zhrado Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 myslíte, že tie Amfibie ešte niekto kupuje aleboIba pacienti z chronomagu?
ultrawatch Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 tak jsem take zkusil obrousit lunetu, chtel jsem na to vzit aspon 80ku smirek, no nakonec jsem v praci nasel jen 600ku, ale ucel splnila vypadají hodně dobře a mesh jim sekne:)
Frostie Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Aljoso, cece, ta obrousena se mi libi vic nez puvodni bronzova. Vypada proste jako spravne nosena luneta! Fakt se mi to libi. Vcera jsem si taky doobjednal jeste jedny Vostoky ve 420. pouzdre. Já už se v tom pomalu přestávám orientovat, ale kolikatery Vostoky vlastně máš? Nevykoupili jste s travexem celoroční Čistopolskou produkci?
travex Odesláno 18. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Šmarjá já si koupil poslední před 3,5 rokem.
Návštěvník LONGINES Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 myslíte, že tie Amfibie ešte niekto kupuje aleboIba pacienti z chronomagu? Myslim, ze nejvic Amfibii je v USA, tam je hodinkovi nadsenci skupujou jak divy snad ve vsech pozdrech a cifernicich,a na 2. misto tipuju SRN.
Mirino Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Můj dotaz na AndyAarona nějak zapadl, tak to zkusím ještě jednou. Odkud máš prosím ten perlon?
little_w Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Já už se v tom pomalu přestávám orientovat, ale kolikatery Vostoky vlastně máš? Nevykoupili jste s travexem celoroční Čistopolskou produkci? To se jenom tak zda, protoze hodne menim tahy a tak Mam jenom patery, tohle budou teprve seste.
Frostie Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 To se jenom tak zda, protoze hodne menim tahy a tak Mam jenom patery, tohle budou teprve seste.JJ, to byla nadsázka, užívej!
AndyAaron Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Aha, omlouvám se, mea culpa.V pohode.Jeste par fotek na Eulitu. Dlouhy a nudny call v praci...
AndyAaron Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Jo a jeste jsem celkem zklamanej z presnosti. Zatim to vypada na -10s za den. Cekal jsem minimalne minutu [emoji4]
travex Odesláno 18. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Nezoufej, třeba do nich aspoň poteče.
little_w Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 travexi, tohle je bez sance... to vis lip nez kdo jiny
Frostie Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Jo a jeste jsem celkem zklamanej z presnosti. Zatim to vypada na -10s za den. Cekal jsem minimalne minutu [emoji4]Minutu? To by letěly z mrakodrapu, šupem...
5etter Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Tak mně většina amfibií, co jsem měl, skutečně chodila s nepřesností skoro minutu, takže jsem je musel odborně poladit párátkem, což je aspoň příležitost k tomu, pořádně dotáhnout dýnko.Andy, nevím, jestli ti můžu kafrat do sloníka, ale na té třetí fotce je krásně vidět, jak jsi jim vtisknul kus své osobnosti při výměně lunety To znám...
travex Odesláno 18. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 To by se mi nemohlo stát, sundavám lunetu škrabkou na vosk. Prostě na základní obsluhu stačí šuplera, párátko a škrabka.
AndyAaron Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 @Frostie - budou to vikendovky. Kdyz by se zpozdily denne o minutu a vic, tak mam aspon delsi vikend!@5etter Nic tam nevizu. Mozna spis prach? Ale je fakt, ze pak uz jsem to rval slusne, takze to mozne je. Mam je tim padem podepsane [emoji4]Dynko jsem zkousel dotahovat a ani se nehlo, takze vodu do nich budu muset dostat jinak. Drzte mi palce [emoji6]
Frostie Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Tak jo, já bych je hned musel poštelovat methodou Travex.
little_w Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Asi jsem si vyresil hodinky na leto. (Hodinky jsou "stary", ale perlon novej.)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se