haky73 Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Dost místních to možná ví, ale zjistil jsem, že americké Bally se v ČR nedají koupit, resp. nenašel jsem prodejce.Zeptal bych se, to jsou tak špatný že je tu nikdo nenabízí nebo jsou problém se servisem?Díky. 1
Micey Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Spousta znacek se tady neprodava a netyka se jich ani jeden duvod:)V EU ma sirokej vyber jurawatches.co.uk.
Frostie Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 (upraveno) obávám se, že jediný důvod podměrečného trhu s hodinkami v ČR/SK je bohužel případný odbyt, potenciálně cca 10x menší než např. v sousedních D/A/CH... Upraveno 9. listopadu 2013 uživatelem Frostie
haky73 Odesláno 9. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Moc jsem to nestudoval jak je to jinde ale mě to po krátkém hledání v DE nic nenašlo. Zrovna Deep questy jsou celkem zajímavý, ale chtělo by to vidět na živo a nejlépe na ruce. Díky za odkaz.
Honza.manta Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 BALLy jsou naprosto skvělé hodinky! Jen to není u nás nijak známá a populární značka, takže by si těžko hledala kupce.A servis? Já myslím, že třeba prostřednictvím Dušáka nebude problém. Koupit se dají na ebay - tam jsem je kupoval já.
People Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 kedysi ako deti sme si vraveli. "Pod mostom je ball"
haky73 Odesláno 9. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 BALLy jsou naprosto skvělé hodinky!můžeš nějak v krátkosti popsat a na základě čeho tak tvrdíš. Zajímá mě to.Díky
Honza.manta Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Tak za prvé - na základě recenzí kolegů, kteří je také mají - proto jsem si je koupil.A za druhé z vlastní zkušenosti - mám je na ruce už víc než tři měsíce a jsou prostě fakt skvělé - nedokážu je sundat. Jakmile je sundám, tak nejpozději další ráno, ale většinou ještě ten samý den je mám zpátky na ruce - to se mi s hodinkami ještě nestalo. Jinak dělám dost i rukama a každé hodinky prokazují následky. Ty moje spacemastry mají jen mikroškrábance.To nemluvím o přesnosti a nádherné lumi.Pro mne jsou to asi definitivky.
haky73 Odesláno 9. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Díky, musím si vyhledat tvoje chlubící vlákno jestli ho tu máš.
Makky Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 (upraveno) Ja tiež akurat slintám a zhánam Ball hodinky a vidím to tak že si spravím výlet do Švajcu teda ešte dúfať že tam budú lepšie ceny jak na jurawatche Upraveno 9. listopadu 2013 uživatelem Makky
haky73 Odesláno 9. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 a oni je tam někde mají?Já je poblíž nikde nenašelJa tiež akurat slintám a zhánam Ball hodinky a vidím to tak že si spravím výlet do Švajcu teda ešte dúfať že tam budú lepšie ceny jak na jurawatche
Honza.manta Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Nemám chlubící vlákno, jen se tu občas toulá nějaká fotka. Pár inspiračních:
haky73 Odesláno 9. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Viděl jsem tvoje vlákno kde je hledáš a byl to tak trochu monolog,takže jsem přesně věděl co máš za model. To pouzdro je skvělý
Makky Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 (upraveno) tak neviem ale tak vo švajčiarsku maju "headquarters" tak neviem či majú podnikovú predaju, ale tak čo viem tak pomerne veľa takýchto značie ju má... treba sa opýtať niekoho komeptentnejšieho alebo tam skúsiť zavolať mailovu adresu tam neuvadzajú. V UK je distributor nižšie uvedeny a ten ma mailovú adresu treba sa popýtať za to človek nič nedá....DistributorNuVal Ltd.Unit 5137 Newhall StreetBirmingham B3 1SFUnited KingdomTel.: +44 121 233 4680Fax: +44 121 233 0749info@nuval.co.uk Upraveno 9. listopadu 2013 uživatelem Makky
brnakp Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Taky se o Bally zajímám, dopisoval jsem si s nějakou paní přímo z centrály, která je opravdu ve Švýcarsku. Nabízela mi prodej přímo od nich... Jenom to má chybu, že Švýcarsko není v EU, takže by se cena zvýšila o DPH... To už je lepší si tam zajet osobně :-)
Makky Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 no v EU síce Švajčiarsko nie je, ale patrí do EHS pokial je mi známo.. čiže dph a clo by sa riešiť nemalo dovoz a vývoz sa rieši tak isto ako pri členských štátoch EÚ
haky73 Odesláno 9. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Tak kluci to mě zajímá, čím víc se o nic bavíme, tím víc mě berou, takže uvítám jakoukoliv informaci protože to budu nejspíše potřebovat:-)Takže konkrétni tipy na prodejce vřele vítány- Mickey začal, tak pojď me pokračovat :-)Díky
haky73 Odesláno 9. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Oprava správně je Micey ne Mickey. Omluva.
brnakp Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Tak kluci to mě zajímá, čím víc se o nic bavíme, tím víc mě berou, takže uvítám jakoukoliv informaci protože to budu nejspíše potřebovat:-)Takže konkrétni tipy na prodejce vřele vítány- Mickey začal, tak pojď me pokračovat :-)Díky Já jsem jim poslal dotaz tady na jejich stránkách: http://www.ballwatch.com/html5/index.php?option=com_customer_service&task=enquiryForm_step1&lang=en_US Během 1-2 dnů se ozvali a po pár mailech už mi nabízeli prodej přímo ze švýcarské centrály. Byli moc ochotní. Tak to zkus taky :-)
brnakp Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Jo, a o kvalitu Ballu se bát nemusíš, četl jsem hodně recenzí na různých fórech a všude stejný závěr - vynikající kvalita víc než odpovídající ceně...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se