pciza Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 To je ta doprava zdarma čekaj asi kdo půjde okolo a někam to poponese.
Návštěvník LONGINES Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 (upraveno) No Ale nechci se posmívat ruský poště, abych pak nedopad jak 5etter, kterýmu "šly" Amfibie z Prahy do Brna, kolik to vlastně bylo 5ettere? Měsíc? A ještě ani nevěděl, kde sou páč nikdo z naší národní pošty s ním ještě k tomu nekomunikoval. Holt je vidět, že sme Slované Edit: kurník, omlouvám se za to písmo, nevím proč mi ten mobil občas tak blbne, když sem neměnil velikost písma... Upraveno 5. listopadu 2017 uživatelem LONGINES
pciza Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Tak dva roky zpet jsem si objednal hodinky na Ebay z Ruska. Dostal jsem je za sedm týdnů po trase Rusko, Čína, Holandsko!?
Návštěvník LONGINES Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 To bych asi už i zapomněl, že mi mělo něco přijít
Návštěvník LONGINES Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 (upraveno) Asi jo, z Meranoma mi s potvrzením objednávky napsali, že obvyklá dodací doba je 2 - 4 týdny, tak to je vcelku akceptovatelné a pochopitelné, navíc myslím že ráno už budou v ČR, když dnes odpoledne letecky opustily Rusko. Leda, že by přistály někde na Hawai Ale teda těch 7 týdnů z eBaye, to sou vlastně 2 měsíce, tak to už je vážně síla To je mi jasný, že nemůže být všechno teď a hned, ale z tohodle by mě asi fakt šmejklo Upraveno 5. listopadu 2017 uživatelem LONGINES
pciza Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Je to určitě tou dopravou zdarma. Na Ebay jsem objednával řemen na Glycine z Austrálie. Doprava 7 dolarů a měl jsem ho za pět pracovnich dnů. Z Anglie vrtic za 3 dny.
Michael Psy Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Co se týká strachu z represálií způsobených sankcemi eu vůči ru, tak doporučuji nakoupit z usa. Beru to logicky tak, že od dob sankcí kdy meziročně poklesl objem obchodu v mld. eu k rusku a naopak, tak o prakticky stejný objem v mld. narostl zahraniční obchod usa rusko/rusko usa.
5etter Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Chtěl jsem vás sprdnout, ať už neřešíte problémy spojené se zasíláním z Ruska a vrátíte se v diskuzi zase zpátky k hodinkám. Však to nějak dopadne, ne?Jenomže teď jsem napsal Konstantinovi do Soviet marketu, jakože jestli vo tom ví a co a jak a pozor: Zpráva se vrátila jako nedoručitelná. Snad ho neodvezli na Sibiř... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Takže v současné době už FSB intenzivně prověřuje všechny, kdo s ním byli v kontaktu, nebo se s ním v poslední době pokoušeli spojit ...
5etter Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Guest*5etter This user was deleted for the reason of federal security.
mikymik Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Co se týká strachu z represálií způsobených sankcemi eu vůči ru, tak doporučuji nakoupit z usa. Beru to logicky tak, že od dob sankcí kdy meziročně poklesl objem obchodu v mld. eu k rusku a naopak, tak o prakticky stejný objem v mld. narostl zahraniční obchod usa rusko/rusko usa. Tak to musel říkat Tomio. Pardon.
little_w Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Vcera u more. Samozrejme by to bylo lepsi a stylovejsi u Barentsova more nebo u More Laptevu, ale tady v tom imperialistickem zapadakove jsem se musel spokojit se Severnim morem. Zase ale muzu rict, ze bylo teda hodne studene... vzduch 7° C, teplotu more tipuju na pulku.
Návštěvník LONGINES Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Ty teda sou nádherný a sakra ti teda seknou! Stejně Amfibie sou takový pořádný retro hodinky, takový prostě poctivý a udělaný. To se mi na nich líbí asi nejvíc, taková ta jejich upřímnost.
MrGas Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Dnes první zkouška skryté beercounter funkce amfibií. S postupem večera se zdá být užitečná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ultrawatch Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Dnes první zkouška skryté beercounter funkce amfibií. S postupem večera se zdá být užitečná received_10204143857112250.jpegHahaha, dobrý!!
morbo Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Při prvním testu to musíš protočit dokola ... to je tady takový nepsaný pravidlo.
travex Odesláno 6. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 A hlavně se pak doma nevynořuj příliš rychle, po cestě dodržuj bezpečnostní přestávky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se