Přejít na obsah

Hodnocení fotek

Trojan

Doporučené příspěvky

Dekuji, priste prubnu dat na Tve rady - svetlo jinak (zepredu), bok ke keri a drobny detail z kere do obrazku.

S hloubkou ostrosti to moc neslo, jednak nebyl prostor a druhak uplny zazrak s kompaktem mi zatim nejde.

Kdyz mi slecna neumrzne a mi neupadnou ruce, tak prubnu proste vzit zrcadlo a 35-ku fix.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 221
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pouzival jsem to, neni s tim zadny problem.

Otazka je jestli potrebujes to, co ML nabizi. Jestli jo tak neni o cem :)

Chci to kvůli intervalovému focení na časosběr do Canonu 600D, páč ten to jinak neumí.  Akorát si teď nejsem jistej, jestli to co mají na stránkách je ono - nějaký nightly builds? V článkách co jsem četl se psalo o verzích ML pro různé typy Canonů ale teď tam mají jen to jedno.

Odkaz ke komentáři

http://builds.magiclantern.fm/600D-102.html

Tohle je ono. Co jsem četl tak už nedělají stable verze - nighties jsou skládané programem a píšou tam, že by mělo víceméně vše fungovat. Je to stejný systém jako s custom ROM pro telefony.

Odesláno z mého ASUS_Z00A pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Dekuji, priste prubnu dat na Tve rady - svetlo jinak (zepredu), bok ke keri a drobny detail z kere do obrazku.

S hloubkou ostrosti to moc neslo, jednak nebyl prostor a druhak uplny zazrak s kompaktem mi zatim nejde.

Kdyz mi slecna neumrzne a mi neupadnou ruce, tak prubnu proste vzit zrcadlo a 35-ku fix.

Jasně, zkus to a uvidíš. Možná všechny věci nebudou fungovat ale alespoň uvidíš proč třeba pro danou scénu nefungují atd.

Je dobré kouknout třeba na Flickr a když tě tam nějaká fotka zaujme, říct si co je na ní zajímavého (třeba netradiční úhel, kompozice scény (s rozlišením, které teď foťáky mají už člověk může vesele dělat výřezy) nebo postprodukce) a časem si člověk i trochu vytrenuje oko :-)

Odesláno z mého ASUS_Z00A pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Kto sa chce niečo priučiť, vbehnite na photopost, zotriediť podľa počtu bodov, odfiltrovať kategóriu a máte skoro nevyčerpateľný zdroj inšpirácie, aj s komentármi o chybách na foto. Neviem, či má význam šúpať tam vlastné fotky. Kedysi to bol živý server a každej fotke sa dostalo dosť komentárov. Nesledujem to už dlho, ale asi je to trochu prispaté. Starí borci stratili záujem. Ale ako inšpirácia skvelé.

Odkaz ke komentáři

Kto sa chce niečo priučiť, vbehnite na photopost, zotriediť podľa počtu bodov, odfiltrovať kategóriu a máte.

super stránka ten fotopost. Hneď na titulke je pekna fotka baby jak sa vyzlieka. Fakt dobra,aj fotka aj tá baba.
Odkaz ke komentáři

dobre ze si to pripomenul, dlho som uz nebol na tom fore 

Však som spomínal, že starí borci už tam nechodia :D

super stránka ten fotopost. Hneď na titulke je pekna fotka baby jak sa vyzlieka. Fakt dobra,aj fotka aj tá baba.

Aj pekný srnec v obilí tam je :). Ten link je poslaný so zoradením od najlepšieho hodnotenia, len nie sú filtrované kategórie. Takže prvá strana je plná špicových fotiek.

edit: hlavne sa tam dajú napríklad nájsť neskutočné fotky, fotené kompaktom. A sú to fotky, staré 10 a viac rokov.

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři

Taky jsem na PP uz par let nebyl, prijemny pripomenuti :) jeste byly hezky fotografie v galerii na fotoaparat.cz - https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/ , tam jsem mel jednu oblibenou, portret stareho mexicana, ale uz ji tam nemuzu najit.. nicmene take umi jednotlive kategorie srovnat podle bodu za rok nebo bodu celkem a z tech top fotek lze nacerpat dostatek inspirace ;)

Odkaz ke komentáři

Z techto ani jeden, v textu k fotce bylo ze mel oci zkalene mezcalem co si pamatuju, byla to hodne silna fotka i s autoremnjsme si kdysi psali, ale ted uz jsem ji nemohl najit. Takovej bezzubej starik, myslim, ze mel v puse nejakou travu a kolem nej letela moucha, ale jsou to jen stare vzpominky ;)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...