pionyr Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Super reportáž. Možná se tam nikdy nepodívám, ale jako bych tam byl. Díky.To pivo má i pěnu. Dalo se pít?
Micey Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Dik. Todle je nejakej spesl Kirin s namrazenou penou, prekvapive dobry to bylo. Jinak pivo obecne nemaj spatny (dovazej ceskej chmel a varej klasickej "plzenskej" typ), akorat holt drahy, jako prase.
Frostie Odesláno 28. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 V 28. 12. 2013 v 7:04, Micey napsal: Dik.Todle je nejakej spesl Kirin s namrazenou penou, prekvapive dobry to bylo. Jinak pivo obecne nemaj spatny (dovazej ceskej chmel a varej klasickej "plzenskej" typ), akorat holt drahy, jako prase.trochu OT, ale nedá mi to: nejen to, na Žatecku jim patří několik chmelnic a při rozjezdu slavných japonských pivovarů Kirin, Suntory a Asahi byl vždy několik let český sládek...
instant Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 tak tak, Kirin je dobre, zaponci to robia tak nejako naozaj. proste made in japan ked uz OT, podobne na to isli so single malt whisky.
jankoxxx Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 veru ten ich single malt mi raz kamarad doniesol z potulkov po japonsku a flaska nam vydrzala prave ten jeden vecer ked mi ju doniesol no a po tom ako som si precital tento tvoj minireport, tak mam pocit, ze tie zelene alpinisty su nieco co velmi potrebujem..
JaRooN Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 V Japonsku jsem pil jen Asahi, zbytek mi nejak nechutnal. Bohuzel, do Seiko muzea jsem se nedostal, to jsem jeste nebyl chronomagor...
instant Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 (upraveno) V 28. 12. 2013 v 9:58, jankoxxx napsal: veru ten ich single malt mi raz kamarad doniesol z potulkov po japonsku a flaska nam vydrzala prave ten jeden vecer ked mi ju doniesol no a po tom ako som si precital tento tvoj minireport, tak mam pocit, ze tie zelene alpinisty su nieco co velmi potrebujem..pod na moju hrud, zbludily bratre Upraveno 28. prosince 2013 uživatelem instant
eloga Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 Musím říci, že mě Seiko v poslední době /1/2 roku/ přitahuje čím dál tím více. Za tuhle záležitost tisíceré díky, krása, nádhera, informace v perfektním stylu, příjemnost. Autorovi a všem z Chronomagu tímto zároveň přeji P.F.14., škoda jen, že ty GS na tom baráku nejdou alespoň pro oko fotografa. Já zrovna řeším jednu docela zapeklitou záležitost s pětkami, ale tohle mi zvedlo náladu, je to naděje a víra, že slunce nad Seikem ještě nezapadá. Děkuji za ukázku, **
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se