Návštěvník LONGINES Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Mno, ono popravdě tenhle origouš na 090tkách je mi ještě mnohem víc pohodlnej. Na zápěstí to hezky sedne a sedí to tam a ani se nehne. Opravdu sem sám překvapenej, jak je to pohodlný... Jinak radouz, 420tky sou stejně asi prostě nej Amfibie. Parádní!
travex Odesláno 14. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 (upraveno) Dnes se nadělovalo i u nás. A protože se člověk pořád učí, mám z kauzy "pouzdro 710" následující závěr. 1. Původní "novodobé" 710, tj, klasické pouzdro, co se ještě donedávna vyrábělo. Má jasně viditelné hrany, tady je svět ještě v pořádku, jako v Globusu. 2. Aktuální verze 710, která odchází z továrny - kauza 5etter. Tam pro změnu nejsou vůbec žádné hrany, navíc hrana mezi nožkama není rovná, ale mírně zahnutá. Na fotce to z úhlu nejde vidět, nicméně 5etter si toho všimnul i po pěti pivech.Nebo to byl "optický klam", to je taky možné vysvětlení. 3. Pak zde problesklo, že soviet.market má ještě staré zásoby. V rámci paniky jsem teda jedny morbovky objednal, protože jsem chtěl taky zachycovat ducha amfibií. To co mi dnes přišlo, je pouzdro, které se vývojem nachází přesně mezi. Spíše by se dalo říct, že je to více původní 710, ale hrany kolem lunety jsou znatelněji zaoblené.Nejdřív jsem si říkal, co to #*&%! je? Ale na druhý pohled jsem se s tím nějak srovnal. Původní je lepší, ale pořád je to cajk. Upraveno 14. listopadu 2017 uživatelem travex
Dokusan Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Tak to jsem sám zvědavý co mi přijde. Ani to přechodové pouzdro nevypadá špatně.
mikymik Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Pěkné porovnání. Hranka je každopádně výrazný detail 710. A přitom taková blbost. Ten úplně nový typ bych nazval 750 Netušíte, jak se pouzdra vyrábějí? Skoro bych řekl, že strojově se vyrábí jen takový hrubý polotovar a zbytek se dělá ručně. A třeba takový Vasil to dělá trochu jinak než Vladimir. Mně ty travexovy nové nepřijdou úúúplně stejné jako ty, co mi přišly včera. Chtělo by to pořádný 3D skener a sraz
Dokusan Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Amphibia sraz. To by byl masakr
Jirka19 Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Tak to jsem taky zvědav která verze mi přijde, mám to ze Sovietu a tu "přechodovou" bych bral, líbí se mi takhle na fotce víc než ta "nová", uvidíme, zatim od 13.11. status posláno do ČR a zatím žádný posun:-)
radouz Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Mno, ono popravdě tenhle origouš na 090tkách je mi ještě mnohem víc pohodlnej. Na zápěstí to hezky sedne a sedí to tam a ani se nehne. Opravdu sem sám překvapenej, jak je to pohodlný... Jinak radouz, 420tky sou stejně asi prostě nej Amfibie. Parádní!Díky :-) taky se mi líbí. Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník LONGINES Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Jojo, 420tky, kdepak na ty já nedám dopustit. Navíc z +15 sec\24 hod se mi zaběhly na krásných 1,5 sec\24 hod . Snad budu mít štěstí zase. U 650tek SE sem ten záběh už nestih, ale myslím, že si pošlapou hodně dobře. Tyhle uvidíme u nových 090tek. Kdyžtak to 420tky jistí ze zálohy Jo, a kde je vlastně 5etter, neměl už tady náhodou být?
travex Odesláno 14. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 (upraveno) ....Netušíte, jak se pouzdra vyrábějí? Skoro bych řekl, že strojově se vyrábí jen takový hrubý polotovar a zbytek se dělá ručně.... Jakože by to ladili pilníkem? Máš moc romantické představy. https://www.facebook.com/meranomdotcom/videos/923281584351184/ Upraveno 14. listopadu 2017 uživatelem travex
Návštěvník LONGINES Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Hezký, moc hezký! Moc rád sleduju takový videa ?? ??????, ale tohle mi nějak proklouzlo. Dycky když něco takovýho vidíme s pani Longinovou, nadhodí, že by tam hned jela, že by jí to tam moc zajímalo, jako i ten Tatarstán a tak Díky za to videiko!
morbo Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Jako z nás by tam myslím měli radost
Návštěvník LONGINES Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Jako z nás by tam myslím měli radost morbo, ty seš ale hlava: příští místo srazu Amfibistů: Čistopol
Dokusan Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 Released from RF customs 14 November 2017, 23:23 102972, Sharapovo Tak snad 710 koncem příštího týdne dorazí. Jsme zvědavý na tvar pouzdra.
Dokusan Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 Ještě jedna příjemná záležitost. Včera jsem objednal a zalatil u Favinova vložku lunety. Večer jsem se ještě rozhodl dokoupit tah. Opět zaplatil včetně poštovného.Dnes mi automaticky přišel tracking a vratka jednoho poštovného s informací, že lunetu a tah pošle v jednom balíčku.
travex Odesláno 15. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 Možná jsem se jen špatně díval, ale žádnou vložku nenabízí, prodává jen komplet lunety. Jednu mám taky na cestě.
Dokusan Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 Možná jsem se jen špatně díval, ale žádnou vložku nenabízí, prodává jen komplet lunety. Jednu mám taky na cestě.Samozřejmě, lunetu i s vložkou. Nikoliv vložku. Vložku samotnou jsem objednával z Polska, ještě budu kupovat lunetu bez vložky.Už v tom mám bigbít
mikymik Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 (upraveno) Jakože by to ladili pilníkem? Máš moc romantické představy. https://www.facebook.com/meranomdotcom/videos/923281584351184/ Tož romantika, to je moje. Video super. Je tam vidět vysoký podíl manuální práce, třeba ďubkání lumibodů u indexů. A ono ano, některé mám lehce mimo. Takže pozor při nočním odčítání času Myslím, že pro určitou diverzitu "identických" kusů ve Vostoku prostor je... 12pivová luneta objednána. Edit: jo, a pěkný triko. Chtěl jsem ho u Meranomu dopřihodit k objednávkce, ale nemají takový materiál v nabídce... Upraveno 15. listopadu 2017 uživatelem mikymik
morbo Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 morbo, ty seš ale hlava: příští místo srazu Amfibistů: Čistopol Jasný, vykřešem z vedoucího směny jak je to s těma 710kama. Teda původně sem myslel že si to vezme na starost 5etter, ale vidím, že travex je taky dobrá pumpa, tak to nechejme zatím otevřený ?
radouz Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 Na modrym natu jsou moc zelený a na zelenym moc modrý. Nějakej kompromis? Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník LONGINES Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 Na modrym natu jsou moc zelený a na zelenym moc modrý. Nějakej kompromis? Sent from my iPhone using TapatalkAle ono to není špatný! Možná bych taky zkusil tmavě šedý perlon...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se