Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Počkej, pokud si správně pamatuji, tak je pouzdro u 710 široké 40mm?

Já mám ruku cca 20,5 cm, umíš si tam toho drobka představit? :D

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

On má dokonale kulaté zápěstí, což já nemám. 40 mm tak vypadá malé. Nejmenší, co snesu je 42 mm Seiko a i ty tam vypadají malé... :(

Až budu s Romanom, tak to vyzkouším a uvidíme.

Odesláno (upraveno)

Jaro, ja mam ale puzdro typu 120 a teraz chcem 420, to ti bude asi male. Mam za to, ze 710 ti mala nebude. Samozrejme, ze ti ich rad necham vyskusat  :cheers:

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno

Je tam podľa obrázku rozdiel len 2 mm, tak si obrázok urobím.

Veď si videl moje pracky a vieš, že moje hodinky sú v 90% 45-47mm a sú mi akurát ;)

Odesláno

díky little_w za připomenutí, jak jsou amfibie promakaný hodinky. proto je mám tak rád.

k velikosti - mám zápěstí 18,5cm a:

- 420 - sice menší, ale v podstatě akorát, hodně dělá i ta poctivá velikost korunky

- 710 - rozměrově na mou ruku ideál, velikostí bych je přirovnal k seiko potápkám skx, na ruce vypadají větší než skx a skvěle seděj na ruce

- 090 - měl jsem a prodal, zdály se mi zbytečně velký

Odesláno

Je tam podľa obrázku rozdiel len 2 mm, tak si obrázok urobím.

Veď si videl moje pracky a vieš, že moje hodinky sú v 90% 45-47mm a sú mi akurát ;)

Daj link, ktore si si vybral? Ja mam v merku tieto - http://chistopolcity.com/529-2526-thickbox/russian-military-vostok-komandirskie-tank-watch-211306.jpg resp. http://chistopolcity.com/530-2530-thickbox/russian-military-vostok-komandirskie-tank-watch-211306.jpg Povodny cifernik a velkost puzdra na moju ruku je idealna.

Odesláno

Ved ja som este nic nevybral :D

Ja som sa pred chvilou dozvedel, ze Amphibie su vacsie ako som si myslel a mozno ich skusim. A mozno nie. Zalezi na tom, ako mi sadnu.

Potreboval by som zistit niekoho, kdo ma 710...

Odesláno (upraveno)

Tie druhe su ako pre Pepka Namornika, ale fajn :) Nech ti robia radost :)

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno

Tak jsem to prolezl a kombinaci, kterou bych chtěl, momentálně nenabízejí. A přitom asi byly, protože strejda google je našel :(

Pouzdro 710 a dial čistý bílý bez těch dětských obrázků s označením 486.

Takže kdyby jste někde (kromě Amazonu, kde je ještě mají, ale jak je zvykem - dražší) viděli za normální cenu Amphibia 710486, dejte mi prosím vědět ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...