Jump to content

Recommended Posts

Posted

... ted to na me vykouklo na fejsbuku ... tady je odkaz :  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=539297389478365&set=np.69010689.100002146992892&type=1&theater&notif_t=notify_me

... pisou to nemecky, ale se mi to nechce prekladat ... je to takovy obecny povidani, nic konkretniho ... nikde jsem to tu nenasel, tak snad se neopakuju ... 

... v zaveru komentare pisou, ze se mame tesit na predstaveni novych hodinek ...

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Aldo píšou tam, že to je prototyp pro Lidl, ale neprošlo to přes kýčového manažera

Posted (edited)

tie styri vruty na xichte maju nejaky hlbsi zmysel alebo len zas nejaky german pokusa Hefaistovu trpezlivost??

edit: podla mna je datumka neumerne obrovska, navyse prilis blizko okraja

Edited by instant
Posted

okrem puzdra a remena sa mi na tychto hodinkach nepaci nic. cifer akoby niekto hodil ploskaca do rybnika. styri skrutky - neviem aky maju vyznam, rucicky ako keby prileteli z inych hodin....no proste kde urobili sudruhovia z NDR chybu?

Posted

okrem puzdra a remena sa mi na tychto hodinkach nepaci nic. cifer akoby niekto hodil ploskaca do rybnika. styri skrutky - neviem aky maju vyznam, rucicky ako keby prileteli z inych hodin....no proste kde urobili sudruhovia z NDR chybu?

Rekl bych,ze ty srouby maji evokovat starej namorni chronometr(nebo taky ne),ale ja nemam rad vterinovku na 9,ta datumka mi prijde hrozna a rucky jakbysmet,nerad to rikam,ale tohle je fakt skaredy.

Posted

Jestli jsem to z clanku dobre pochopil, je to prototyp postaveny pro test, ve kterem s hodikama mlatili hlava nehlava. Seriovy model, ktery z nich bude vychazet, muze vypadat jinak.

...bude musiet, ak budu chciet predavat :-)

Posted (edited)

Tak jestli chcete tool hodinky, tak tyhle tak vypadaj. Po SAR druhý Mühle, co maj opravdu sílu a něco do sebe. Jsou takhle překvapivě působivý. Obávám se, že je následné dizajnování tak, aby se líbily, spíš pokazí.

Edited by cigi