rolas Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Pěné auta, ale hlavně spztky . Jinak dej si Segala zpátky do profilu .
Sphinxx Odesláno 22. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Zdar Rolo, SPZtky jsou upravené, sice jen trošku, ale jsou . Seagala jsem si chtěl na chvilku obměnit pak ho zase vrátím. Jinak jsem hledal Tvoje téma a nenašel, proč jej nemáš nebo jsem ho přehlídnul?
Tikal Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 No po tobě bude radost kupovat jak auta,tak hodinky
Sphinxx Odesláno 22. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Tikal: to piš, že to tak je . Udělám reklamu Tvým krásným Omegám .
Tikal Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 No pro promiň, myslím že PO ani nepotřebují reklamu. ...:-)
Sphinxx Odesláno 22. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Na tom meshi fakt pecka !
jenik77 Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 V 22. 11. 2013 v 11:51, Sphinxx napsal: Mrazik: přesně, jak to píšeš - "někdo vdolky, jiný sekanou" .. Jinak děkuji za osvětu k produkci, tohle jsem nevěděl. Jenik: děkuji za pochvalu, trochu jsi mi nahrál s těmi auty - viz. foto pro představu :D . Jsem asi fakt nemocnej, ale mám to tak se vším, já si kupuju věci pro radost, ne jako spotřebák, to platí o autech i hodinkách. Auta v mém případě stojí v garáži a hodinky nosím sporadicky . Jen pro pobavení, auto mám pod plachtou ve vyhřáté garáži a chodím jej víc leštit než jezdit - na tom Volvu dole v obrázku jsem najezdil za 3,5 roku 15.000km. Jeho 300k jsem využil málokdy a jen když jsem měl náladu. Prodával jsem jej, jak nové . Já vím, že to zní divně, ale prostě pro mě mají určité věci určitou hodnotu. Vím, že je to na Bohnice, ale každej má něco . Tikal: jak píšu výše , co k tomu dodat? tak to jsi me fakt pobavil:-)))) a souhlasim s tikalem, ze nakup po tobe bude radost. budu sledovat prodejni vlakno:-))
Sphinxx Odesláno 23. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Jenik: tak sám jsi i "nahrál", navíc, proč to nenapsat, že? Já sám se za to nestydím, beru to s nadhledem a už se v tomhle asi nezměním. A ten s kým já obchoduju to také nemá jednoduché, protože například mezi autama vždy vybírám TOP kousek a kolikrát vyberu auto až po 1/2 roce pečlivého vybírání. Na tohle jsem fakt magor, to samé se dá říct o hodinkách. Takže svým způsobem se dá říci, že tak jak koupím, kolikrát i prodám, dávám si na to hodně velký pozor. Já totiž ve finále ani auto neberu, jako spotřebák ...
Bob Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Ja to mam opacne, kdyz uz dam za auto prachy tak si na sebe musi "vydelat" to samy hodinky, kdyz uz je koupim tak je nosim vsude, to samy mobil, dam za nej prachy tak mi provozni oderky nevadi, prece ho nebudu nosit s hnusnou folii aby byl pri prodeji 100 procentni, nebudu prece mit v aute hnusny potahy aby pak nekdo kdo to koupi po me mel super sedacky, taky v aute taham mraky veci do prace, kdyz jsem delal byt odtahal jsem tam vsechno ... :-)
Sphinxx Odesláno 23. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Bob123: ono to tak má asi spousta lidí. Ale znám ze svého okolí jeden případ, kdy si kamarád koupil BMW 760 a má to stejně, jako já. Koupil si jej jen pro, že je tam V12, plná výbava a je to nádherný kus. Má ho v garáži a chodí se na něj jen dívat :D a jednou za dva měsíce vyjede na projížďku a to musí svítit sluníčko, být hezky, aby to mělo tu pěknou atmosféru. Jinak chodí dovnitř leštit skledničky do baru, takže já jsem v tom ještě dobře, ale není mi ještě 40, jako jemu . Hele asi jsme fakt blázni, ale jsem rád, že v tom nejedu sám .
Sphinxx Odesláno 23. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 No to si piš ... stačí se podívat třebas na detailing club :D , tam jsou lidi, kteří mají auto, které vezou pouze na sraz - ale na podválu . Tam jsem zatím nedospěl :D. Záměrně píšu "zatím" ...
Tikal Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 To fakt musí být maso, ještě,že se umíš odvázat
Sphinxx Odesláno 23. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Nevím, kdo to promazal od těch plků nejmenovaného člena, ale tímto mu (moderátorovi) děkuji, především proto, že se tady respektuje svoboda projevu. Jen bych si zdovolením po opakovaném přečtení pravidel této sekce dovolil toto postnout v obrázku. Nemyslím, že bych pravidla něčím porušoval. Děkuji za pochopení i moderátorovi za promazání.
Návštěvník YPO Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 seš divnej, nudnej a úlisnej zapomněl sis přečíst pravidlo:? Neplevelme zbytečně vlákno určené hodinkám "X" informacemi nebo fotkami o jiných hodinkách "Y" za "Y" si dosaď co chceš pokud to ve svém zadním mozku zvládneš ** a už mi nepíš ty píčoviny do SZ (vlastně ti to už ani nepůjde) *** mimochodem ty pravidla vymyslel Kalifx, kterej by zřejmě také zvracel, naštěstí má jiný starosti neš číst hovna na chronomagu ( blicí smajlík)
Sphinxx Odesláno 23. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 K tomu Ti nebudu nic extra psát. A do SZ jsem Ti jasně napsal, že jestli Ti něco vadí, tak to přecházej a nelez sem. Nic víc jsem Ti nepsal. Nevím, že bych Ti psal něco o p****** . Asi nějakej komplex . A to, že jsi to neřešil v klidu přes SZ, ale tady o Tobě také něco prozradilo - toť můj skromný názor. Promiň, že jsem divnej a že Ti vadím, úplně mi to trhá srdce, věř mi . Pusť si Rádio 1, dej si hadr na hlavu a trochu se zrelaxuj, máš toho asi hodně . Takovéto (musím být slušnej) mám nejradši, neznáš mě, já Tebe také ne, ale hodnotit někoho koho neznám mi nepřísluší, nicméně Tobě také ne. Už jsem to psal jednou, vadí to tady ještě někomu? Pokud ano, nechám to smazat. Edit: Neplevelme zbytečně vlákno určené hodinkám "X" informacemi nebo fotkami o jiných hodinkách "Y" ProsímTě k tomuto Ti napíšu jen tolik, že když sem někdo hodí své hodinky v rámci konverzace, tak mi to absolutně !!!nevadí!!! a jiné své hodinky "Y", zde také nevidím. Takže?
sibirnaya Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 sem ti to prejmenoval, bo to uz ma s beckama spolecnyho malo..
Sphinxx Odesláno 23. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Díky! Hele kldině to smázni, jestli je to takovej problém . Snad už bude mít YPO klid .
Begi Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 To eR-ko je uz druha vec po herkulesoch co ma hodne zaujima. Vidim tam dobre atacamu? Sent from Lumia 920 using Tapatalk
Sphinxx Odesláno 23. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Ahoj, není, je to klasická kůže(protože původní řidičova sedačka byla odřená od jeansů, tak jsem to celé vyměnil za komplet sesle v elektrice, právě včetně spolujezdcovy. Ale Atacamu jsem chtěl, nicméně dal jsem přednost spíš stavu. Nevím, jak by šla k té šedé metle. Jenže ono to není jen o Atacamě, ale také o kombinaci Flash Green, ta ale také nebyla žádná pěkná.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.