Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Úlovek z první letošní burzy ve Svitavách. Nejsou to sice ambiije amfibijovatý, ale vostokům jsem prostě neodolal jsem. Hlavně se mi líbilo pouzdro krásně zachovalý a starej ciferník z vosumdesátech let s těma vlasovejma praklinama. Strojek byl úplně krásně čistej (asi do nich fakt neteklo) a přesnost k nevíře - od neděle  do úterý pouze nějakých plus 12 vteřin. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jedny z ebaye za pár korun na zkoušku. Původní tah strašně dlouhej. Musim to hodit na něco jinýho. Za ty kačky docela fajn hodinky.

165698fede9e225970f08ed6d4ba136b.jpg

Odesláno

Jedny z ebaye za pár korun na zkoušku. Původní tah strašně dlouhej. Musim to hodit na něco jinýho. Za ty kačky docela fajn hodinky.

165698fede9e225970f08ed6d4ba136b.jpg

Asi nejhezčí cifr,ten mě fakt dostává,jen škoda že nejsou lumi celé indexy,jen ty hrudky...

Odesláno

S tímhle cifrem bych si chtěl poskládat jedny amfibie... Ad skládání- psal jsem do nejpanskehodinky.cz zda by byli scopni vyrobit safírové sklíčko na amfibie.Bohužel nebyli... Našel jsem tu ještě link na Slovensko,to taky prubnu,ale nevíte někdo o nějaké tutovce ? Že to bude balík převyšující cenu hodinek je mi jasný...

Odesláno (upraveno)

Pokud by ti stacil plochej, myslim, ze by ses treba do 15 stovek vesel, pokud trvas na konvexnim, trojka bude imho malo...zkus napsat tondakovi...

Upraveno uživatelem villain83
Odesláno

Páni, mám takový dotaz. Kolik si Meranom účtuje za dopravu? Nějak to tam nemohu najít. Na Chistopolcity si to hned přirazí, tak to člověk vidí, ale na Meranomu ne.

Odesláno (upraveno)

Páni, mám takový dotaz. Kolik si Meranom účtuje za dopravu? Nějak to tam nemohu najít. Na Chistopolcity si to hned přirazí, tak to člověk vidí, ale na Meranomu ne.

14 dolarů. Moje nabídka na fifty fifty platí,akorát by se mi to hodilo až se mi vrátí peníze za materiál :-)

Pokud by ti stacil plochej, myslim, ze by ses treba do 15 stovek vesel, pokud trvas na konvexnim, trojka bude imho malo...zkus napsat tondakovi...

No s dvojkou jsem nějak podvědomě počítal,trojka už je poměrně dost... Ale plochý nechci,to už by byl bastl moc... Děkuju,nějaký link by jsi našel ?

Upraveno uživatelem Paja STI
Odesláno

tak přemejšlím, co bych těmhle amficím mohl vytknout...a - nic. absolutně.

na modrým nato, kterej už ponosil už patery seika

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ja som nasiel cenu postovneho 6 USD postou a 25 USD za kuriera, tak teraz neviem.

Prošel jsem svoje objednávky... Poštovný u balíčku za 69dolarů bylo 14 dolarů,u balíčku za 200 a nějaký drobný bylo poštovný 20.Mě to nabídlo jen Russian airmail with tracking number...

Odesláno

Všechno v nejlepším pořádku,tracking fungoval teda všelijak,a vlastně jen do překročení hranic ruska,ale stav jako takový v pohodě.

Odesláno

Shodou okolností mě dnes technika automatického surfování taktéž zavála na stránky meranomu. Nemůžu si pomoct, ale modré 150ky s 24hodinovou ručičkou jsou prostě hodinky pro šéfa party.  A ke všemu mají skladem ještě 9 ks, takže teď je to buď ADD TO CART, anebo studená sprcha a tření končetin a celého těla froté ručníky. Kdyby mě někdo hledal, jsem v koupelně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...