Přejít na obsah

Sčítání lidu 2013 - Seiko Marinemaster MM300

lukin_ova

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 109
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

tak to pripisu... ale prede mnou je jeste Levianthan, mozna se mu nechtelo na to tu trinactku :-) ale ono po vyskrtani je to vlastne devitka :-)

1) instant
2) lukin_ova
3) sibirnaya
4) TomasH

5) tombed

6) Peta-Biker

7) zdr

8) Ondra

9) kamilb

10) CEGY

11) EpsteinBarr

12) tomtur

13) Levianthan

14) petr_cha

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

<br />Jsem sice jen smudla zacatecnik, ale jedny mam.<br />

<br />Koukam dobre, ze to je tvuj prvni prispevek od roku 2008 ? ...a vyprovokovaly te k tomu tyhle hodinky.. :-) <br /><br />Sent from my Nexus 4 using Tapatalk<br /> Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

Doposud si stacilo obcas neco precist a kdyz jsem nejake hodinky od clena fora chtel, tak mi je bez problemu prodal. Omlouvam se, ale forum mi zatim slouzilo jako zdroj informaci o seikach, protoze se bohuzel stale jen ucim a hodne toho stale nevim. Marinemastery povazuji za velky sperk, shanel jsem je za rozumny peniz 3 roky, jel jsem pro ne do zahranici a jsem moc rad, ze je mam kompletni a nove. Asi proto jsem se nechal nakonec "vyprovokovat" :-)

Odkaz ke komentáři

Bylo mi naznaceno, ze jsem 5 let "nepromluvil", tak asi proto. Proste nebyl duvod, nic poradneho jsem o seikach, co sbiram, nevedel a asi me drive take trochu iritovaly ty striktni pokyny na foru ve smyslu, ze kdo nema tolik a tolik prispevku, tak nesmi....atd. Teprve ted jsem zacal na vlaknech fora hledat odpovedi na moje tzv. seiko zahady. Lidi v mem okoli se takovou "divnou" cinnosti nezabyvaji a tak nejak citim potrebu se posunout dal :-)

Odkaz ke komentáři

No všechny rolády jsem neprodal :) jen drobná redukce :D 

Chtěl jsem něco normálního a MM jsou na to kolik stojí parádní ... ROLEX DeepSea jsou kategorie sama pro sebe, ale nehodí se na všechny aktivity :) posledně v Aquaparku jsem jim dopřál dosti adrenalinu a právě na takové taškařice jsem si pořídil MM. 

Každopádně srovnám-li MM s RLX není zde moc velkých rozdílů ... vyjma ceny ... :)

Odkaz ke komentáři

No všechny rolády jsem neprodal :) jen drobná redukce :D

Chtěl jsem něco normálního a MM jsou na to kolik stojí parádní ... ROLEX DeepSea jsou kategorie sama pro sebe, ale nehodí se na všechny aktivity :) posledně v Aquaparku jsem jim dopřál dosti adrenalinu a právě na takové taškařice jsem si pořídil MM. 

Každopádně srovnám-li MM s RLX není zde moc velkých rozdílů ... vyjma ceny ... :)

Gratuluji!!! Kde jsi je koupil?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...