Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Kdybych je hodil do sekce Komandýry & Perlon, tak si toho nikdo nevšimne, navíc už i náčelník je Komandýrama nalomenej, takže:

K39-tky v celé své kráse:

Sou prostě úžasný a fantastický! Tohle je někde úplně jinde. Nápisy v azbuce už sem překous- vždyť i za dob CCCP byly exportní hodinky s latinskými (AJ) nápisy, takže se toho od těch dob až tak moc vlastně nezměnilo. Sou to hlavně ruský hodinky a to je pro mě to hlavní a rozhodující. Nekoupit je kvůli latince, to by byla strašná konina.

Dojem je přímo fascinující. Hodinky sou zpracovaný na 1 s *, rozhodně tady nemůže bejt řeč ani náznakem o nějaký lacinnosti, šmejdskosti a pod. Čekal sem na ně měsíc, ale teda vyplatilo se!

Rychlocvaky z rozbalování ( né abyste mě zas peskovali za kvalitu fotek- kvůli Chronomagu sem si pořídil před týdnem Nokii 5), za fólie na sklíčku a všude možně jinde se omlouvám, se stížnostmi se obracejte na Vostok :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Děkuji, děkuji! Od náčelníka je to čest!

Opravdu sou tak parádní, že sem to ani nečekal.

Odesláno

Moje druhe Amfibie, tak uvidime, jak dlouho zustanu v gangu. Podedil jsem je po Dokusanovi :)

Zatim je to dost divocina, sotva jsem je nasadil na ruku, tak se ze me stal desnej rebel. A to ani nemam toho dudaka na cifru...

9a404f7415e337bcd03359e96348a1fa.jpg

Odesláno

amfibie to je totiž jak když si dáš při páce čepicu kšiltem dozadu, prostě vypínač, skoro bych řek, že kdyby je místo tych monster měl při sobě na ruce 5etter při zapíjení dcerky tak by taky nemusel skončit s trenkama v mikrotenovým sáčku, ale chybama se člověk učí, takže za mě cojk a všecko  dobrý, bro ...

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Svatoslav: diky! Gumák je součástî balení už v ceně. Gumě moc nerozumím, ale vypadá dost kvalitně. I spony u obou řemenů. Jestli o nich někdo uvažujete, radím s úplně klidným srdcem: jděte do nich! Ty hodinky prostě nemají chybu!

A už to tu přestanu spamovat Komandýrama, když je to vlákno o Amfibiích :) Pohostinnost Náčelníka je vynikající, ale není ode mne slušné jí zneužívat ;)

Odesláno

@morbo: Snad si to příště ohlídá.

@Lonži: To je úplně v pohodě, laťka je nasazená hodně vysoko (viz. příspěvek 7099).

@AndyAaron: Bylo jasné, že se vrátíš. Takových tu bylo.

Odesláno (upraveno)

Moje druhe Amfibie, tak uvidime, jak dlouho zustanu v gangu. Podedil jsem je po Dokusanovi :)

Zatim je to dost divocina, sotva jsem je nasadil na ruku, tak se ze me stal desnej rebel. A to ani nemam toho dudaka na cifru...

9a404f7415e337bcd03359e96348a1fa.jpg

Sedí ti parádně a výborně si je doplnil. Ta kůže jim padne náramně Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Diky, chlapiska. Je fakt, ze me tyhle zatim hodne bavi, vic nez ten scuba dude. Asi jeste nejsem dost vyzralej na takove ultimatni cifry. Ale pomalu k tomu dospeju... Jinak me dost prekvapilo, jak ten kozenej remen k tomu sedi. Nejlepsi, co jsem doma nasel. Ale je fakt, ze jsem je ted hodil na origo gumu, ta je pekne mekka a pohodlna. Navic daleko praktictejsi pri lezeni v perinach...

Odesláno

LONGI: díky za informaci, opravdu hezké hodinky a dobrý kup. 

Andy, s tímhle páskem to opravdu sedí dobře. Fotka se mi taky líbí. Já teda nafotím ldaco, ale abych k vůli tomu rozbil sousedovi okno :)   

Odesláno (upraveno)

@Svatoslav - sousedovi bych si vybit okno nedovolil. Ale doma jsem za divocha

Ten Rus ma celkem zajimavej marketingovej tah. Nedovoli mi sundat hodinky z ruky, jinak se zastavi. Dnes rano jsem provedl poctivou pionyrskou rozcvicku, hodinky pak odlozil (cca 6:05) a pri navratu z tovarny zhruba kolem desate vecer, jak se slusi a patri pri plneni planu nasledujici petiletky jsem videl, ze se hodinky zastavily v pul devate. Jen se modlim, aby to bylo vecer, protoze jsem si z hlediska nastaveni data hodinky nedovolil pretahnout pres dvanactku Tak bud byla rezerva natahu 2,5h a nebo 14,5h. Ani jedno zadna slava...

Edit: ale (s)kuba dudak to mel to same, takze to beru jako vlastnost a ne chybu ;)

Upraveno uživatelem AndyAaron

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...