Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno (upraveno)

Moc se neteš. Já se kouk na ty moje, kde se nachází a zjistil sem, že ????? ?????? zvládla vzdálenost 150 km z Čistopolu do Kazaně za týden. Vzhledem k tomu, že ke mě je to cca 3050 km, tak je můžu očekávat za necelých 21 týdnů, to znamená, že za zhruba 4 měsíce je máme doma. Když to dobře půjde :) Můžu se zeptat znalých a zkušených Amfbistů: je to standartní postup, nebo je to již nadstandard? :)

Upraveno uživatelem LONGINES
Odesláno

To je nadstandard! Takhle rychle to vetsinou fakt nejede, takze cajk. Gratuluju. :) Hele, voni nez se rozjedou... ale az chytnou vitr do plachet, tak uz to frci. Za par tydnu je mas doma. 

Pro me byl rekord z JP. Objednaval jsem 27.7. tasku na fotak a prisla mi kolem 20.10. Byl jsem uprimne prekvapenej, uplne jsem do te doby zapomnel, ze jsem neco takovyho koupil. :) Takze radost a vanoce... 

Návštěvník LONGINES
Odesláno

No tak to jo. Díval sem se, že 30.10. byly odeslány na nějakou dalekou, předalekou cestu, páč zatím není žádný záznam o jejich přistání :) Ale povím vám teda, že mě drží nad vodou 420tky co mám na ruce, ty kdybych neměl, nebo jakýkoliv Amfibie, to bych se nedočkavostí zvencnul. Tímto vyjadřuji hluboký obdiv všem těm, kdo neměli takovou berličku jako já a přežili. Stejně můžeme všichni mluvit o obrovském štěstí, že se vyrábí jen v Čistopolu a ne ve Vladivostoku třeba :)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

A hele, bordó Tudóry :)

Teda kalendář bez Amfibií, s Casiem a to ještě ke všemu v únoru, to je jak už někde zaznělo "Jdu blejt, velebnosti" Kdybyste raději místo kradení deštníků a odrážedel dětem pořádně hlasovali :) No jo, jak už taky někdo někdy řekl: "Co čekat od člověka bez plnovousu" . :)

Odesláno (upraveno)

Casio do kalendáře patří stejně jako amfibie. Sorry jako.

S tím tudorem bych si tak jistej nebyl, ale to je jedno. No flame...

Já myslím, že poctiví amfibisté hlasovali, nicméně nedopadlo to podle našich představ, no. Tento měsíc už podruhé...

Upraveno uživatelem 5etter
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Poctiví Amfibisté sice ano, ale ti nejpoctivejší sešli na scestí, zapomněli na své poslání a kochali se vyšezmíněným ubližování nevinným dětem. Tak teď se nedivme. :)

Odesláno

Já bych ty starý hříchy z minulosti nevytahoval, to už je skoro zapomenuto. Nesnaž se tím zakrýt, že jsi do soutěže o kalendář neposlal ani jednu fotku amfibií!

Návštěvník LONGINES
Odesláno (upraveno)

Pche- ještě doteď si pamatuji slečnu potápěčku sedíc opřená o škuner s kulatými okny!

Sám bych fotit neuměl a probůhh snad ste nechtěli posílat tyto hrůzná svědectví zločinů na kalendář?! To leda, tak rovnou na sociálku!

Upraveno uživatelem LONGINES
Odesláno (upraveno)

To sice jo, ale my latiníci jsme vždycky říkali Vox populi, vox Dei...

Holt panstvo u kormidla není nakloněno levným proletářským hodinkám, kór když kolem nich bují a rozrůstá se silná obskurní komunita, která jim na ten jejich nablýskanej luxus za desítky tisíc zvysoka sejří.

edit:

Aby to nevypadalo, že ze mě hovoří uražená ješitnost. Kalendář jsem si závazně objednal a drtivá většina fotek, které se do něj probojovaly se mi líbí. Finální výběr velmi dobře koreluje s mým hlasováním.

Akorát to chtělo ještě nějaký amfibie, no... Příště se musíme víc snažit!

Upraveno uživatelem 5etter
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Aha, tak jak to, že sedící druhý zleva má pod sakem schovaný kapesní Molnije. Podívejme se, tváří se jakoby nic!

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Mé vyvolené a milované Amfibie se dnes v 15:34 ocitly v ?????-?????????. Byla to prý veliká sláva a událost:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Moc se neraduj. Z vlastní zkušenosti vím, že cesta Čistopol - Kazaň - Sankt Petersburg - Praha je jenom začátek. Z Prahy do Brna mi to šlo dýl.

Ty moje jsou v moskvě na letišti Vnukovo. Už teda třetí den...

Návštěvník LONGINES
Odesláno

...Z Prahy do Brna mi to šlo dýl...

Jojo, já vím, velice dobře si to pamatuju. Tehdy sem to nechápal, jak je to možné. Asi přišel čas si to taky zažít na vlastní kůži :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...