Tikal Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 No to budou jatka ,jsem zvědavý na real foto
financ Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Gasiku, ta Tvoje kombinace vypadá slušně. Mám počkat až tě přestanou bavit, nebo si mám objednat svoje?
Tikal Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 mě se zase líbí ta varianta co má Sibiř
gas Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Pockej si, 14 dnu mne asi ve winderu vydrzi
sibirnaya Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 to mame peknou povest, jen co je pravda
ggrand Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Odesláno 28. února 2014 Další změna :" We have changed slightly the connection of the bezel to let it sit absolutely tight on the case with nearly no movement up/downwards and sidewards. The bronze bezel got an invisible stainless steel inlay inside for the click mechanism to be as reliable as the SS version."
Sedlin Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 ggrande, ty bronzofky budou z jakýho bronzu? "Obyč" CuSn8 / CuSn12 nebo nějakej spešl?
Sedlin Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 na WUS se nejen pro CH6 objevily nějaký kožky a hadry zdroj:
Sedlin Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Máte někdo nějaký info o final balance??? Vyhrožoval Aprílem a květenec v proudu a u mě zatím lejno
ggrand Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Zrovna dneska jsem nad tím přemýšlel, že už je vlastně květen a nic se neděje. Takže informace nemám.
ggrand Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 (upraveno) Našel jsem tohle :My plan was to have send the final invoices already, but due to the positive response after the Playboy article time became very limited.FINAL INVOICE:For all pre-order participants we will create asap the final invoices. As we have got so many pre-orders this process will probably take about 2 weeks to finish. I hope I´m not too optimistic here.Don´t get nervous when it takes for your invoice longer than for others. Nobody will get lost! DELIVERY PLAN:We will START shipping End of May accordingly to today´s information. As we have got a huge number of orders for the HELBERG CH6 it´s impossible to ship them in just a few days. We will need also the June to complete the shipment.Again, please don´t get nervous when you see first reviews or photos from others before you received yours. I will do my best to complete the shipping asap. Please don´t ask for a precise shipping date for your specific watch as I´m unable to estimate such date.Have a great dayClemens Mňamka na závěr : Upraveno 4. května 2014 uživatelem ggrand
ggrand Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 Jestli jsem tomu porozuměl, tak už po mě chcou peníze. Čekám, až mi ještě pošlou Paypal odkaz.
ggrand Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 @ALL: We will see in the next couple of days a short review of the HELBERG CH6 at Oceanictime. And short after that we will see MANY images from your watches here in the WUS.@ALL: One HELBERG CH6 prototype watch was sent this week to a max. pressure testing in Germany. I have already heard from the result of the prototype watch and I´m sure you will be satisfied as well. Details will be given in the article from OceanicTime. Že by už?
ggrand Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 (upraveno) Tak prošly testem na WR2,4km, celkem slušné.http://oceanictime.blogspot.cz/2014/06/helberg-ch6-bronze.htmlTé lumi barvy tam vůbec není málo! Upraveno 10. června 2014 uživatelem ggrand
cowboy Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 nemají chybu,zase mám nad čím přemejšlet....
Denjl Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 je to kus hodinek.... ale celkem dobře sedí na ruce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se