Lamiczka Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Toyotakom samsunga nenanutis. Ale jo, když to pojmenuješ toyota :-) Je mi jasný, že je to v zásadě jen seiko vs seiko jinak pojmenovaný. Líbí se mi oboje, ale abych řekl který víc, musel bych je mít v ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 čím víc sem viděl živých fotek těch SARX, tím víc ve mě sílí pocit, že ty hodinky vypadají strašně lacině (má výhrady k tahu, který se na oblekovky vůbec nehodí, ke kroužku s vteřinovými indexy, částečně i k nudnému tvaru ručiček)....konkretně v porovnání s vymazlenýma SARB021...má někdo podobný pocit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 27. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Už někdo ví, jestli je možné k SARX 017 přiobjednat tah? Dnes jsem tuto řadu objevil a jsem nadšený. tuto otazku som polozil Seiyovi tak 3 tyzdne dozadu... zatial sa neozval... skus mu napisat, alebo Higuchimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 27. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 nove fasa fotky SARX015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 V ty cerny nejsou marny ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Tieto seika vyzeraju super. Kde sa daju kupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Napr. seiyajapan.com, zajtra by mal otvoriť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 6. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 ... otvoril a odpisal : - SARX017 nie je mozne objednat na tahu- tah sa da dokupit zvlast, cena 170 - 180 USD, no momentalne je nedostupny, bude az koncom februara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 SEIKO oblekovky prostě umí, ale proč tam pořád cpou ten nápis "23 jewels".....podle mě zbytečně nadbytečné...pro mě kazí dojem. Písmo "automatic" by taky mohlo mít jiný font... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 SEIKO oblekovky prostě umí, ale proč tam pořád cpou ten nápis "23 jewels".....podle mě zbytečně nadbytečné...pro mě kazí dojem. Písmo "automatic" by taky mohlo mít jiný font...No to by si musel jít třeba do Nomosu, tam už by nejraději vypustili i ručičky, aby ten design byl co nejčistější. Jinak font nápisu Automatic se mi právě líbí, byl to jeden z důvodů, proč jsem dal přednost Sarbům před SCVS a celkově ten nápis komplet působí jako protiváha k nápisu Seiko. Řekl bych, že v případě Sarxů stejně jako Sarbů se jedná spíše o univerzální hodinky než čisté oblekovky, taky vzhledem k velikosti cifru. U Sarbů byla velikost na oblekovky v pohodě, Sarxy jsou, jestli se nepletu, o něco větší a tím spíš bych je řadil jako hodinky na denní nošení, ke kterým se notabene ty nápisy docela hodí, protože vzhledem k větší velikosti trochu rozbíjí tu plochu. Ale je to jen můj názor, vše je otázka vkusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 8. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 (upraveno) pani, skuste mi prosim trochu helpnut... popostrcit... planujem kupit SARX015 alebo SARX017 (oboje budu na tahu), ide mi cisto o tu sekundovku... hodinky chcem ako nieco elegantnejsie a univerzalnejsie k sportovym fortiskam. prvoplanovo sa mi viac paci cervena skundovka v 017, no 015 sa mi vidia decentnejsie a take vyspelejsie (GS-like). zasa cervena sekundovka dodava hodinkam onen m.d, ktory je tak dolezity... na m.d mam fortisky a decent by som mal tieto. velmi sa mi pacia 015 na tychto fotkach co su vyssie (tie v krabicke), no zas z tychto fotiek je to v prospech 017, vyzera ze ta cervena nekrici moc a je fajn decentna... skoda ze neni na nete viac fotiek, video ziadne zatial... fakt som 50/50 a neviem ktore vybrat... Upraveno 8. ledna 2014 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 ..na m.d mam fortisky..Hele to neni špatný, jedny oblekovky, jedny potápky, jedny na štípání dříví a jedny na m.d. Ale možná tam chybí jiný písmenko, než myslim:) Já bych bral ty s tou červenou vteřinovkou.. ikdyž naživo mě tadle celá řada nějak úplně nedostala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 červená špička vteřinovky je rozhodně plus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Micey: Kdes je viděl naživo!? misoo: Pořád říkám, že tu červenou. K obleku v pohodě, je to takovej milej malej detail jako třeba hvězdička na ticových GS. Jejich oblekovost rozhodně nekazí. Navíc někdo tu tuhle postoval limitku GS taky s červeným koncem vteřinovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 No, jestli už je měli v prosinci v Japonsku, tak tam. Jestli ne tak sorry, spletl jsem si je s jinym modelem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 To bylo teda asi tam. Měls je i v ruce? Jestli jo, tak by mě prosím zajímal ten tah, jestli není pocitově plechovej třeba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 (upraveno) Ne neměl, jenom tak přes sklo.. úplně mě nezaujaly, ale to koneckonců ani Alpinisty, který pak jsou na ruce/v ruce úplně skvělý. Upraveno 8. ledna 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Aha, každopádně díky ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 9. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 chlapi diky za rady a nazory! viem, ze ci vyberiem s cervenou alebo striebornou sekundovkou, vzdy bude zle, tak sa na to skusim este par krat vyspat a uvidime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Cervena je dobra :-) Ale v tomto konkretnom pripade by som ja osobne volil sekundovku bez cervenej. Subjektivne teda, ako inak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se