Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

PS:ty zelený pětky...že já je prodával...

Zelený pětky od luba byly první hodinky, které jsem na chronomagu koupil (když nepočítám hranaté pětky, co mi zdejší člen vyfoukl na aukru a za týden mi je pustil). Rozhodně musím říct, že to byl dobrej kauf. Lube, díky za ně. Jsi vůl, že jsi je prodal  :frusty:

Včera jsem objevil toto. Strašně mě to zaujalo a už jsem měl prst na spoušti, ale pak jsem si uvědomil, že když jsem neunosil amfibie, neunosil bych asi ani tyhle orienty. Ale jsou krásný...

Omlouvám se za plkání mimo hlavní téma, považoval jsem za slušné odpovědět.

Odesláno (upraveno)

Ale unosil, podívej na martara, to je ocelovej chlap, ten jde do toho prsama  :)

Má toho plnou kabelku, číselníky dokonce pod sklínkou a krabici od bot plnou přímek. 

Vím, že ta oranžová je už trochu trapná, ale když je to léto..

Edit: jak tu teď někdo psal, že se mu začaly zpožďovat nebo předbíhat. Taky se mi právě tyto níže před pár dny taky nějak rozhodily. Tak jsem to klasicky otevřel šuplerou, a odborně párátkem na třetí pokus sešteloval do krásných hodnot.

34a2db00-f218-4294-a712-a6cce0d06881_zps

Upraveno uživatelem travex
Odesláno

Když už vás tu takhle pár měsíců po očku čtu, tak jsem dnes konečně jedny amphibie objednal. S bílým ciferníkem a bez potápníka. ??

Napsáno vlastní ťapkou

Odesláno (upraveno)

Tvl dvě mé identity ze tří odhaleny během jednoho večera. Se picnu

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Nedá mi to a musím se ještě vrátit k tomu Martarovu kvízu ohledně vodotěsnosti amfibií.

Před časem jsem tady postoval fotky oroseného sklíčka. Byl to kousek, na kterém bylo měněné dýnko, čili jsem si říkal že nejspíš došlo k uvolnění napnelismu kolem těsnění nebo tak něco.

Pustil jsem to z hlavy, abych nesnižoval morálku mužstva. Dnes mi přišlo info od hodináře, že byly ve zkoušečce a že voda šla kolem skla.

Odesláno

Voda kolem skla obvykle jde v případě, ze někdo sklo z nějakého duvodu pouzdra vyloupnul a znova nasadil. Sklo by se mělo dosazovat do pouzdra pouze jednou, pokud se vyndá, tak osadit nové. Takhle jsem to někde četl, a takhle to také fungovalo třeba u Prim Sport 1, kde byl i armovák.

Odesláno

myslíte,že by pasovali ručky co prodávají na yobokies na seiko i na amphibie?

Nejsem si teď jistej,ale mám pocit,že jsem to někde na netu zahlédl

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...