dieegoo Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Asi jsem línej, asi se málo hejbu, v každým případě v poslední době na můj vkus až příliš často najdu hodinky ráno bez známek života. No a moc mě neba je pořád štelovat, vrtič nechci, jako fajn řešení vidím návrat k baterce. A tak doufám, že mi něco vyberete - rád bych zůstal stylem u potápek (Seiko SKX, Sumo, ORIS) či něco v obdobně sportovnějším duchu. Netoužím po žádných stopkách a podobných věcech, stačí 3 ručky a datum. Cenově bych rád zůstal na úrovni "prodám skx007 a možná něco dotlačím"
ggrand Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Celkem logicky se nabízí SNE107.
dieegoo Odesláno 5. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Safra safra, mít ty druhé jinačí lunetu...
Chorche Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Certina dělá také pár hezkých quartz potápek, DS First atd...
quest987 Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Sice jsi psal, že nepotřebuješ chrono, ale v prodejním vlákně teď ggrand prodává pěkný Chrono Solar divery . http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/66456-seiko-solar-diver-ssc019/
kloubik Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Co Seiko Landmastery? Jsou drazsi, ale pouzite by mohly byt snad za rozumnejsi ceny. Je to Kinetic s pulrocni rezervou, pouzdro z jednoho kusu titanu, WR 200m + GMT.
ggrand Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Tak to už dávájí podstatně větší smysl Citizeny PMX56
kloubik Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 (upraveno) Jj, tyhle Citizen jsou taky hodne dobry. Me se libi asi vic ta cerna verza s cislama na ciferniku. Coz mi pripomnelo jeste jeden model od Citizen, myslim ze tyto jsou v oceli. Promaster BN0100 Upraveno 5. listopadu 2013 uživatelem kloubik
dieegoo Odesláno 6. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Ty Seiko Landmastery působí na první pohled možná až moc mohutně, ale oboje Citizenky níže jsou super, ty se mi moc líbí. Díky !
vintage Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 (upraveno) Z toho co se tu objevilo se mi tyhle líbí zdaleka nejvíce :-) Minimálně mají nejlepší čitelnost. Jj, tyhle Citizen jsou taky hodne dobry. Me se libi asi vic ta cerna verza s cislama na ciferniku. Coz mi pripomnelo jeste jeden model od Citizen, myslim ze tyto jsou v oceli. Promaster BN0100 Upraveno 6. listopadu 2013 uživatelem vintage
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se