Peta-Biker Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Odesláno 31. října 2013 (upraveno) Za kilopade mas Seika jak vino. Bud Hi-Beat SBGH001, nebo za mensi peniz limitku SBGR081/083Hi-beat supr, ale přeci jen, proč nevzít limitku, navíc, když má 3 dny rezervu chodu. Nevím, která firma dělá hodinky s 3 denní rezervou do kila :-) Moc jich určitě nebude. Upraveno 31. října 2013 uživatelem Peta-Biker
IzTaPa Odesláno 31. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2013 na vicedenni s*ru - hodinky mam na ruce 24 hodin denne, takze je mi vcelku jedno, jestli maji rezervu natahu 24 nebo 124 hodin a kdyz jsou mechanicky, hraju si s natahem rad kazdy den vypada to, ze si radsi dam na chvili oddech. a kdyz bude nejhur, prodam i keramicky suby a zacnu znova kazdopadne diky za cenne podnety!
SCIFI Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Odesláno 31. října 2013 včera jsem si zkoušel několikery a prý budou mít v butiku ještě ve 39 než se vyprodají úplně...
emef Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Odesláno 31. října 2013 Takova mala uvaha: ... a razem budes mit definitivni. Pod tohle se podepíšu!
Andrew Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Odesláno 31. října 2013 včera jsem si zkoušel několikery a prý budou mít v butiku ještě ve 39 než se vyprodají úplně... To jsou moc pěkné fotky, odkud pak je máš?
SCIFI Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Odesláno 31. října 2013 To jsou moc pěkné fotky, odkud pak je máš? nepamatuju se ale budu to mít v historii, jestli tě to zajímá najdu.
Andrew Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Odesláno 31. října 2013 Netrap se, už to sjíždím na googlu Díky
Vladan Synek Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2013 Co tohle ? Sice neodpovidaji zadani, ale jsou tak dokonale, ze je musim nabidnout Samozrejme titanovou verzi.http://www.ablogtowatch.com/baselworld-2013-the-blancpain-fifty-fathoms-bathyscaphe-watch/http://www.watchesbysjx.com/2013/07/up-close-blancpain-bathyscaphe-vintage.html Tak tohle je naprosta parada, tak krasna jednoduchost s prekrasnym strojkem.... akorat ta cenovka se mi nejak nezamlouva
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se