xxmikexx Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 Než to vysypeš :-D doporučoval bych vytahnou korunku,bez te to asi nepude.Špendlikem zmačkni tam kde je šipka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Suke Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 Jasně, korunku jsem zvládl i předtím. No nakonec to šlo a strojek je venku. Je celkem kumšt tam nezanechat žádný bordel. Mám ještě nějaké speciální hadříky na objektivy, tak to pak zkusím ještě s tím. Dík
5etter Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 Jaro je tady, sluníčko svítí, všechno kvete, děvočky ukazují lýtka a já jsem si uvědomil, že vlastně nemám žádný hodinky s bílým ciferníkem... Hm?Ale ne, dělám si srandu. Právě jsem je odevzdal hodináři a po neděli budu mít taky svoje morbovky. Já bych si teda netroufl se v tom sám vrtat, nemám na to koule jako Suke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Suke Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 Tak jsem to vyčistil na čisto a není tam už ani chloupek .. Nejvíce se mi osvědčil ofukovací balónek, utěrka a štětec na objektivy :-)
morbo Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 Moc sem to teď nesledoval ale jesi to znamená DejtDžast tak vyjadřuju upřímnou soustrast.
mkshort Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2018 Jasně, korunku jsem zvládl i předtím. No nakonec to šlo a strojek je venku. Je celkem kumšt tam nezanechat žádný bordel. Mám ještě nějaké speciální hadříky na objektivy, tak to pak zkusím ještě s tím. Dík Dobrý je si pořídit i Rodico čistící gumu. Třeba tuhle, tuhle nebo tuhle.
morbo Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2018 Já tedy nejsem ten typ, co na potkání rozdává plácání po rameni, ale tohle je rozhodně jedna z nejlepších fotek, co sem tu viděl, pane.
morbo Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2018 Tyhle nóbl stovky sem poslední dobou trochu zanedbával a tak sem si dal tu práci a kromě času sem tam dneska nakroutil i správný datum. Není to teda moc vidět, ale tady si snad věříme. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 21. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2018 Ano, dnes byl na stovky ideální den.
Svatoslav Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2018 Dnes to šlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2018 Pěkné kombo. Btw už sem to tu nechtěl spamovat, ale medaile z Moscow alko-drinks awards, to si myslím stojí za foto. By mě docela zajímalo, jak taková soutěž probíhá; mám takovej dojem, že Valtické vinné trhy sou proti tomu dětská besídka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mkshort Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2018 Tak vam to tu zas pokazim tema svejma CCCP. Trochu zapraseny po kutani trilobitu v Ceskem krasu, a s velkolomem Certovy schody v pozadi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
fett Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2018 Tak pokud by to někoho zajímalo, když se vám budou Amfibie zastavovat, tak před zahájením adjustace o stůl je zkuste ještě vzít ke svému oblíbenému hodináři, ať zkontroluje promazanost. Moje měly suché pero a možná i nějaká kola. Prý to v souhrnu mohlo při určité konstelaci nebeských těles vést k zastavení strojku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2018 Kožak. Pět měsíců venku za oknem a stejně nevysmrádl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Night Wolves MC Club Russia, nebo jak my amfibisti jednoduše říkáme ?????? ?????. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se