5etter Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 To je teda dobrý! Vy si to oxeroxujete a kluci z realizačního teamu nebudou mít co žrát. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Máš pravdu bro, ta barevná verze je tisíckrát krásnější, než jsou prachy ...
travex Odesláno 25. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2018 (upraveno) Prý AC/DC a doma si pouští Hurikána. Upraveno 25. října 2018 uživatelem travex
5etter Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Mám rád všechno od Bacha po Vlacha. I Nafrněnou si občas poslechnu.
AndyAaron Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 (upraveno) Tak to te asi ZZ Top minuli, co? O AC/DC nemluve... Upraveno 25. října 2018 uživatelem AndyAaron
5etter Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Asi tak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Použiju náčelníkovu metodu.http://lmgtfy.com/?q=Nafrn%C4%9Bn%C3%A1 To jako že se nebráním ani současné produkci, obzvlášť, když jsou v klipu nějaký pěkný děvočky jako třeba Chýlková.
5etter Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Chtěl jsem ti tu fotku olajkovat, ale ty tlačítka už zmizely.
mkshort Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Chce to pořídit si hodinky s integrovaným Měsícem. Pak nemusí člověk v noci nahánět nějaký vouplňky.Mala odbocka. Ten tah k tomu patri? Pripada mi jako tenhle Slava-ckej? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
malbur Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Mala odbocka. Ten tah k tomu patri? Pripada mi jako tenhle Slava-ckej? IMG_4925.PNG Sent from my iPhone using TapatalkPatrně to není původní tah. V originále by tam měla být klasická plechařina. Odesláno z mého STV100-1 pomocí Tapatalk
mkshort Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Ta Slava je taky plecharina, ale tlusta, dobre ´zapertlovana? a zabrousena, takze vypada trochu jako ?masiv?. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník LONGINES Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Teda, tak Amfibie sou v kalendáři - z toho sem měl dnes doslova hlavu v oblacích Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Že sou tak šikovný, vzal sem je k jejich přirozenýmu prostředí - tedy k Černému moři. Pár rychlovlaků z dnešního brouzdání přístavem. Taky jsem narazil na kdysi dávno prý vyhlášenou rybí restauraci Okean , no jo no, časy dávno minulé... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malbur Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Ta Slava je taky plecharina, ale tlusta, dobre ´zapertlovana? a zabrousena, takze vypada trochu jako ?masiv?. IMG_4926.PNG Sent from my iPhone using Tapatalk Jj, i plech může vypadat dobře. Třeba můj oblíbený tah na pouzdro 960, původem z téhle 30 let staré "limitky", je taky jenom ohýbaný plech. Dojem je ale úplně jiný než z klasického chrastítka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Že sou tak šikovný, vzal sem je k jejich přirozenýmu prostředí - tedy k Černému moři. Pár rychlovlaků z dnešního brouzdání přístavem. Taky jsem narazil na kdysi dávno prý vyhlášenou rybí restauraci Okean , no jo no, časy dávno minulé... pozeram, ze tam maju teplo
Návštěvník LONGINES Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Asi 25 stupňů Jinak, to je prdel je sledovat ty lidi tady - maj za tady týhle teploty na sobě kulichy, šály, rukavice a péřovky a kožichy, co nenosí lidí u nás ani při -25
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se