haky73 Odesláno 16. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Tak jsem si přečetl tvojí recenzi na deepy a teď už by mě o dost víc spíše zajímala vzájemná konfrontace s Bally. Jak to vidíš po pár měsících odstupu s nošením deepů? Na zahr. forech jsem četl, že devizou Ballu je oproti deepu, že jsou líp nositelný protože jsou lehčí. Nic to ale nemění na skutečnosti že rolády jsou prostě rolády a ostatní je jen stín (v konkrétním porovnání)
haky73 Odesláno 9. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Skoro po měsíci bych rád aktualizoval to co mě za ten měsíc potkalo a co se ve mě odehrálo. Koketoval jsem s ikonickou Daytonou (založil jsem i vlákno Daytona vs.jiná alternativa) a ultimátními DeepSea od Rolexu a musím konstatovat, že Daytony jsou moc pěkné ale pro moje oko celkem malé a dost náchylné na oděrky díky leštěné lunetě. Možná že si to jen namlouvám ale do doby než jsem je viděl živě, tak jsem o nich opravdu silně uvažoval, pak už to ale ze mě začalo opadávat.Díky "nevelikosti" Daytony jsem se upíchnul na DeepSea, říkám si 44 je tak akorát, může to být to pravý ořechový. Skutečnost byla ale pro mě poněkud zklamáním, především velikost cifru jsem nějak nepřekousl, stejná jako Suby. Další minusové body pro mě byla šířka tahu, zase stejný jako u Subů, takže celkem nepoměr s ohledem k pouzdru. Možná že bych to i všechno překousl ale s ohledem na cenu nad 200tis. jsem nechtěl dělat žádný kompromisy.Jinak jsou pekelně těžký a jako běžný hodinky na nošení to opravdu není. Styl potápek mám moc rád a otočnou lunetu taky můžu, rozhodl jsem se tedy pro nákup DeepQuestu od Ballu. V tomto vlákně jsem nenašel žádný důvod proč si Ball nepořídit, což bylo o důvod víc k tomu do nich skočit.Dalo by se říct, že jsem trochu kaskadér koupit si hodinky za celkem dost peněz aniž bych je viděl na vlastní oči. No uvidíme jak to dopadne,každopádně hodinky jsou objednaný a v nejhorším případě tu budou v prodejním vlákně.
Honza.manta Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Skoro po měsíci bych rád aktualizoval to co mě za ten měsíc potkalo a co se ve mě odehrálo. Koketoval jsem s ikonickou Daytonou (založil jsem i vlákno Daytona vs.jiná alternativa) a ultimátními DeepSea od Rolexu a musím konstatovat, že Daytony jsou moc pěkné ale pro moje oko celkem malé a dost náchylné na oděrky díky leštěné lunetě. Možná že si to jen namlouvám ale do doby než jsem je viděl živě, tak jsem o nich opravdu silně uvažoval, pak už to ale ze mě začalo opadávat.Díky "nevelikosti" Daytony jsem se upíchnul na DeepSea, říkám si 44 je tak akorát, může to být to pravý ořechový. Skutečnost byla ale pro mě poněkud zklamáním, především velikost cifru jsem nějak nepřekousl, stejná jako Suby. Další minusové body pro mě byla šířka tahu, zase stejný jako u Subů, takže celkem nepoměr s ohledem k pouzdru. Možná že bych to i všechno překousl ale s ohledem na cenu nad 200tis. jsem nechtěl dělat žádný kompromisy.Jinak jsou pekelně těžký a jako běžný hodinky na nošení to opravdu není. Styl potápek mám moc rád a otočnou lunetu taky můžu, rozhodl jsem se tedy pro nákup DeepQuestu od Ballu. V tomto vlákně jsem nenašel žádný důvod proč si Ball nepořídit, což bylo o důvod víc k tomu do nich skočit.Dalo by se říct, že jsem trochu kaskadér koupit si hodinky za celkem dost peněz aniž bych je viděl na vlastní oči. No uvidíme jak to dopadne,každopádně hodinky jsou objednaný a v nejhorším případě tu budou v prodejním vlákně. To prosím néééé! Já jsem chudej a určitě bych je chtěl. Jen si je pěkně nech!!!
laurin Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Dobre rozhodnutie. Tiez nad nimi uvazujem. Potom nahod par fotiek dakujem.
haky73 Odesláno 9. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Na fotky ode me nemusis cekat, na netu jich je celkem dost, dokonce i na Rolexovym foru :-)
323GT Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Kde jsi je nakonec objednával, prosím?
haky73 Odesláno 9. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Tady jsem našel celkem reálný fotky hýr
haky73 Odesláno 9. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Kde jsi je nakonec objednával, prosím?Mám jednu osobu tady v ČR co mi z hodinek sežene skoro vše co jsem u něj poptával. Zrovna ty Bally uměl.
Daemonultimate Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 Už se moc těším,až Ti přijdou,bude to moje první setkání s Ball přímo na ruce a to hned ještě tenhle extra model.Na všech fotkách je to pastva pro oči,o tom jejich videu ani nemluvě.Když se na to podívám globálně,nevěřím tomu,že by nás dokázaly zklamat.(Jasně,náhoda je blbec,pamatuješ na naše první setkání s JLC v reálu :-)...)
haky73 Odesláno 10. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 Jistěže vzpomínám na JLC a až na tu nefunkční datumku to byl moc pěknej kousek. Věřím že se u Ballů nestane.
hodnypan Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 Mám v hledáčku několik modelů Ball, z UK není problém koupit. Ale přece bych je rád viděl naživo a nejlépe přiložil na ruku:) Z jejich ofiko shop locatoru nejsem moc chytrej. Ví někdo, o nejbližším obchodu, kde je možno Bally vidět/koupit? Případně našel by se majitel Ball Racer či Victory z Brna, který by byl ochotný nechat se pozvat na kafe a hodinky ukázal?
tmoris Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 Skoro po měsíci bych rád aktualizoval to co mě za ten měsíc potkalo a co se ve mě odehrálo. Koketoval jsem s ikonickou Daytonou (založil jsem i vlákno Daytona vs.jiná alternativa) a ultimátními DeepSea od Rolexu a musím konstatovat, že Daytony jsou moc pěkné ale pro moje oko celkem malé a dost náchylné na oděrky díky leštěné lunetě. Možná že si to jen namlouvám ale do doby než jsem je viděl živě, tak jsem o nich opravdu silně uvažoval, pak už to ale ze mě začalo opadávat. Díky "nevelikosti" Daytony jsem se upíchnul na DeepSea, říkám si 44 je tak akorát, může to být to pravý ořechový. Skutečnost byla ale pro mě poněkud zklamáním, především velikost cifru jsem nějak nepřekousl, stejná jako Suby. Další minusové body pro mě byla šířka tahu, zase stejný jako u Subů, takže celkem nepoměr s ohledem k pouzdru. Možná že bych to i všechno překousl ale s ohledem na cenu nad 200tis. jsem nechtěl dělat žádný kompromisy. Jinak jsou pekelně těžký a jako běžný hodinky na nošení to opravdu není. Styl potápek mám moc rád a otočnou lunetu taky můžu, rozhodl jsem se tedy pro nákup DeepQuestu od Ballu. V tomto vlákně jsem nenašel žádný důvod proč si Ball nepořídit, což bylo o důvod víc k tomu do nich skočit. Dalo by se říct, že jsem trochu kaskadér koupit si hodinky za celkem dost peněz aniž bych je viděl na vlastní oči. No uvidíme jak to dopadne,každopádně hodinky jsou objednaný a v nejhorším případě tu budou v prodejním vlákně. Takhle jsem kupoval iwc aq poprve nazivo jsem je videl pri rozbaleni krabice, nastesti nenastal rozpor mezi ocekavanim z fotek a realitou Sent from my HTC using Tapatalk
haky73 Odesláno 14. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 Ono IWC se u nás dá vidět takže ja bych si výlet na IWC udělal, kdežto u Ballu nikde nic poblíž není. Navíc vzhledem k tomu jak tady většina lidi v tomto vláknu o nich mluví,věřím ze to pruser nebude :-)
tomas512 Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 http://www.ebay.com/sch/Watches-/14324/i.html?_from=R40&_nkw=bally
Daemonultimate Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 http://www.ebay.com/sch/Watches-/14324/i.html?_from=R40&_nkw=bally Vlákno Humor máš tady http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34241-humor/
luidis Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 http://www.ebay.com/sch/Watches-/14324/i.html?_from=R40&_nkw=ballyTohle je ta pověstná "dobrá rada nad zlato".
Daemonultimate Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Nikdy by mě nenapadlo,že mě tohle forum chytne natolik,že dosáhnu tří tisíc příspěvků.To jen potvrzuje,jak strašně je návykové.Tak jsem si říkal,v kterém vlákně tohle malé jubileum dovršit.Rozhodování nebylo dlouhé,s Hakym nás již více než rok spojuje nejen toto forum,ale i častá soukromá korespondence a naše chronozkoumání a chronoobjevy,jak osobně v obchodech,tak na netu.Třítisící příspěvek s tímto vláknem koresponduje velmi dobře,celé se točí okolo hodinek,které mají právě takový limit svého ponoru.O Ballech jsem před vstupem na forum neměl ani ponětí a myslím,že taková neinformovanost je až trestuhodná,podle všech referencí jsou to skvělé hodinky.Všechno špatné,je pro něco dobré.Tím,že to není všeobecně známá značka,není tolik k vidění a není tolik cenově namaštěná.Tak jen závěrem Hakymu přeji,ať se dočká a má dvoje Vánoce po sobě skvělej chronodárek.
haky73 Odesláno 18. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Já ti Honzo děkuji ale myslím že to do vánoc asi neklapne ale co se dá dělat.
haky73 Odesláno 26. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Tak jen potvrzuju ze vanoce jsem s Ballama neprozil ale Novy rok uz bychom mohli prozit spolecne :-)
haky73 Odesláno 31. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 Už mi volala spedice že mi vezou balík, budou druhý vánoce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se