Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Asi jsem línej, asi se málo hejbu, v každým případě v poslední době na můj vkus až příliš často najdu hodinky ráno bez známek života. No a moc mě neba je pořád štelovat, vrtič nechci, jako fajn řešení vidím návrat k baterce. 

A tak doufám, že mi něco vyberete - rád bych zůstal stylem u potápek (Seiko SKX, Sumo, ORIS) či něco v obdobně sportovnějším duchu. Netoužím po žádných stopkách a podobných věcech, stačí 3 ručky a datum. 

Cenově bych rád zůstal na úrovni "prodám skx007 a možná něco dotlačím" :)

Odesláno

Co Seiko Landmastery? Jsou drazsi, ale pouzite by mohly byt snad za rozumnejsi ceny. Je to Kinetic s pulrocni rezervou, pouzdro z jednoho kusu titanu, WR 200m + GMT.

sbdw005.jpg?_ex=128x128

Odesláno (upraveno)

Jj, tyhle Citizen jsou taky hodne dobry. Me se libi asi vic ta cerna verza s cislama na ciferniku. Coz mi pripomnelo jeste jeden model od Citizen, myslim ze tyto jsou v oceli.

Promaster BN0100

bn0100-51e-2.jpg

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno (upraveno)

Z toho co se tu objevilo se mi tyhle líbí zdaleka nejvíce :-) Minimálně mají nejlepší čitelnost. 

Jj, tyhle Citizen jsou taky hodne dobry. Me se libi asi vic ta cerna verza s cislama na ciferniku. Coz mi pripomnelo jeste jeden model od Citizen, myslim ze tyto jsou v oceli.

Promaster BN0100

bn0100-51e-2.jpg

Upraveno uživatelem vintage

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...