ptal na plasticitu tech indexu, tak jsem se pokusil to vyfotit. Snad to trochu pomuze. No to mi moc neštymuje s duchem Amfibií, spíš bych to viděl takhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
plazalien Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 jizni amerika verzus rusko, to mi prijde jako dobra kombinace [emoji106] , na tu plasticitu jsem se ptal ja a sou fakt paradni, ted me ceka nakup jednorucek od luchu a pak do nich pujdu 420 plus ten tvuj modrej cifr to je vrazedna kombinace [emoji4]
Frostie Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 přátelé, tu machorku jsem jednou zkusil v Severomorsku, ale to ovšem není možno ani pro silného kuřáka....
travex Odesláno 23. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Když jsme u toho kuřiva, tak jsem teď nedávno měl možnost na vlastní oči spatřit ten klenot tabákového průmyslu, co hulil vlk.Škoda, že jsem neměl zrovna Amfibie, abych udělal zátiší s bělomorkou.
plazalien Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 skoda ze uz nekourim taky bych si dal, to je vlastne dutinka naplnena jenom do pulky, a to tam pisou kurenie ubyvaet? jako ze koureni ubyva [emoji1] no to vime kdyz se kouri tak to ubyva
travex Odesláno 23. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Já tu hrůzu jen vyfotil a pak zase vrátil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se