5etter Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Odesláno 21. května 2018 Střecha už by asi chtěla natřít. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Všichni tady fotíme hodinky furt zepředu, ale ony jsou krásné i zboku. Jako třeba tyhle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hicks Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Odesláno 21. května 2018 Juuu, tak to je krásná fotka, ta by měla taky mít nárok na kalendář...!Děkuju. O tom prý rozhoduje strana, od toho radši dál...
travex Odesláno 21. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 21. května 2018 A příště to zkusím i s neopatlanou lupou.
Návštěvník LONGINES Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Odesláno 21. května 2018 (upraveno) Takže pchátelé, u Dmitrie mají teď za 89$ pár novinkových lahůdek, namátkou vyberu třeba tuhle . Asi si tyhle stránky budu muset už vážně zakázat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. května 2018 uživatelem LONGINES
mikymik Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Odesláno 21. května 2018 Střecha už by asi chtěla natřít. IMG_20180513_192418.jpg Všichni tady fotíme hodinky furt zepředu, ale ony jsou krásné i zboku. Jako třeba tyhle. IMG_20180509_195146.jpg Drůbežáři, to dýnko je hrůza. P.S. Lupičku by z kalendáře možná nevyřadili...
ultrawatch Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Lonži, mně zase dostaly nové Neptuny...a za ty prachy fakt dobrý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malbur Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Lonži, mně zase dostaly nové Neptuny...a za ty prachy fakt dobrý. Wow tak oni fakt začli dělat Amphibian Classic 960, už jsem myslel, že tahle fotka je jen nějaký koncept. . Sice chybí krasný symbol Neptuna a je tam jen nápis ??????, ale zdá se mi to nebo je ve skle nad datumovkou lupa? Hmm a taky to vypadá, že na té fotce od meranoma je tah přímo na pouzdru, na tehle fotce je i kovový tah (na hodinkách úplně napravo) přes pěkný adaptér, což by vyřešilo výměny tahu u pouzdra 960. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 22. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Ta hlaveň je hádám vzduchová pistole Baikal IZH-53M.
5etter Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Z vlastní zahrádky, nekupuju to jak pan kolega. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 22. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2018 5etter, to je kupec, řezník a sedlák v jedné osobě.
5etter Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 (upraveno) Jakejpak kupec, sousede, vždyť já neumím prodat ani lupeň na plovču...http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/117805-2x-voucher-na-frostie-test/ Pro amfibisty by samozřejmě byla sleva, to je samo sebou. Upraveno 22. května 2018 uživatelem 5etter
morbo Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Tohle nefunguje, ten inzerat mel zacinat tak ze pro vazene cleny se uvolnil posledni listek na potapkovy chronosraz za specialni extra cenu 500 czk s doprovodnym programem atd., vyhral bys volny odpoledne s kumpanem v beach baru a jako bonus bys doma vyfasoval pochvalu jak ses svetacky dokazal vyporadat s tim malerem co pani 5etterova zpusobila ...
mkshort Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Odesláno 23. května 2018 Zatím, a doufám že i na nějaký čas, poslední akvizice... Nějak jsem se v tom nákupu rozmáchnul.Chtěl jsem ale mít 090 v dobovém originále. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 23. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2018 (upraveno) Tyto staré je snad až škoda nosit. P.S.: je mi jasné, že teď sem dá 5etter amfibie s tahací harmonikou. A ještě napíše, že je jeho a já to mám jen půjčené od děcek. Upraveno 23. května 2018 uživatelem travex
mkshort Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Odesláno 23. května 2018 Anebo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Odesláno 23. května 2018 (upraveno) Tahací harmonikou neboli akordeonem bohužel neposloužím, skončila v bazaru. Stačí křídlo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. mkshort: Dobře! Překvapils. Tenhle kalibr bych čekal spíš od Svatoslava. Upraveno 23. května 2018 uživatelem 5etter
Návštěvník LONGINES Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Odesláno 23. května 2018 mkshort: taky gratuluju- ty sou ale parádní! Ta paprskovitá úprava pouzdra je prostě nepřekonatelná! A v tomhle stavu? Fakt gratulace!
travex Odesláno 23. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2018 Stačí křídlo? Tady jsem zájemcům našel, ze Lídl (a nejenom v Brně, jak udává 5etter) má na křídla do dneška akci.
5etter Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Odesláno 23. května 2018 Jak naznačil už tvůj jahodový odkaz, určitě by se našla spousta oborů, ve kterých se vyznáš lépe než v hudbě
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se