Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Frostie: Jasně. On o něm pán takhle mluvil, tak jsem to poslal dál:)

:-))

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To je jako z pohádky! Hlasitě závidim a těšim se na povyprávění.  :cheers:

Jinak už asi měsíc na ebayi pokukuju po tom prvním autochronu v modrý barvě. A teď, když mám důkaz, že je dokonce ta samá varianta 6139 v Seiko muzeu, už nejde jinak.

Ono to dokonce totiž neni prej jenom první japonský automatický chrono, ale dost možná i úplně první autochrono na světě! Čet jsem někde, že to Japonci na domácí trh potichounku uvedli dřív asi o půl roku než Zenith a Breitling (nebo kdo to vyvíjel).

Díky za supr exkurz na nejvýchodnější východ. :)

Odesláno (upraveno)

Tak, ještě tři si dáme:

Při velkym požáru v roce 1923 bylo zničeno mimo jiné spousta hodinek, které měli zákazníci v opravě. Seiko je všechny zákazníkům na vlastní náklady nahradilo.. zde - http://www.seiko.co.uk/discover-seiko/history/landmarks-in-time

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Nejen hodinkama jest Seiko živo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

A i Credor měli. O kterym se mimochodem průvodce vyjádřil jako o "fashion watches":)

Upraveno uživatelem Micey

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...