Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Rip: jo, muze, a desitky dalsich... ale myslim, ze JaRooNovi slo o ten konkretni model (710486). Za lepsi cenu nez cos nasel v SovietMarketStore jsem je taky nenasel, takze mise splnena ;)

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno

Já ti nevím, přijde mi to zbytečně drahý, navíc luneta s číslama podlě mě není vůbec povedená - je široká a zasahuje u pouzdra 710  mírně do korunky (o menších ani nemluvě).

Myslím, že je použitelná jen na 090 nebo 110.

Osobně bych koupil nejlevnější 090, na který se tento bílý čisleník dával a pak nějaké rozumné 710 a přehodil to. Zbytek v pohodě prodáš.

Odesláno

Nejake to porovnanie -

Dík, na to můžu rovnou zapomenout. SKX007 jsou mi malé (ale nosím je). Toto je pohledově menší. Takže nic, díky za snahu kluci...

Odesláno

Tak konecne!

Prisly mi 710916. Klasicke pouzdro, minimalisticky cifernik, zadne datum. Parada.

sm-vostok01.jpg

Ale neni to ono... neco tomu chybi... nebo prebyva... uz vim. Klasicky hnusny chrastivy tah. Musi dolu. Nahodime neco pohodlnejsiho. Jo, bytelnej mesh, to bude ono.

sm-vostok03.jpg

Porad to neni ono... luneta! Moc lesku na muj vkus. Nejsem gangsta! Dolu!

sm-vostok04.jpg

Zlatej Dagaz! Vyrabi hezke lunety... je to samozrejme na vkusu kazdeho soudruha. Ja to videl na jednoduchou cernobilou s 15minutovymi indexy. Symetrie je nudna :D

sm-vostok05.jpg

Hotovo, vymalovano. Potesilo me, ze vymenu lunety zvladla i takova lama, jako jsem ja. Tudiz... zvladne to kazdej! Jsem spokojenej. :)

Odesláno (upraveno)

Tak konecne!

Prisly mi 710916. Klasicke pouzdro, minimalisticky cifernik, zadne datum. Parada.

sm-vostok01.jpg

Ale neni to ono... neco tomu chybi... nebo prebyva... uz vim. Klasicky hnusny chrastivy tah. Musi dolu. Nahodime neco pohodlnejsiho. Jo, bytelnej mesh, to bude ono.

sm-vostok03.jpg

Porad to neni ono... luneta! Moc lesku na muj vkus. Nejsem gangsta! Dolu!

sm-vostok04.jpg

Zlatej Dagaz! Vyrabi hezke lunety... je to samozrejme na vkusu kazdeho soudruha. Ja to videl na jednoduchou cernobilou s 15minutovymi indexy. Symetrie je nudna :D

sm-vostok05.jpg

Hotovo, vymalovano. Potesilo me, ze vymenu lunety zvladla i takova lama, jako jsem ja. Tudiz... zvladne to kazdej! Jsem spokojenej. :)

ani nevíš jak jsi mě potěšil :)

Přesně tento cifr chci doobjednat,mesh a luneta už je-ještě vytůnit ručky a bude to pajáda  :clap:  no a kdyby se zadařilo,tak nějak takto :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Juraj11
Odesláno

Premyslel jsem nad vymenou rucek taky. Ty padla jsou na me moc vyrazne, trosku na ukor puvodniho designu. Kdyz tak bych sel do normalnich rucek z Komandirskich - ma je ted skladem favinov na eBay (rucky z Komandirskich pasuji bez jakychkoliv uprav). Jsou subtilnejsi, dopadlo by to takhle nejak (az na tu lunetu, samozrejme):

Mod3.jpg

Odesláno (upraveno)

mám na meranomu objednaný nějaký díly na tuning, mezitím mi z ebay přišel cifr s potapičem a nechtělo se mi na ostatní čekat, tak jsem jsem ho hned zabudoval.

to mě fakt baví, vše otázka pár minut a bez velkých obav, že něco zkonim..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

to se mi ale moc nezdálo, tak ještě prohození pouzder..

edit - ještě rychlá výměna lunety.. aniž bych je sundal z ruky :D

Upraveno uživatelem lub
Odesláno

Dík, na to můžu rovnou zapomenout. SKX007 jsou mi malé (ale nosím je). Toto je pohledově menší. Takže nic, díky za snahu kluci...

Rado stalo :cheers: Tak nic, ja ta vsak zneuzijem este na jeden ebay nakup (asi).

P.S. Remene dosli v poriadku. Diky.

Odesláno

Rado stalo :cheers: Tak nic, ja ta vsak zneuzijem este na jeden ebay nakup (asi).

P.S. Remene dosli v poriadku. Diky.

Uvidime, momentalne zase PayPal nieco vymysla, ze ked mas 200 predajov v roku, potrebujes DIČ. A ja som dosiahol 200, tak to budem musiet riesit, inak na PayPal mozem zabudnut :(

Dik za info.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...