Jump to content

Recommended Posts

Posted

Asi jsem línej, asi se málo hejbu, v každým případě v poslední době na můj vkus až příliš často najdu hodinky ráno bez známek života. No a moc mě neba je pořád štelovat, vrtič nechci, jako fajn řešení vidím návrat k baterce. 

A tak doufám, že mi něco vyberete - rád bych zůstal stylem u potápek (Seiko SKX, Sumo, ORIS) či něco v obdobně sportovnějším duchu. Netoužím po žádných stopkách a podobných věcech, stačí 3 ručky a datum. 

Cenově bych rád zůstal na úrovni "prodám skx007 a možná něco dotlačím" :)

Posted

Co Seiko Landmastery? Jsou drazsi, ale pouzite by mohly byt snad za rozumnejsi ceny. Je to Kinetic s pulrocni rezervou, pouzdro z jednoho kusu titanu, WR 200m + GMT.

sbdw005.jpg?_ex=128x128

Posted (edited)

Jj, tyhle Citizen jsou taky hodne dobry. Me se libi asi vic ta cerna verza s cislama na ciferniku. Coz mi pripomnelo jeste jeden model od Citizen, myslim ze tyto jsou v oceli.

Promaster BN0100

bn0100-51e-2.jpg

Edited by kloubik
Posted

Ty Seiko Landmastery působí na první pohled možná až moc mohutně, ale oboje Citizenky níže jsou super, ty se mi moc líbí. Díky !

Posted (edited)

Z toho co se tu objevilo se mi tyhle líbí zdaleka nejvíce :-) Minimálně mají nejlepší čitelnost. 

Jj, tyhle Citizen jsou taky hodne dobry. Me se libi asi vic ta cerna verza s cislama na ciferniku. Coz mi pripomnelo jeste jeden model od Citizen, myslim ze tyto jsou v oceli.

Promaster BN0100

bn0100-51e-2.jpg

Edited by vintage