Přejít na obsah

Eterna Vaughan Big Date - zazil jsem lasku na prvni pohled..

Doporučené příspěvky

Odesláno

pripadaj ti tak staře? me ani ne... normalka, cerne polobotky, cerny pasek, tmave sede kalhoty, cerny triko ci kosili, a cerny bryle... chodim tak normalne... smile.gif co nosite k tem historickejm primkam? me prijdou trochu retro, trochu moderna, neco mezi, ale nic extremne vyhraneneho. ale s touhle otazkou bych pockal na slovo sef designera diskutera...

Odesláno

je to velká paráda. nádhera. podobně smooth klasické pánské dělá i Louis Erard. jen o dost levnější a ne tak moc smooth...smile.gif

Odesláno

Aha smoooooooooth - to vše vysvětluje!! luzný swing, baccardi a habáno - dokonalý pohřeb! jen se obávám, že nemám žádnou dost bílou košili smile.gif

Návštěvník Diskutér
Odesláno

cigi napsal:
sibirnayo - na jaký příležitosti je chceš nosit? Já si tu docela upřímně už nějakou dobu lámu hlavu - k čemu vlastně nosit v dnešní době v pozemským životě takový hodinky a nepřipadat si, že jdu na pohřeb?

Nedá se jim nic vytknout - krásný, praktický, funkční, čitelný, hodnotný, elegantní. Jenom mě nenapadá - PROČ vlastně? Nebo je ta fotka černobílá a do takové míry retušovaná a stylizovaná, že si za ní představuju černobílej svět z filmu casablanca?

Dokonalé postřehy. Souhlas. Trefa.

Odesláno

Moc se mi líbí, ale tak, jako třeba Cigimu často přebývá text na číselníku, tak mně, v tomto případě, naopak chybí.

Prostě bych dal alespoň jeden malinký nápis dal na pozici 6 (prostě je ta spodní část číselníku děsně holá).

Ať koukám, jak koukám, přijde mi to nevyvážené.

Ale jinak jsou parádní a k šedému obleku by byly dokonalé.

Odesláno

Hodinky, které svou elegancí přetrvají věky - určeny pro pány vyznávající konzervativní hodnoty. Mám podobné Omegy. Nosím je i k tričku a džínám. Svojí elegancí podtrhují outfit. K obleku by byly fádní - tam preferuji bílý ciferník, radši menší průměr.

Odesláno

sibirnaya napsal:
  farářskej napsal:
Jasně, v těch GD je ETA 2892 - ale stejně mi to přijde jako hroznej cenovej skok :-(

vo tom zadna, je to lata, i kdyz kdyz se kouknu na cenik eterna co mam z roku 1998 tak mi to az tak hrozny neprijde, kazdopadne kdyby staly 3000CHF, tak bych skakal az na pudu... sehnal si k tomu tyhle eterny, a byl zas chvilku spokojenej...

sry ale to na obrazku mi pripada ako keby to sundali z ruky mrtveho marinaka hviezdnej pechoty v roku 2589 po bitke s Borgmi smile.gif su to urcite super hodinky ale nepacia sa mi, to tie prve to je ine kafco, jednoznacne laska na prvni pohled a ti co tu uz odo mna nieco citali bohuzial vedia ze platonicka sad.gif

peace smile.gif

Odesláno

cali napsal:
  sibirnaya napsal:
  farářskej napsal:
Jasně, v těch GD je ETA 2892 - ale stejně mi to přijde jako hroznej cenovej skok :-(

vo tom zadna, je to lata, i kdyz kdyz se kouknu na cenik eterna co mam z roku 1998 tak mi to az tak hrozny neprijde, kazdopadne kdyby staly 3000CHF, tak bych skakal az na pudu... sehnal si k tomu tyhle eterny, a byl zas chvilku spokojenej...

sry ale to na obrazku mi pripada ako keby to sundali z ruky mrtveho marinaka hviezdnej pechoty v roku 2589 po bitke s Borgmi smile.gif su to urcite super hodinky ale nepacia sa mi, to tie prve to je ine kafco, jednoznacne laska na prvni pohled a ti co tu uz odo mna nieco citali bohuzial vedia ze platonicka sad.gif

peace smile.gif

Náhodou, Cali, mně se moc líbí. Jsou velmi originální a svébytné. Podobný model od jiné značky neznám. Snadno identifikovatelné na první pohled. Jen mi na ně chybí nějaká ta koruna sad.gif

Není zde na fóru nějaký šťástný vlastník???

A pokud by snad přežily bitvu s Borg, tak by to byla skvělá reference, ne? wink.gif

"We are the Borg. You will be assimilated. Resistance is futile."

Odesláno
smile.gifsmile.gif no cali vysvětlil jsi nám to patřičně - casablanca vedle hvězdný pěchoty- u mě je to pochopený, jen miluju oba filmy a to mě tedy může přijít pěkně draho smile.gif
Odesláno

urcite su to paradne hodinky len proste nie moj salok kavy a hlavne mi k tym prvym proste opticky nezapasovali do vlakna inak nic proti nim samozrejme.

• Po letech...
Odesláno

Urcite paradni, elegantni. Jen nevim, jestli bych bral svetle, nebo tmave :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...