Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chce to pořídit si hodinky s integrovaným Měsícem. Pak nemusí člověk v noci nahánět nějaký vouplňky.

Mala odbocka. Ten tah k tomu patri? Pripada mi jako tenhle Slava-ckej?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Mala odbocka. Ten tah k tomu patri? Pripada mi jako tenhle Slava-ckej?

attachicon.gif IMG_4925.PNG

Patrně to není původní tah. V originále by tam měla být klasická plechařina. 0e1da786ea5e8dd50286da50d4213b1b.jpg

Odesláno z mého STV100-1 pomocí Tapatalk

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Že sou tak šikovný, vzal sem je k jejich přirozenýmu prostředí - tedy k Černému moři. Pár rychlovlaků z dnešního brouzdání přístavem. Taky jsem narazil na kdysi dávno prý vyhlášenou rybí restauraci Okean , no jo no, časy dávno minulé...  :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ta Slava je taky plecharina, ale tlusta, dobre ´zapertlovana? a zabrousena, takze vypada trochu jako ?masiv?.

attachicon.gifIMG_4926.PNG

Jj, i plech může vypadat dobře. Třeba můj oblíbený tah na pouzdro 960, původem z téhle 30 let staré "limitky", je taky jenom ohýbaný plech. Dojem je ale úplně jiný než z klasického chrastítka.

Odesláno

Že sou tak šikovný, vzal sem je k jejich přirozenýmu prostředí - tedy k Černému moři. Pár rychlovlaků z dnešního brouzdání přístavem. Taky jsem narazil na kdysi dávno prý vyhlášenou rybí restauraci Okean , no jo no, časy dávno minulé...  :)

pozeram, ze tam maju teplo :)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Asi 25 stupňů :)

Jinak, to je prdel je sledovat ty lidi tady - maj za tady týhle teploty na sobě kulichy, šály, rukavice a péřovky a kožichy, co nenosí lidí u nás ani při -25 :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...