instant Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 To schvalujem, nove su nove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 tak to pripisu... ale prede mnou je jeste Levianthan, mozna se mu nechtelo na to tu trinactku :-) ale ono po vyskrtani je to vlastne devitka :-) 1) instant2) lukin_ova3) sibirnaya4) TomasH5) tombed6) Peta-Biker7) zdr8) Ondra9) kamilb10) CEGY11) EpsteinBarr12) tomtur13) Levianthan14) petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Vdaka, ze ste ma pridali do zoznamu. Potvrdzujem spravnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moaul Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Jsem sice jen smudla zacatecnik, ale jedny mam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 (upraveno) <br />Jsem sice jen smudla zacatecnik, ale jedny mam.<br /><br />Koukam dobre, ze to je tvuj prvni prispevek od roku 2008 ? ...a vyprovokovaly te k tomu tyhle hodinky.. :-) <br /><br />Sent from my Nexus 4 using Tapatalk<br /> Upraveno 23. listopadu 2013 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Rozkaz znel jasne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moaul Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Doposud si stacilo obcas neco precist a kdyz jsem nejake hodinky od clena fora chtel, tak mi je bez problemu prodal. Omlouvam se, ale forum mi zatim slouzilo jako zdroj informaci o seikach, protoze se bohuzel stale jen ucim a hodne toho stale nevim. Marinemastery povazuji za velky sperk, shanel jsem je za rozumny peniz 3 roky, jel jsem pro ne do zahranici a jsem moc rad, ze je mam kompletni a nove. Asi proto jsem se nechal nakonec "vyprovokovat" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Clovece za co se komu omlouvas? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moaul Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Bylo mi naznaceno, ze jsem 5 let "nepromluvil", tak asi proto. Proste nebyl duvod, nic poradneho jsem o seikach, co sbiram, nevedel a asi me drive take trochu iritovaly ty striktni pokyny na foru ve smyslu, ze kdo nema tolik a tolik prispevku, tak nesmi....atd. Teprve ted jsem zacal na vlaknech fora hledat odpovedi na moje tzv. seiko zahady. Lidi v mem okoli se takovou "divnou" cinnosti nezabyvaji a tak nejak citim potrebu se posunout dal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Tie od tombeda mam posledny rok nepretrzite a hrdo tiez vdaka instant-ovi na ruke ja Presvedcil ma ze sa vlezu pod manzetovu koselu. Nebolo o com. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Ode dneška .. 1) instant2) lukin_ova3) sibirnaya4) TomasH5) tombed6) Peta-Biker7) zdr8) Ondra9) kamilb10) CEGY11) EpsteinBarr12) tomtur13) Levianthan14) petr_cha15) Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Tak tvoje hodnoceni se velmi rad prectu :-) <br />(Casto se kocham tvymi starymi roladami)<br /><br />Sent from my Nexus 4 using Tapatalk<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Prodat Rolády a koupi MM. Zajímavé.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 No všechny rolády jsem neprodal jen drobná redukce Chtěl jsem něco normálního a MM jsou na to kolik stojí parádní ... ROLEX DeepSea jsou kategorie sama pro sebe, ale nehodí se na všechny aktivity posledně v Aquaparku jsem jim dopřál dosti adrenalinu a právě na takové taškařice jsem si pořídil MM. Každopádně srovnám-li MM s RLX není zde moc velkých rozdílů ... vyjma ceny ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Blahozelam k prirastku. Inac kombinacia Seiko - Rolex je povedal by som kompletne v poriadku. Dvaja behemoti hodinkovej branze, produkcia inhouse. Tam vela konkurentov nemaju. Ak vobec nejakych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 No všechny rolády jsem neprodal jen drobná redukce Chtěl jsem něco normálního a MM jsou na to kolik stojí parádní ... ROLEX DeepSea jsou kategorie sama pro sebe, ale nehodí se na všechny aktivity posledně v Aquaparku jsem jim dopřál dosti adrenalinu a právě na takové taškařice jsem si pořídil MM. Každopádně srovnám-li MM s RLX není zde moc velkých rozdílů ... vyjma ceny ... Gratuluji!!! Kde jsi je koupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Díky, asi pořídím nějaká další Seika Koupil jsem je zde: http://www.ebay.de/itm/Seiko-SBDX001-Prospex-Marine-Master-Professional-300m-/171173783003?pt=ES_Relojes_de_pulsera&hash=item27dac0a5db Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 (upraveno) Jarett-ze by dalsi akce kulovy blesk-vsechen Rolex pryc a Seiko domu?:-) Upraveno 27. listopadu 2013 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 (upraveno) @Jarett Seiko/Rolex,ideální kombinace Upraveno 27. listopadu 2013 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 @Jarett Seiko/Rolex,ideální kombinaceUž o tomhle kombu přemějšlím nějakou dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se