Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Oboje jsou LE z Meranomu, jedny napřímo, druhé oklikou přes prvního majitele ve Švýcarsku ;-) a na dalších několika pracuju. Ale všechno decentní modely. Ty Tvoje jsou krásn? barevné, já bych je neunosil, ale hrozně se mi líbí :-) a sluší jim jak kůže, tak mesh.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Já bych taky chtěl ještě nějaké do černé s černou Seiko lunetou. Ale nevím jaké pouzdro. Co myslíš?

Jinak budu objednávat ještě druhé ručky a jiný (taky modrý) cifr. Musím předělat lumi, ta se tedy nepovedla...

Co to máš za LE? Gagarin na dýnku? :-)

Odesláno (upraveno)

Jednou Gagarina, jednou potápěče, obojí s nerez lunetou. Pokud jde o pouzdro, záleží jen na tom, co se člověku líbí ke konkrétnímu cifru a co lépe sedí na ruce, jediné riziko je u pouzdra 420, které je trochu menší a širší luneta může drhnout o korunku nebo kvůli korunce nejde vůbec nasadit. Mně se líbí nejvíc pouzdro 720 a 090, k určitým typům cifru i 420... ale ptal bych se spíš zakladatele vlákna Travexe, já o tom vím zatím málo, sám si k němu chodím pro rozumy :-)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Nový ciferník a nová lumi. V 11 jsem je nasvítil a v 6:19 stále čitelné :-) fotka je před obrazovkou, je tam hodně světla.

32a6a785cdf2cd6b4abbf6f95003a928.jpg

Odesláno

Tak tenhle cifernik považuji za nejhezčí z těch barevných, veliká paráda! Jseš šikovnej, že si umíš lumi udělat sám, klobouček.

Odesláno

Díky :-) Ale je to jen takové amatérské (ta původní lumi taky nebyla nanesená zrovna na 100% :D)
Nevím, proč ten přední trojúhelník hodinovky svítí méně...
sctd3b.jpg

27ybgbb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jinak - nevím, jestli jsem to tu už zmiňoval - vyzkoušel jsem už tři typy pouzder Amfíbií a v úterý pořídím čtvrté... nicméně tohle pouzdro (Ministry, z mých předchozích postů) považují za jedno z nejlepších pouzder, pokud jde o pohodlné nošení. Kdybych si mohl navrhnout hodinky snů na všední den, asi bych šel cestou přesně takového pouzdra, pouze se špičkovým inhouse strojkem, průhledem (možná) a ciferníkem s plastickými indexy a bez ruského nápisu. Výška hodinek je stejná jako výška většiny masivních potápek, ale samotné pouzdro je tenké a elegantní a člověk o hodinkach skoro neví... Geniální koncept.

Odesláno

Ne, počkej, mluvil jsem o dreamwatch pro všední den... a z Amfíbií bych vzal jen konstrukci pouzdra... ale Amfibie by to určitě už nebyly s nějakým špičkovým swiss nebo germany strojkem... Stejně je to jen v rovině úvah... ale s lumi máš pravdu, černý cifr, plastické stříbrné indexy, C3 Luminova :-)

Měla to být zkrátka pochvala pouzdra.

Odesláno

Já to pochopil jako pochvalu pouzdra, jen mě zaskočila za zmínka o ruském napisu. Já mám Rusko rád, klidně bych i ruský napis :-)

Odesláno (upraveno)

Ty vpravo se mi moc libi,jak je to,prosim,s chodem ty vterinovky,je plynulej,nebo trhavej?People to zminoval v prodejnim inzeratu,tak by me zajímalo,jak to je...

No, já je mám od něj, a skutečně - vteřinovka neměla rovnoměrný chod. Přitom to byly zbrusu nové hodinky, bylo vidět, že je nenosil. Ke své hanbě musím přiznat, že z důvodu nedostatku času jsem jen vyměnil strojek za fungl nový a ke zjištění problému u starého jsem se dosud nedostal... prostě si hoví v krabičce a čeká..

Jinak musím poděkovat - jsem moc rád, že je mám, People, tahle speciální edice s nerez potáp?čskou lunetou s čísly na čtvrthodinkách už se skoro nedá sehnat, u svých druhých Ministry "Noir" mám běžnější typ nerez lunety s čísly po pěti minutách. Mám z nich velkou radost.

Já to pochopil jako pochvalu pouzdra, jen mě zaskočila za zmínka o ruském napisu. Já mám Rusko rád, klidně bych i ruský napis :-)

No, Rusko jako zemi (krajinu, přírodu, architekturu, umění) mám rád taky. I obyčejné ruské lidi mám rád. Ale přece jen, není to má kultura, můj jazyk, takže na hodinkach, které bych si sám stavěl, bych azbuku asi nechtěl. Na druhou stranu u pravých Amfíbií se mi azbuka moc líbí, patří tam víc než jen ten stylizovaný znáček Boctok.

Odesláno

Jak píše Martar o pár příspěvků výše , tak i mě nejvíce vyhovuje tento typ pouzdra Amphibií. Jediné , co jsem dlouho vychytával bylo jejich obutí, ani klasický řemen , poté guma mě nějak nesedli, tak teď jsem dal  hnědý ( jako ciferník ) kožený NATO a vypadá , že je to vončo.

post-27512-0-23668900-1417276592_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Ajaj! Bacha na tu pěknou kůži! Spodní hrana pouzdra mezi nožkami byla - alespoň u mých dvou kousků - ostrá jako břitva a uměla se hezky zakousnout do kůže. Musel jsem tu hranu srazit hodinářským pilníčkem...

Jinak pěkný hodinky. Ani nevím, že se tenhle model dělal v SE edici pro Meranom (nebo jsi jenom netrefil vlákno? :-) )

Odesláno

Ajaj! Bacha na tu pěknou kůži! Spodní hrana pouzdra mezi nožkami byla - alespoň u mých dvou kousků - ostrá jako břitva a uměla se hezky zakousnout do kůže. Musel jsem tu hranu srazit hodinářským pilníčkem...

Jinak pěkný hodinky. Ani nevím, že se tenhle model dělal v SE edici pro Meranom (nebo jsi jenom netrefil vlákno? :-) )

Ostrýho tam nic necejtím, ale jestli se tenhle typ dělal pro MERANOM , to netuším.  Sem se dávaj jenom ty jejich Amphibie ??

Jinak na tý kůži se nosí fajnově.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...