Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Posledních pár dní to tady z povzdálí sleduju a začíná to do sebe pomalu zapadat. Minulé úterý to začalo. Někdo vyvolal Chronomanta, OK, počkám, co bude. Druhý den volá brácha, jestli nepotřebuju něco na meranomu, že objednává hodinky (původně tam šel pro korunku). Potřebuju, ale tvrdím, že ne. Travex vyvolává Martara. Tak teď čekám, co bude. Nad Tatarstánem se stahují černá mračna, Martar rozlamuje první ze sedmi pečetí. Frostie začíná špekulovat, že se obrátí na soudruhy z Meranomu. Nad Čistopolí se otevírá brána sumerského poloboha Gozera, z nebe začínají padat žáby, Jeronimo má chuť pořídit amphibie do své stáje. Travex přidává nové fotky. Ten cifr není marný. Safra, proč ho vlastně ještě nemám, když ho potřebuju?

A něco mi říká, že to je teprve začátek ...

Odesláno

:D zajímalo by mě, jestli to ruští amfibisti prožívají tak jako my. Ale je to krásné...

Travexi, prima fotky a výborné zulu - vypadá festovn? a krásn? ladí.

Odesláno (upraveno)

Jinak supr fotky, Travexi, ta tématika má něco do sebe ... vor, kudla, monokulár ... sem znal ostrov pokladů jenom z filmů, takže je to pro mě i taková zajímavost. A ten 3-ring zulu tomu pak dodává takový správný, filosofický přesah (kdo je ženatý tak asi ví o co se jedná). Za mě jako jo.

Edit pro ty, jenž nejsou ženatí:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem morbo
Odesláno

Tak jsem taky neodolal a koupil. Kupodivu nejlevnější hodinky který mám. Zatím chodí neuvěřitelných + 6s/den. Zjistil jsem zajímavost, že se natáhnou za relativně krátkou dobu cca 1-2 hodiny na ruce.   

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ja meriam presnost akurat dnes, tak to som zvedavy. Amfibie nosim ako kedy, takze stroj este nebude sadnuty.

Odesláno (upraveno)

Ja meriam presnost akurat dnes, tak to som zvedavy. Amfibie nosim ako kedy, takze stroj este nebude sadnuty.

Takze je to na urovni 13 - 14 sekund/den. Nie je zle, nie? :)

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno

Ano Rusi,ale tyhle hodinky stojí tisícovku a dělají 10 vteřin, znám hodinky za sto tisíc a dělají 3 vteřiny, takže když si to dáš do úměry, tak to tak špatný není. A jde to i kus od kusu měl jsem Amfibie a dělaly +2 vteřiny denně, jak na potvoru zrovna s tím nejošklivějším ciferníkem

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...