Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Střecha už by asi chtěla natřít.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Všichni tady fotíme hodinky furt zepředu, ale ony jsou krásné i zboku. Jako třeba tyhle.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Juuu, tak to je krásná fotka, ta by měla taky mít nárok na kalendář...!

Děkuju. O tom prý rozhoduje strana, od toho radši dál...

Návštěvník LONGINES
Odesláno (upraveno)

Takže pchátelé, u Dmitrie mají teď za 89$ pár novinkových lahůdek, namátkou vyberu třeba tuhle . Asi si tyhle stránky budu muset už vážně zakázat...

Upraveno uživatelem LONGINES
Odesláno

Lonži, mně zase dostaly nové Neptuny...a za ty prachy fakt dobrý.

Wow tak oni fakt začli dělat Amphibian Classic 960, už jsem myslel, že tahle fotka je jen nějaký koncept. . Sice chybí krasný symbol Neptuna a je tam jen nápis ??????, ale zdá se mi to nebo je ve skle nad datumovkou lupa? Hmm a taky to vypadá, že na té fotce od meranoma je tah přímo na pouzdru, na tehle fotce je i kovový tah (na hodinkách úplně napravo) přes pěkný adaptér, což by vyřešilo výměny tahu u pouzdra 960.

Odesláno

Tohle nefunguje, ten inzerat mel zacinat tak ze pro vazene cleny se uvolnil posledni listek na potapkovy chronosraz za specialni extra cenu 500 czk s doprovodnym programem atd., vyhral bys volny odpoledne s kumpanem v beach baru a jako bonus bys doma vyfasoval pochvalu jak ses svetacky dokazal vyporadat s tim malerem co pani 5etterova zpusobila ...

Odesláno

Zatím, a doufám že i na nějaký čas, poslední akvizice... Nějak jsem se v tom nákupu rozmáchnul.

Chtěl jsem ale mít 090 v dobovém originále.

Odesláno (upraveno)

Tyto staré je snad až škoda nosit.

7b1Auyy.png

P.S.: je mi jasné, že teď sem dá 5etter amfibie s tahací harmonikou. A ještě napíše, že je jeho a já to mám jen půjčené od děcek. :)

Upraveno uživatelem travex
Odesláno (upraveno)

Tahací harmonikou neboli akordeonem bohužel neposloužím, skončila v bazaru.

Stačí křídlo?

mkshort: Dobře! Překvapils. Tenhle kalibr bych čekal spíš od Svatoslava.

Upraveno uživatelem 5etter
Návštěvník LONGINES
Odesláno

mkshort: taky gratuluju- ty sou ale parádní! Ta paprskovitá úprava pouzdra je prostě nepřekonatelná! A v tomhle stavu? Fakt gratulace!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...