Frostie Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 model na zakázku pro Lufthansa Cargo, označení více než symbolické - Sinn-B777F Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Ali, čekal si od Lufthansy trachtor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Synek Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 na webu je maji jako 857 UTC TESTAF LH Cargo, 777 bude pocet vyrobenych kousku.je tam i ukazka perfektniho baleni v miniaturnim kontejneru i s letadylkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Az kdyz jsem si fotku zvetsil,videl jsem ten cirkus na cifru,taky si myslim,ze je to zbytecny,baleni hezky,ale ceho je moc,toho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Letadel není nikdy dost . Kde se to dá objednat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 ...a pak ze letadylko je spravne jen na centralnim minutovem scitaci chrona. Koukam, ze tradici zarizne klidne i Sinn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 jo, to letadlo mezi 5 a 7 je příliš = dělá to z nich nejhnusnější sinn co jsem kdy viděl, tydle píčovinky se dělaj v rusku ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 jo, to letadlo mezi 5 a 7 je příliš = dělá to z nich nejhnusnější sinn co jsem kdy viděl, tydle p..ovinky se dělaj v rusku ne ? Marne jsem tapal,kde sem tyhle maluvky videl...trefil si to,ebay je plnej takovejch radoby vintage pocmaranych pilotek z Ukrajiny.Dojebat tak pekny hodinky timhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Sinn 857 UTC TESTAF LH Cargo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JonasV Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Krásný pásek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Celý nevypadaj špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se