Xenomorfus Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Dekuji, priste prubnu dat na Tve rady - svetlo jinak (zepredu), bok ke keri a drobny detail z kere do obrazku.S hloubkou ostrosti to moc neslo, jednak nebyl prostor a druhak uplny zazrak s kompaktem mi zatim nejde.Kdyz mi slecna neumrzne a mi neupadnou ruce, tak prubnu proste vzit zrcadlo a 35-ku fix. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Pouzival jsem to, neni s tim zadny problem.Otazka je jestli potrebujes to, co ML nabizi. Jestli jo tak neni o cem Chci to kvůli intervalovému focení na časosběr do Canonu 600D, páč ten to jinak neumí. Akorát si teď nejsem jistej, jestli to co mají na stránkách je ono - nějaký nightly builds? V článkách co jsem četl se psalo o verzích ML pro různé typy Canonů ale teď tam mají jen to jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 3. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 http://builds.magiclantern.fm/600D-102.htmlTohle je ono. Co jsem četl tak už nedělají stable verze - nighties jsou skládané programem a píšou tam, že by mělo víceméně vše fungovat. Je to stejný systém jako s custom ROM pro telefony. Odesláno z mého ASUS_Z00A pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 3. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Dekuji, priste prubnu dat na Tve rady - svetlo jinak (zepredu), bok ke keri a drobny detail z kere do obrazku.S hloubkou ostrosti to moc neslo, jednak nebyl prostor a druhak uplny zazrak s kompaktem mi zatim nejde.Kdyz mi slecna neumrzne a mi neupadnou ruce, tak prubnu proste vzit zrcadlo a 35-ku fix.Jasně, zkus to a uvidíš. Možná všechny věci nebudou fungovat ale alespoň uvidíš proč třeba pro danou scénu nefungují atd. Je dobré kouknout třeba na Flickr a když tě tam nějaká fotka zaujme, říct si co je na ní zajímavého (třeba netradiční úhel, kompozice scény (s rozlišením, které teď foťáky mají už člověk může vesele dělat výřezy) nebo postprodukce) a časem si člověk i trochu vytrenuje oko :-) Odesláno z mého ASUS_Z00A pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Další domácí fotopokus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Kto sa chce niečo priučiť, vbehnite na photopost, zotriediť podľa počtu bodov, odfiltrovať kategóriu a máte skoro nevyčerpateľný zdroj inšpirácie, aj s komentármi o chybách na foto. Neviem, či má význam šúpať tam vlastné fotky. Kedysi to bol živý server a každej fotke sa dostalo dosť komentárov. Nesledujem to už dlho, ale asi je to trochu prispaté. Starí borci stratili záujem. Ale ako inšpirácia skvelé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 dobre ze si to pripomenul, dlho som uz nebol na tom fore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 3. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 (upraveno) Po dlouhe dobe mam teleobjektiv. Jak jinak nez na analogu...PS: je to nahledovy scan dale jeste pokazeny nahravanim sem... Upraveno 3. ledna 2017 uživatelem Trojan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Kto sa chce niečo priučiť, vbehnite na photopost, zotriediť podľa počtu bodov, odfiltrovať kategóriu a máte.super stránka ten fotopost. Hneď na titulke je pekna fotka baby jak sa vyzlieka. Fakt dobra,aj fotka aj tá baba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 (upraveno) dobre ze si to pripomenul, dlho som uz nebol na tom fore Však som spomínal, že starí borci už tam nechodia super stránka ten fotopost. Hneď na titulke je pekna fotka baby jak sa vyzlieka. Fakt dobra,aj fotka aj tá baba. Aj pekný srnec v obilí tam je . Ten link je poslaný so zoradením od najlepšieho hodnotenia, len nie sú filtrované kategórie. Takže prvá strana je plná špicových fotiek. edit: hlavne sa tam dajú napríklad nájsť neskutočné fotky, fotené kompaktom. A sú to fotky, staré 10 a viac rokov. Upraveno 3. ledna 2017 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Taky jsem na PP uz par let nebyl, prijemny pripomenuti jeste byly hezky fotografie v galerii na fotoaparat.cz - https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/ , tam jsem mel jednu oblibenou, portret stareho mexicana, ale uz ji tam nemuzu najit.. nicmene take umi jednotlive kategorie srovnat podle bodu za rok nebo bodu celkem a z tech top fotek lze nacerpat dostatek inspirace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 edit: hlavne sa tam dajú napríklad nájsť neskutočné fotky, fotené kompaktom. A sú to fotky, staré 10 a viac rokov.Je to tak, ty stare 10+ si jeste porad pamatuju, ty nove uz neznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Mexičan? Prvý, či druhý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Z techto ani jeden, v textu k fotce bylo ze mel oci zkalene mezcalem co si pamatuju, byla to hodne silna fotka i s autoremnjsme si kdysi psali, ale ted uz jsem ji nemohl najit. Takovej bezzubej starik, myslim, ze mel v puse nejakou travu a kolem nej letela moucha, ale jsou to jen stare vzpominky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Tak mi vcera prisly z ciny odrazne desky Helios 4455 mm (ekvivalent 116 FF)ISO 200f 2.8 A M Zuiko PRO 12 a 4040mm (ekv 80FF)ISO 200F 2.8 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baron_Samedi Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Test makrosestavy:Canon EOS 760DCanon 70-200/4Raynox M-250ISO 40075 mmclona 25čas 1/640blesk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baron_Samedi Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Test makrosestavy: Canon EOS 760D Canon 70-200/4 Raynox M-250 ISO 400 200 mm clona 29 čas 1/640 blesk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baron_Samedi Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Test makrosestavy: Canon EOS 760D Canon 70-200/4 Raynox M-250 ISO 400 84 mm clona 20 čas 1/500 blesk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baron_Samedi Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Test makrosestavy: Canon EOS 760D Canon 70-200/4 Raynox M-250 ISO 400 94 mm clona 20 čas 1/500 blesk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baron_Samedi Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Test makrosestavy: Canon EOS 760D Canon 70-200/4 Raynox M-250 ISO 400 145 mm clona 20 čas 1/250 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se