Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak trochu patinují.

Tak ty jsou parádní. Co je to za model? Ty jsem na Meranomu neviděl.

Odesláno

Nejaká fotka z dneška :-D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

A čo čítate teraz vy?

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Možná ste si všimli, že sem se na pár dní odmlčel. Zuřím na dovolené. Už asi tejden se snažím odšroubovat korunku, nakonec se mi to za pomoci louskáčku na oříšky povedlo...

Vše začalo když sem se slunil na černomořské pláži, znáte to: počásko super, moře super, nálada super, s paní Longinovou super, prostě veget. Když šla paní Longinová do moře, místo abych vočumoval místní "nahoře bez"  kratinožky, černý jak uhel, nebo stejně tak do své pastičky lákající "zaručeně pravé" blondýnky, moje oko se zalíbením spočinulo na Amfibiích. Jak mi bylo, si asi dokážete představit. Ta nas...nost! Na korunce se ve vyrytém znaku "B" objevila rez! Nechtěl jsem ani domýšlet situaci celou, jen mě napadlo, že když je rez teď a tady, co teprve závit?! Obava se naplnila, se závitem nešlo ani pohnout. Bylo mi to jasný. Až dnes sem se dostal k tomu provizornímu inštrumentu a pěkným násilím korunku nakonec povolil. Úsudek si udělejte z obrázků sami.

Kdo mi to tu psal: Tak bacha na rez, hlavně pod závitem rádi reznou?! 

Přátelé, já bych rozuměl tomu, že během ponoru a plavání se do závitu dostane voda, kterážto ale již dál nepronikne díky těsnění, ale nic se neděje, páč hodinky by byly vyrobeny z normální nerez oceli. Tomu bych rozuměl. A i bych si myslel, že by to tak nějak mělo být. Mělo, ale není.

Ale nerozumím tomu, co to jako má být za ??????????? ????, když to rezne před očima!

V tom samým moři sem plaval s Orientama s WR50 a po asi 25 letech, co jsem je předtím zahodil (doslova) jako kluk do šuplíku, jsem je z nostalgie vzal minulej rok zase k tomu samýmu moři, plaval s nima, skákal šipky, co já vím co ještě a dovnitř nešla ani kapka vody. Bez žádnýho servisu, bez žádnýho přetěsnování. Obyčejný levný automaty Orient, 25 let starý. Měl sem i Seika, 100M WR, to samý, nikdy žádnej problém s vodotěsností, ani se rzí. Sice mě Japonci štvou v něčem jiným, ale proti tomu, co vystřihnul Vostok, je to teda nic.

Mrzí mě to, nikdy sem si nemyslel, že to jednou napíšu, věděl jsem, že Amfibie sou levný hodinky, ale v žádným případě jsem si nemyslel, že laciný. 

Amfibie by byly naprosto nejlepší a pro mě plně dostačující hodinky, kdyby Rusové nebyly stejný jelita slovanský, jako my a jako všichni Slovani obecně, přemýšlející kudy cestička a jak koho na čem co nejvíc ojebat. Krásná to vlastnost Slovanů... A proto budeme vždycky tam, kde jsme.

Nu, níže  vizte fotky, tu hrůzu. Závit jsem fotil skoro potmě mobilem pomocí jeho "blesku" tudíž se za kvalitu opět omlouvám. Ale je to názorná a otřesná ukázka toho,  jak si díky idiotskýmu výběru té "prvotřídní oceli" vedou po cca měsíci v nejmíň slaným moři. Co teprv by bylo, kdyby přišly do styku třeba s oceánem, nechci ani domýšlet...

S Afibiema sem nadobro skončil ( s váma ne ;) )

Škoda! Škoda! Škoda!

Odesláno

Nedělal bych z toho takové drama, vzal bych mezizubní nit namočenou ve wédéčku a šudlal. Demontovat korunku a vnitřní zavit očistit podobně, třeba vhodně zahnutým mezizubním kartáčkem.

No jo, když člověk moc miluje a objekt své lásky si idealizuje, tak ta láska potom snadno přejde v nenávist, jakmile se dostaví zklamání...

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Nenávist, nic jinýho ;) ! Rez jsem samozřejmě zkoušel odstranit - áni fň. Ale to už je teď stejně jedno - Amfibie už od včera stejně stojí a ne a nejdou :( Do moře patří všechny vodotěsný hodinky, klidně i nerez, teda pokud ta nerez není místo nerez spíš hnedzrez. Letošní léto je pro mě zkrátka plné poznání- už totiž asi chápu, proč ženáči čumí na plážich po ženskejch.

Odesláno

Hlavne se nesmis moc pozorovat. To prislusi lidem vyrostlym v imperialistickem blahobytu ;-). Muzik si otevre lahev vodky a nejake rezave Amfibky ho nemuzou rozhodit.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

A co by mužik řek na rezavou korunku, závit i evidentně zrezlej strojek v pokročilýcm stádiu rzi, který odmítá tikat? :)

Z lásky nenávist, to se mi přesně stalo!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...