Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už sem to možná psal, ale fakt upřímně oceňuju každého, kdo je na amfibiích schopnej udžovat aktuální datum. Bych to ordinoval pacientům s OCD, by je to brzo přešlo. Tohle je z dneška.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Už sem to možná psal, ale fakt upřímně oceňuju každého, kdo je na amfibiích schopnej udžovat aktuální datum. Bych to ordinoval pacientům s OCD, by je to brzo přešlo. Tohle je z dneška.

Proto jsem si koupil 17j bez datumu.

Btw jak se prehazuje na tehle vasich automatech? Ja mam treba poljoty automat, myslim cal. 2616.2H, ktery ma takovy to rychly precvaknuti data ve 12pm, ale kdyz se ridi, musi se zpatky az na 8pm hodin, aby se to natahlo na dalsi. Takze zlaty prehazovani data a la primky. Ale treba rakety 2628.H prehazujou datum pekne jednoduse tahanim za korunku ven.

Pro svy automaty zacinam pomalu uvazovat o nakym samonatahovacim forichtungu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

já ho udržuju, ale mám natahovač, tak to není tak těžký :) ten den občas člověk přetočí

Odesláno

Krásné morbovky!

Já jsem dnes na těch svých také začal pracovat a to tím, že jsem si jejich polotovar šel vyzvednout na poštu. Zde je tedy dárce orgánů, který v nejbližších dnech podstoupí výměnu obličeje.

P.S.: Není mezi ctěným čtenářstvem pomahač, který by mi byl ochoten za úplatu přenechat tuhle chromovanou puntíkovanou lunetu? Nechce se mi ji objednávat sólo. Nebo kdybyste někdo něco objednával a byl té lásky a přihodil ji do košíku a pak přeposlal starému dobrému sprosťákovi 5etterovi.

Děkuji převelice.

Odesláno

Vytáhni korunku, vysyp strojek, vytáhni tričko z kalhot a prstem přes tričko vylešti zevnitř sklíčko, vlož strojek, zašroubuj korunku a je to.

Místo trička lze použít také kapesník.

Můžu tě poprosít ještě o radu, jak vysypat ten strojek?

Zatím jsem odšrouboval dýnko. Vytáhnul korunku a oddělal kolem černé těsnění. Dál nevím jak postupovat?

Kolem dokola budou asi šroubky, které strojek drží?

Foto strojku:

Díky

Odesláno

Tak vypadalo to snadně, tak jsem si řekl, že to udělám sám :-).. Každý není odborník na vše a jelikož tomu nerozumím, nechci udělat něco špatně, proto se ptám :-)

Odesláno

A sakra. Dělal jsem machra a teď budu za vola, když přiznám, že jsem ho nikdy neměl venku. Ale u primek jde normálně vysypat, přísahám!

Sorry, no.

Odesláno

Můžu tě poprosít ještě o radu, jak vysypat ten strojek?

Zatím jsem odšrouboval dýnko. Vytáhnul korunku a oddělal kolem černé těsnění. Dál nevím jak postupovat?

Kolem dokola budou asi šroubky, které strojek drží?

Foto strojku:

attachicon.gifpost-73-0-06009200-1427143091.jpg

Díky

Žádné šroubky, jen to prostě vytáhni, nebo vyklepni, to je celé, žádná věda.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...