Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj,

prosim nemate nekdo zkusenost se slusnym (tedy cistym, cenove prijatelnym ubytovaniim) pobliz centra Londyna? Letime na vikend s Raynem na Stansted a chtela bych neco pobliz, abychom nemuseli pulku casu travit cestou do centra.

Za pripadne tipy dekuji :-)

Posted (edited)

Pokud bereš ParkLane jako centrum, tak levnější, s osobní zkušeností - Lancaster a za pět minut jste pěšky u těch hotelů níže..

Kdybys chtěl lepší - tak výborný je Lancaster, Grosvenor i Hilton na ParkLane (ale tam jsou hordy lidí).

Jinak Londýn na hotely obecně, co se týká cen, nic moc :D   

Edited by gougy
Posted (edited)

Já tam letěl asi na čtyři noci v červnu a spal jsem tady:

http://www.westhamhotel.co.uk/

Rozhodně nic honosného, ale spokojenost. Trávil jsem tam vlastně jen noci.

Jediné, co je matoucí, že když vystoupíš na zastávce metra West Ham, tak tam nikdo neví kde je stadion co má být velmi blízko od metra. Musíš ještě několik zastávek popojet protože West Ham stadion není na West Ham zastávce...

Edit: teď čtu ten Stansted. Já letěl na Gatwick, tak to je asi na nic...

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by RomanP
Posted

Ahoj hosi. Diky za tipy. Ten Sibiruv vypada dobre, ale sest ticek za noc fakt nedam :))) tolik me nestal ani superior room v Hiltonu v Dubaji.... Ten Ibis i West Ham docela jde. Je mi jasny, ze Londyn neni na levny a cisty bydleni zrovna to pravy, ale tak nejak s rozumem, ze?

Jedem koncem listopadu/prosinec na 3 noci. Takze kdyby Vas jeste neco napadlo, sem s tim :)))

Diky

• 4 months later...
Posted

hoj . nevíte nekdo o bydleni na 4 noci pobliz centra pro 4 lidi ? Jde nám o hodne levne bydleni pro batuzkare:) 

termin pulka kvetna

• 1 year later...
Posted

prosím o radu,

jedeme autem na dvoutýdenní trip do Skotska a první dva dny se stavíme v Londýně.

Potřeboval bych najít slušný hotel s parkováním někde na okraji Londýna tak, abychom měli dobře dostupné město hromadnou dopravou. Neřešil někdo podobné issue a nemáte nějaký tip, prosím?

Posted

ne, ne, dve noci 7-9.8.

Casu relativne dost, ale makam na celkovem itinerari a urcite body chci mit dopredu jiste.

Skotsko bude prevazne na "blind", krome dvou noci na highland games v Rannochu...

Posted

S byvalou jsme nekolikrat spali v Atini guest house, dobra cena, cisto, prijemny domaci. Do pul hodky jsi v centru na Victorii. Nenapsal jsi nic blizsiho, takze nevim, jestli to neni na tebe daleko nebo prilis nic moc, ale co kdyby... ;)

Posted

Nemuzu si pomoct. Airbnb?

Díky, už to prohlížím...

S byvalou jsme nekolikrat spali v Atini guest house, dobra cena, cisto, prijemny domaci. Do pul hodky jsi v centru na Victorii. Nenapsal jsi nic blizsiho, takze nevim, jestli to neni na tebe daleko nebo prilis nic moc, ale co kdyby... ;)

Také díky, lokalitu moc neřeším, potřebuju zaparkovat, slušně ve čtyřech lidech 2 noci přespat, sednout na vlak a jet do centra.
Posted

Pokud neřešíš lokalitu a chceš vlak, tak co se vykašlat na Londýn a najít něco za výrazně lepší cenu v kancelářské periferii Milton Keynes? Virgin Trains jezdí Pendolinem do Londýna co pár minut (na Euston) za slušnou cenu

Posted

Pokud neřešíš lokalitu a chceš vlak, tak co se vykašlat na Londýn a najít něco za výrazně lepší cenu v kancelářské periferii Milton Keynes? Virgin Trains jezdí Pendolinem do Londýna co pár minut (na Euston) za slušnou cenu

Díky, asi se blbě vyjadřuju, nějakou takovou mám představu. Nemáš nějakou osobní zkušenost?
Posted

Hele, mame vicemene stejnej plan, akorat ja o dva dny driv:) Ponevadz letime na Luton, vzal jsem hotel primo tam na letisti - nejakej Hampton, nebo co. Na Bookingu ho meli za dobrou cenu, pri platbe predem.. Vedle je nadrazi a za pul hodky jsi vlakem v centru.

Mimochodem kdyby se ti chtelo podelit se trochu o itinerar, velice to ocenim;)