Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

..

Hrozně se mi líbí ty viz foto(šlohnuto z netu),strašně mě přitahuje ten sendvičový cifr :) Pouzdro už jsem si ověřil a na meshi si myslím budou vypadat dobře.

...

Ty z obrázku nejsou sendviče, asi jsi měl na mysli něco takového.

blogger-image-606331418.jpg

Odesláno (upraveno)

Ty z obrázku nejsou sendviče, asi jsi měl na mysli něco takového.

blogger-image-606331418.jpg

Dal bych ruku do ohně za to,že jsou,alespoň na té fotce to tak vypadá.

Edit:když mrknu na zvětšeninu na meranom,tak není-se na to vyseru :(

Upraveno uživatelem Juraj11
Odesláno

jj,jak jsem už psal,díval jsem se a je to naopak vystouplé :(

No nic,v záloze mám ještě jeden ciferník,jen nemůžu sehnat ručky viz co jsou na 1967

Odesláno

tak jdu zase otravovat - nekde jsem tady na chronomagu zahledl, ze je dobry po nejakem mesici noseni amfibie dat na vycisteni, popripade i serizeni? nemuzu to nikde dohledat...
tak se chci zeptat jestli je to tedy nutne :) serizeni asi nebude nejak potreba, zatim se ustalily na cca +15sec/den...

Odesláno

Nenajdeš to vysvětlení k tomu jevu :-) Jak jsem psal: Mám právě hodinky s Miyota 8215A-S a tohle jsem pozoroval. Když s nimi třepnu, vteřinovka se jakoby zastaví. Během minuty jsem to udělal několikrát, pokud by se opravdu zastavovala, musela by se během 60s zpozdit o několik sekund, ale vždy oběhne kolo přesně za 60 s. Jak to tedy kuwa dělá?? :-D Celkově pozoruji přesnost cca +-2s den. Nějak si to technicky neumím vysvětlit :-) Díky

r

Vysvetleni tu nekde bylo. Ale jsem ted na mobilu a nemam moc prostor to hledat. Pokud to do te doby nikdo nenajde, tak zkusim najit vecer.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...