Frostie Odesláno 16. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Frostie: Jasně. On o něm pán takhle mluvil, tak jsem to poslal dál:):-))
EpsteinBarr Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Paradicka, vdaka za reportaz.
emef Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 To je jako z pohádky! Hlasitě závidim a těšim se na povyprávění. Jinak už asi měsíc na ebayi pokukuju po tom prvním autochronu v modrý barvě. A teď, když mám důkaz, že je dokonce ta samá varianta 6139 v Seiko muzeu, už nejde jinak. Ono to dokonce totiž neni prej jenom první japonský automatický chrono, ale dost možná i úplně první autochrono na světě! Čet jsem někde, že to Japonci na domácí trh potichounku uvedli dřív asi o půl roku než Zenith a Breitling (nebo kdo to vyvíjel). Díky za supr exkurz na nejvýchodnější východ.
instant Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Ano prvy automaticky chronograf dali na trh Seiko. Navstevu muzea aj report chvalim.
USER47 Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 To já bych radši než autochrona ponosil ty originální zlatý quartz-astrony:-D.
Chumpus Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Ono se spekuluje, že měli jako první hotový 6138 chrono, z něhož pak vzniklo osekaný 6139, které se jako první dostalo na trh. Ale ruku do ohně za to nedám
villain83 Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Krasnej report,diky,fotky jsou super.Mimochodem,takhle nejak jsem si toho pruvodce predstavoval:-)
Jörg8X Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Micey: Moc pěkné čtění, díky fotky v pohodě a super pivo
misoo Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 parada, moc dik za clanok a fotky
Daemonultimate Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Moc pěkný,málem jsem tohle vlákno přehlédnul,to by byla škoda,sám se tam nepodívám a teď už ani nemusim.Díky za report.
Micey Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Pánové, díky všem.Ještě mám pár fotek, tak je sem dopoledne šoupnu..
Micey Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 (upraveno) Tak, ještě tři si dáme: Při velkym požáru v roce 1923 bylo zničeno mimo jiné spousta hodinek, které měli zákazníci v opravě. Seiko je všechny zákazníkům na vlastní náklady nahradilo.. zde - http://www.seiko.co.uk/discover-seiko/history/landmarks-in-time Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nejen hodinkama jest Seiko živo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A i Credor měli. O kterym se mimochodem průvodce vyjádřil jako o "fashion watches":) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. prosince 2013 uživatelem Micey
marosb Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 super citanie, paradny zazitok, zavidim (.
emef Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Ta firma je nějak sympatická pořád víc a víc.
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Že já sem furt lezu. Jako kdyby mi nestačily primky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se